Capra 05.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Hej po długiej przerwie (czy ktoś jeszcze pamięta że tu kiedyś coś napisałam ) Chciałam się pochwalić: http://foto.onet.pl/upload/35/6/_501316_s.jpg tak to wygląda na dzień dzisiejszy, a efekt ma być taki: http://foto.onet.pl/upload/4/27/_501317_s.jpg Pocieszające jest to, że z budową da się żyć (pracując i chodując w brzuchu od 4 miesięcy MIKROBA ), ludzie, którzy zaczynacie - nie załamujcie się. Sąsiad pomógł - dał prąd i wodę, murarz nie pije, śpi pod namiotem i pracuje od rana do zmierzchu, nie jest to takie straszne jak myślałam. Są jeszcze normalni ludzie na świecie dzięki którym można realizować marzenia. Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę wszystkim żeby szło bez większych sensacji . Capra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.07.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Witaj, Capra, ponownie ! Fajny ten Twój domek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.07.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Heloł Capra - gratuluję postępu prac, co prawda na miniaturce to po tylu godzinach pracy przy monitorze to nie mam pewności czy to nie Jakubowice ale już na docelowym wygląda nieźle Co do części dotyczącej Mikrobów to widzę idziecie "łeb w łeb" z żoną Pawsona w walce o top trendy grupy lubelskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.07.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 kurcze u mnie juz drugi tydzien sie nic nie dzieje ... Czekam sobie spokojnie na specjalistow od dachu ktorych tymczasowo meczy IDKAM :) (nie zamęcz ich za bardzo...) zamowilem folie SUPRA a co mi tam ... i tak sie w budzecie budowy nie zmieszcze .... :) Ciagle sie zastanawiam nad robieniem tynkow wewnetrznych na jesieni tego roku ... macie moze jakies opinie na ten temat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.07.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Heloł Capra - gratuluję postępu prac, co prawda na miniaturce to po tylu godzinach pracy przy monitorze to nie mam pewności czy to nie Jakubowice ale już na docelowym wygląda nieźle Co do części dotyczącej Mikrobów to widzę idziecie "łeb w łeb" z żoną Pawsona w walce o top trendy grupy lubelskiej pamietaja zeby ci przy nastepnym spotkaniu jezyk obciac ... albo lepiej paluszki powyłamywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.07.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Heloł Capra - gratuluję postępu prac, co prawda na miniaturce to po tylu godzinach pracy przy monitorze to nie mam pewności czy to nie Jakubowice ale już na docelowym wygląda nieźle Co do części dotyczącej Mikrobów to widzę idziecie "łeb w łeb" z żoną Pawsona w walce o top trendy grupy lubelskiej pamietaja zeby ci przy nastepnym spotkaniu jezyk obciac ... albo lepiej paluszki powyłamywać Z obciętym językiem i połamanymi palcami ... chcesz żebym został 200% impotentem?!?!?! Pawson to wszystko dlatego że nam chodzi po głowie start w konkursie ... ale może nie w tym sezonie i raczej po wzięciu kredytu (mniej osób na utrzymaniu łatwiej coś wyrwać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.07.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pawson to wszystko dlatego że nam chodzi po głowie start w konkursie ... ale może nie w tym sezonie i raczej po wzięciu kredytu (mniej osób na utrzymaniu łatwiej coś wyrwać ) spox ... Stary to moze jakies forumowe przedszkole ktos zalozy - kroi sie niezly biznes .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.07.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Pawson to wszystko dlatego że nam chodzi po głowie start w konkursie ... ale może nie w tym sezonie i raczej po wzięciu kredytu (mniej osób na utrzymaniu łatwiej coś wyrwać ) spox ... Stary to moze jakies forumowe przedszkole ktos zalozy - kroi sie niezly biznes .... Proponuję żebyś szybko zastrzegł sobie prawa autorskie do tego pomysłu!!! Najlepiej jakby siedzibę miało to przedszkole przy którejś z popularniejszych hurtowni czy skłądów budowlanych to każdemu było by po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.07.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Proponuję żebyś szybko zastrzegł sobie prawa autorskie do tego pomysłu!!! Najlepiej jakby siedzibę miało to przedszkole przy którejś z popularniejszych hurtowni czy skłądów budowlanych to każdemu było by po drodze Po sniadaniu bylyby zabawy w piachu (oczywiscie do murowania) i ukladanie cegielek Potem kurs obslugi betoniarki dla najmlodszych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.07.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Z obciętym językiem i połamanymi palcami ... chcesz żebym został 200% impotentem?!?!?! Pawson to wszystko dlatego że nam chodzi po głowie start w konkursie ... ale może nie w tym sezonie i raczej po wzięciu kredytu (mniej osób na utrzymaniu łatwiej coś wyrwać ) Dyz ale te ważne 100% jeszcze ci zostanie, chyba żeby już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.07.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Z obciętym językiem i połamanymi palcami ... chcesz żebym został 200% impotentem?!?!?! Pawson to wszystko dlatego że nam chodzi po głowie start w konkursie ... ale może nie w tym sezonie i raczej po wzięciu kredytu (mniej osób na utrzymaniu łatwiej coś wyrwać ) Dyz ale te ważne 100% jeszcze ci zostanie, chyba żeby już nie... No przecież wyraźnie napisałem że byłbym 200% a nie 300% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.07.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 To ty 300 % normy wyrabiasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 oj MaPi ... ja tam się na tych procentach tak nie wyznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.07.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 oj MaPi ... ja tam się na tych procentach tak nie wyznaję DYZ - mistrzu - UCZ NAS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.07.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 oj MaPi ... ja tam się na tych procentach tak nie wyznaję DYZ - mistrzu - UCZ NAS :) Ha ... ha ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 05.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Hej wszystkim Wy tu sobie jaja z budowania i młodych budowniczych robicie a ja mam jedną rurę za mało w domu wstawioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 05.07.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Będą mnie czekały pierwsze prace rozbiórkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 05.07.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Kubus a może byś ciut więcej powiedział o tej brakującej rurze? Ja tu musze sobie dzienniczek założyć na co w przyszłości uważać ... a potem drugi na to co jednak przegapiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 05.07.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dyz – dokładnie nie wstawiłem rury odpowietrzającej do oczyszczalni ścieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.07.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Hej, Capra Widzę, że murarz się nie leni, juz teraz dokładnie wiem, czego szukać jak będziemy w pobliżu Ciepłe i specjalne pozdrowienia dla Mikrobów wszelakich (planowanych i w trakcie realizacji ) DYZ - jestem w szoku i pod wrażeniem Może tak jakiś pamiętnik? Przedszkole proponuję u Pawsonów w piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts