Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Jak ja Wam Wszystkim zazdroszczę tych sporów budowlanych.

U mnie zakorkowało się w urzędzie, dzisiaj poszedłem zapytać o pozwolenie i dowiedziałem się..........................że pani prowadząca moją sprawę poszła sobie na urlop :evil: :cry: . Myślałem że coś mnie trafi.Ale muszę się uzbroić w cierpliwość do przyszłego wtorku. :x :-?

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Niniejszym chciałam ogłosić drrrrrrrr

The Winner Is:::

EKIPA

No to super, że znamy zwycięzcę. I wiesz co lepiej, że ekipa wygrała, bo jakbyś teraz miała szukać nowej... A z nowym kierownikiem nie powinno być aż takiego problemu. No i w końcu robota ruszy z miejsca.

U mnie zakorkowało się w urzędzie, dzisiaj poszedłem zapytać o pozwolenie i dowiedziałem się..........................że pani prowadząca moją sprawę poszła sobie na urlop . Myślałem że coś mnie trafi.Ale muszę się uzbroić w cierpliwość do przyszłego wtorku.

No widzisz, jaka niedobra pani. Cierpliwości jeszcze tylko tydzień 8) . A tak poważnie to współczuję.

Witam grupę lubelską.

Z racji zamieszkania najbardziej mi bliską. Niestety ja już nie buduję lecz mam zamiar remontować. Ale biorąc pod uwagę zakres myślę, że nie raz będę mogła skorzystać z Waszej pomocy zwłaszcza interesować mnie będą zakupy materiałów budowlanych. Ogólnie bardzo Wam zazdroszczę tych Waszych domków. To inny świat i inne możliwości i trochę mi żal że tak się pospieszyłam z tą budową. Ale podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Może i moje doświadczenia Wam się przydadzą. Mam dogadanego fajnego fachowca .Dobrze mu patrzy z oczu podobno solidny i terminowy jak się sprawdzi, a ktoś będzie potrzebował to dam namiary. Pozdrawiam Eluś.

Marta nie chciałabym chwalić dnia przed zachodem słońca. Ten fachowiec z zawodu murarz-tynkarz. Robił u znajomych łazienkę. Jakieś ścianki z płyt kartonowo - gipsowych, podwieszane sufity. Nawet domy stawia. Jak u mnie się sprawdzi to napiszę coś więcej. Sama rozumiesz, że trudno mi jest go polecać. Łazienka mi się spodobała, a znajoma mówiła dobrze o człowieku. U mnie remont więc będą to różne prace. A tyle się naczytałam o niesolidnych fachowcach, że jak się trafił podobno solidny to czemu o nim nie powiedzieć innym.