Pawson 30.06.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu hmm czyzbys mial na mysli to o czym ja mysle ???? Teraz nastepny problem - folia na dach Moge kupic albo dorkeen (lub jakos tak) zwykla dobra folia na dach po 3,90 /m2 albo TYVEK SUPRA - troszke drozsza ale podobnop najwyzsza polka :) znowu pare siwych wlosow dojdzie - hihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A ja tam wierzę w Pawsona i jego zdrowy rozsądek Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu więc i z kominami też sie da przekonać do klinkieru Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? oooooops chyba mnie Pawson ... skrytykuje ... delikatnie powiedziawszy ... MaPi dzisiaj już ostatni czerwca, materiały zakupiliście u tego gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? A co sie najbardziej rzucalo w oczy podczas ostatniego spotkania we CZWÓRKĘ na budowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.06.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 dyz: krytykuje: krytyku, krytyku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? A co sie najbardziej rzucalo w oczy podczas ostatniego spotkania we CZWÓRKĘ na budowie ?? Pawson znając aktualną pasję zaglądających tutaj to najbardziej rzucił się w oczy brak dachu i ... kominów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.06.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Już w jednej dziedzinie ulegli z żoną ogólnemu trendowi forumowemu hmm czyzbys mial na mysli to o czym ja mysle ???? Teraz nastepny problem - folia na dach Moge kupic albo dorkeen (lub jakos tak) zwykla dobra folia na dach po 3,90 /m2 albo TYVEK SUPRA - troszke drozsza ale podobnop najwyzsza polka :) znowu pare siwych wlosow dojdzie - hihhi Pawson - bierz Tyveka. Jest jeszcze wyższa półka, także nie przepłacisz Mój mąż Tyveka Suprę darł 15 minut, nad Najwyższą Półką pastwił się dwa dni oczywiście z powodzeniem. Pozostałe folie drze od ręki A tak poważnie - ten Tyvek to naprawdę dobra jakościowo folia za bardzo rozsądną cenę MaPi - co do tendów podpowiadam - Wy macie to już za sobą oczywiście z możliwością kontynuacji, a oni dopiero przed sobą Rzecz jak najbardziej z gatunku inwestycji długoterminowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.06.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Pawson - A.Ch. dał mi próbkę TYVEK SUPRO. Chłopaki oczywiście mają u mnie w biurze żyłkę laborancko inżynierską i trzeba przyznać że nieźle dali jej popalić. Podsumowując pod koniec testów zaczęli się zastanawiać nad celowością przykrywania tej ... no to już nawet nie folia a zwykły laminat, czymś dodatkowym. Jedynym argumentem była poprawa estetyki Rozerwać to diabelstwo jest raczej trudno. Masz jakąs dobrą ofertę na ten wynalazek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.06.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 PAwson - klinkier , klinkier i jeszcze raz klinkier !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 30.06.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wpadłam na chwilę z Arkadii po wikt i oczywiście zawędrowałam tutaj ... A propos kominów - ja mam systemowe, nie murowane, a w związku z tym -śśślicznie otynkowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wpadłam na chwilę z Arkadii po wikt i oczywiście zawędrowałam tutaj ... A propos kominów - ja mam systemowe, nie murowane, a w związku z tym -śśślicznie otynkowane . A u nas będą systemowe i oklinkierowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 30.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wpadłam na chwilę z Arkadii po wikt i oczywiście zawędrowałam tutaj ... A propos kominów - ja mam systemowe, nie murowane, a w związku z tym -śśślicznie otynkowane . A u nas będą systemowe i oklinkierowane Płytkami czy obmurowane? Płytki podobno odlatują w siną dal, a z obmurowaniem za dużo roboty ... A tak serio - u nas klinkier nie pasowałby do ogólnej koncepcji i dlatego go nie ma nigdzie na elewacji. Pa, lecę do Arkadii (pierwsza noc na Bezdrożu )... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 30.06.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Guit bylismy, pukalismy, niezastalismy Mita ja dokladnie w drugim kierunku, w strone hydroplastu, przy ul. Przemyslowej, idac od Zbyszka druga dzialka po lewej stronie, ta ze slupem i stacja trafo, no i naszym ladnym baraczkiem Pamietacie byla kiedys mowa o mapce naszej grupy, moze by w koncu takowa stworzyc, ja niestety niepotrafie ,moze ktos bardziej biegly w obsludze komputerow, by sprobowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 30.06.2005 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mita jutro podesle ci na priwa namiary na tego hydraulika , musze przejsc do niego do pracy, bo niemoge sie do niego dodzwonic chyba zmienil nr. tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.07.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Pawson w jakiej to kwestii ulegliście forumowemu trendowi? A co sie najbardziej rzucalo w oczy podczas ostatniego spotkania we CZWÓRKĘ na budowie ?? Pawson ostatnio u ciebie byliśmy we troje. Ale już czaję o co chodzi. No i oczywiście gratulacje . Czy ktoś z was ma może Muratora z tego miesiąca, jest tam artykuł o domku, który będziemy budować. Chciałabym Muratorka pożyczyć, albo prosić o skserowanie lub zeskanowanie tego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 01.07.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A u nas będą systemowe i oklinkierowane Witam, pełną cegłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 01.07.2005 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 MaPi - przypomnij tylko jaki to wasz projekt. Czy to ten "smukły"? Jak wcześniej nikt Ci nie pożyczy gazetki to zeskanuję i w poniedziałek podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.07.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 MaPi - co do tendów podpowiadam - Wy macie to już za sobą oczywiście z możliwością kontynuacji, a oni dopiero przed sobą Rzecz jak najbardziej z gatunku inwestycji długoterminowych Stopa zwrotu z inwestycji jak najbardziej ujemna ... no chyba ze liczyc zadowolenie i satysfakcje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.07.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kurdi czyli mowicie zeby kupowac ta TYVEK SUPRA ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 01.07.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kurdi czyli mowicie zeby kupowac ta TYVEK SUPRA ?? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 01.07.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 MaPi - przypomnij tylko jaki to wasz projekt. Czy to ten "smukły"? Jak wcześniej nikt Ci nie pożyczy gazetki to zeskanuję i w poniedziałek podeślę Gdybyś mógł to byłoby super. Nas w weekend nie ma w Lublinie, więc nawet nie mam możliwości spotkania się z kimkolwiek. No więc czekam do poniedziałku. Na priva podeślę ci mojego maila. Dzięki. Baba oczywiście, że zostaje tylko zadowolenie i duma, nie ma co liczyć na jakieś zwroty z tej inwestycji. Pozostaje tylko ciągłe wrzucanie w te skarbonki bez dna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts