Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Pawson - naprawdę kupuj, nie będzież żałował

MaPi - Muratorka chętnie pożyczymy, po odbiór zapraszamy w wolnej chwili na naszą działkę :) Termin do ustalenia

Ella - jak tam noce w Arkadii? Mam nadzieję, że macie na uwadze standardy Forum Lubelskiego ;)?

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ella - jak tam noce w Arkadii? Mam nadzieję, że macie na uwadze standardy Forum Lubelskiego ;)?

hihihihi....

jesli ktos chce zobaczyc to co powstalo na naszej dzialce to mozemy jakos probowac spotkac sie w łikend ... dzwoncie albo piszcie wszesniej

To może jakaś sobota wieczorową porą? Bardzo chętnie będziemy podziwiać i bić brawo :)

Witam, chciałbym się na początku przywitać. Planujemy budowę od przyszłego roku. Teren budowy - Elizówka. Jestem dobrej myśli i chętnie skorzystam z Waszego doświadczenia. Wiec na pewno będę dużo pytał. Jeszcze raz witam.

Radek

Witamy Tatę i Śliczną Córeczkę :)

Grunt pod oczyszczalnię: projektant budynku i instalacji przyjechał ze świdrem, powiercił, poogladał. I tyle :D

Aik - oczywiscie, już wiem, która to Wasza działka i baraczek.

Coś tu wczesniej było o oknach z Vematu w Tomaszowie Lubelskim - mam ich okna od dwóch lat. REWELACJA - i w dodatku tanio :o

Rzadkie połaczenie, szczerze polecam firmę. Do nowego budynku też tylko od nich, więc jak ktoś się będzie chciał podłaczyć koło września, to może wynegocjujemy taniej :wink:

Grunt pod oczyszczalnię: projektant budynku i instalacji przyjechał ze świdrem, powiercił, poogladał. I tyle :D

Aik - oczywiscie, już wiem, która to Wasza działka i baraczek.

Coś tu wczesniej było o oknach z Vematu w Tomaszowie Lubelskim - mam ich okna od dwóch lat. REWELACJA - i w dodatku tanio :o

Rzadkie połaczenie, szczerze polecam firmę. Do nowego budynku też tylko od nich, więc jak ktoś się będzie chciał podłaczyć koło września, to może wynegocjujemy taniej :wink:

Hej, Mita :) Napisz coś więcej o tych oknach