mariucha 20.06.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jak ja Wam Wszystkim zazdroszczę tych sporów budowlanych. U mnie zakorkowało się w urzędzie, dzisiaj poszedłem zapytać o pozwolenie i dowiedziałem się..........................że pani prowadząca moją sprawę poszła sobie na urlop . Myślałem że coś mnie trafi.Ale muszę się uzbroić w cierpliwość do przyszłego wtorku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.06.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Niniejszym chciałam ogłosić drrrrrrrr The Winner Is::: EKIPA No to super, że znamy zwycięzcę. I wiesz co lepiej, że ekipa wygrała, bo jakbyś teraz miała szukać nowej... A z nowym kierownikiem nie powinno być aż takiego problemu. No i w końcu robota ruszy z miejsca. U mnie zakorkowało się w urzędzie, dzisiaj poszedłem zapytać o pozwolenie i dowiedziałem się..........................że pani prowadząca moją sprawę poszła sobie na urlop . Myślałem że coś mnie trafi.Ale muszę się uzbroić w cierpliwość do przyszłego wtorku. No widzisz, jaka niedobra pani. Cierpliwości jeszcze tylko tydzień . A tak poważnie to współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.06.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Znalazłam coś takiego w "kulinariach inne takie gotowanie" na forum. Ktoś szukał przepisu na "sen z karaibów" a znalazł to: http://www.alarmclock.republika.pl/reszta/Przepis.htm mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, że to tutaj umieściłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 21.06.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam !!! Spieszę donieść że ...................................................................... M A M Y P O Z W O L E N I E N A B U D O W E pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 21.06.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam !!! Spieszę donieść że ...................................................................... M A M Y P O Z W O L E N I E N A B U D O W E pozdro D.RZ Oj, to super. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam !!! Spieszę donieść że ...................................................................... M A M Y P O Z W O L E N I E N A B U D O W E pozdro D.RZ No to do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 21.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Gratulacje i do pracy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 21.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam !!! dzięki będzie wreszcie na co wydawać pieniadze D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 21.06.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam !!! dzięki będzie wreszcie na co wydawać pieniadze D.RZ Darku, czyżbyś miał ich nadmiar ? W razie czego miałabym trochę pomysłów, jak je zagospodarować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Darku - sąsiedzie. Wreszcie forumowicz w zasięgu wzroku się będzie budował. Koniec świętowania!Bierz się do roboty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 21.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam !!! Zapomniałem dodać magiczne słowo "pieniądze BANKU " będzie na co wydawać pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 22.06.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam grupę lubelską.Z racji zamieszkania najbardziej mi bliską. Niestety ja już nie buduję lecz mam zamiar remontować. Ale biorąc pod uwagę zakres myślę, że nie raz będę mogła skorzystać z Waszej pomocy zwłaszcza interesować mnie będą zakupy materiałów budowlanych. Ogólnie bardzo Wam zazdroszczę tych Waszych domków. To inny świat i inne możliwości i trochę mi żal że tak się pospieszyłam z tą budową. Ale podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Może i moje doświadczenia Wam się przydadzą. Mam dogadanego fajnego fachowca .Dobrze mu patrzy z oczu podobno solidny i terminowy jak się sprawdzi, a ktoś będzie potrzebował to dam namiary. Pozdrawiam Eluś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 22.06.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 hej Eluś, a gdzie mieszkasz? pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 22.06.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Okolice Kraśnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 22.06.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Cześć Eluś, a na jakiego to fajnego fachowca masz namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 22.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Marta nie chciałabym chwalić dnia przed zachodem słońca. Ten fachowiec z zawodu murarz-tynkarz. Robił u znajomych łazienkę. Jakieś ścianki z płyt kartonowo - gipsowych, podwieszane sufity. Nawet domy stawia. Jak u mnie się sprawdzi to napiszę coś więcej. Sama rozumiesz, że trudno mi jest go polecać. Łazienka mi się spodobała, a znajoma mówiła dobrze o człowieku. U mnie remont więc będą to różne prace. A tyle się naczytałam o niesolidnych fachowcach, że jak się trafił podobno solidny to czemu o nim nie powiedzieć innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 22.06.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Eluś, miło, że w końcu tu zawitałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 22.06.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Eluś, miło, że w końcu tu zawitałaś . Co dwie Ele to nie jedna Witajcie Elki i wszyscy forumki i forumy. U mnie roboty ruszyły dalej. Nawet zrobiłem do spółki z teściem słupki do siatki (w murek oporowy). Planowane zakończenie (tymczasowe) do końca tygodnia. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 22.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkich nowych forumowiczow i gratuluje "starym" osiagniec budowlanych. Idziecie ostro do przodu.U nas chwilowa przerwa na budowie, strasznie to przyjemne gdy tak wszystko sie zmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 22.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Czy ktos moze wykonywal lub zastanawial sie nad wykonaniem schodow zewn z tarasem z kostki brukowej?jestem wlasnie na etapie podejmowania ostatecznej decyzji... ciezka sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts