Pawson 15.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 A u nas dzisiaj kopią, a w piątek/sobotę kręcą i leją Także lepiej nie zbliżać się do okolic tzw Szerokiego Odwiedziny, odwiedziny, odwiedziny !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ktoś poszukiwał fachowca od drewnianych schodów!!!!! - nie pamiętam kto!!Jeśli nadal szukasz - to się przypomnij. Mam jakiś namiar na dobrego fachowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Zapraszamy w sobotę, jak będą lali, albo w niedzielę, jak już będzie wylane Infrastruktura grillowa dopiero powstaje, ale jakoś Was godnie przyjmiemy My będziemy na pewno w sobotę po południu, niedziela do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 15.06.2005 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Fizyk - na pewno ja zbierałemł informacje o tych schodach Teraz będziemy mogli żadziej zaglądać na forum bo mało wolnego czasu mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 15.06.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Ktoś poszukiwał fachowca od drewnianych schodów!!!!! - nie pamiętam kto!! Jeśli nadal szukasz - to się przypomnij. Mam jakiś namiar na dobrego fachowca. Ja poproszę, w przyszłości może się przydać. MaPi, namiarów nie mam ale w wolnych chwilach proponuję wycieczkę w miejsca, gdzie stawiają domy i na pewno ktoś się znajdzie. Ja zapytam koło mojej działki, sąsiad mi ostatnio polecał brygadę ale ja już zaklepałem inną. Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.06.2005 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Początek nowej strony ... A ja dzisiaj widziałem Pawsona i swoją więźbę ... Poskładana, popaczkowana ... czeka na hasło do zanurzenia (dla niewtajemniczonych nie ma to nic wspólnego z łodzią podwodną) Kominy rosną, stemple znikają ... ciekaw jestem, czy można je sprzedać??? Co robiliście ze swoimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 ... stemple znikają ... Co robiliście ze swoimi? Ja proponuję spalić w ognisku!!!! Idkam - kiedy robisz to ognisko ??? Namiar na gościa od schodków prześlę jutro. Do Kubusa to nawet zadzwonię! Idkam - rozmawiałem w naszej sprawie. Ustaw kolegę na przyszły tydzień. Zgodę już mam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 15.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 IDKAM: - może mój murarz by był zainteresowany stemplami- podaj cenę a ja się go spytam. czy w sprawie więźby jeździliście do pana Ł.? ostatnio mi trochę podpadł! idkam - kiedy zamawiałeś więźbę? bo pawson napewno jeszcze przede mną! a ty w jakim miesiącu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 15.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Z tego wszystkiego zapomniałem sie pochwalić: m a m y p o z w o l e n i e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.06.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 IDKAM: czy w sprawie więźby jeździliście do pana Ł.? ostatnio mi trochę podpadł! idkam - kiedy zamawiałeś więźbę? bo pawson napewno jeszcze przede mną! a ty w jakim miesiącu? Hej, GRA TU LU JE MY !!!! ja równolegle z Pawsonem, razem zaliczkowaliśmy Co do stempli ... przed chwilą przy pifku z Mariuchem ustaliliśmy, że s chcemy się dogadać ... jeśli się nie dogadamy (kwestie techniczne) to dam znaki. Pogada ze swoim majsterm, czy można je u niego wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.06.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Zapraszamy w sobotę, jak będą lali, albo w niedzielę, jak już będzie wylane Infrastruktura grillowa dopiero powstaje, ale jakoś Was godnie przyjmiemy My będziemy na pewno w sobotę po południu, niedziela do ustalenia Jak mi czas pozowli to z checia cie odwiedze w sobote po poludniu. W razie czego bede dzwonil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.06.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Witam w czwartkowe przedpołudnie!!! I szybciutko znikam. Co z tym ogniskiem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.06.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 z tego wszystkiego zapomniałem sie pochwalić: m a m y p o z w o l e n i e g r a t u l a c j e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 16.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 M A M Y P O Z W O L E N I E no gratuluję P.S. a jak wy te pozwolenia tak bierzecie to nie wzielibyście przy okazji jednego więcej dla kolegi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 M A M Y P O Z W O L E N I E gratuluje i do roboty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 16.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2005 Namiar na gościa od schodków prześlę jutro. Do Kubusa to nawet zadzwonię! Fizyk, pamiętasz o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 17.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 stmara, wielkie gratulacje! niech moc i kasa będą z Wami Ja natomiast uprzejmie donoszę wszystkim psim miłośnikom że są "do wzięcia" piękne biszkoptowe LABRADORY RETRIEWERY. Oprócz wszystkich zalet tej rasy - po prostu cudne!! http://hubertus.mediana6.com/index.php?arena=ogloszenia/psy/ogl_psy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.06.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 stmara - w końcu! emisia - piękne - my mamy GR, co prawda nie reproduktor, ale super-hiper-rodowód może znasz kogos z sunią? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 17.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Witam serdelecznie no znam, ale zależy do czego ta sunia W lipcu będziemy na międzynarodowej w W-wie to możemy nawiązać kolejne kontakty Jeśli Wasz "złociutki" jest tego wart, zróbcie mu koniecznie reproduktora. A po kim on jest? Czy to pies użytkowy? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 nie ma czasu na "robienie" mu reproduktora http://www.k9data.com szukaj Asson GreenStreet - to jego drzewo gen. pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts