Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Hej po długiej przerwie (czy ktoś jeszcze pamięta że tu kiedyś coś napisałam :lol: )

Chciałam się pochwalić:

http://foto.onet.pl/upload/35/6/_501316_s.jpg

tak to wygląda na dzień dzisiejszy, a efekt ma być taki:

http://foto.onet.pl/upload/4/27/_501317_s.jpg

Pocieszające jest to, że z budową da się żyć (pracując i chodując w brzuchu od 4 miesięcy MIKROBA :lol: ), ludzie, którzy zaczynacie - nie załamujcie się. Sąsiad pomógł - dał prąd i wodę, murarz nie pije, śpi pod namiotem i pracuje od rana do zmierzchu, nie jest to takie straszne jak myślałam. Są jeszcze normalni ludzie na świecie dzięki którym można realizować marzenia.

Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę wszystkim żeby szło bez większych sensacji :lol: .

Capra

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Heloł Capra - gratuluję postępu prac, co prawda na miniaturce to po tylu godzinach pracy przy monitorze to nie mam pewności czy to nie Jakubowice :wink: :D ale już na docelowym wygląda nieźle :D Co do części dotyczącej Mikrobów to widzę idziecie "łeb w łeb" z żoną Pawsona w walce o top trendy grupy lubelskiej :D :D :D

kurcze u mnie juz drugi tydzien sie nic nie dzieje ...

Czekam sobie spokojnie na specjalistow od dachu ktorych tymczasowo meczy IDKAM :):):) (nie zamęcz ich za bardzo...)

zamowilem folie SUPRA a co mi tam ... i tak sie w budzecie budowy nie zmieszcze .... :):):)

Ciagle sie zastanawiam nad robieniem tynkow wewnetrznych na jesieni tego roku ... macie moze jakies opinie na ten temat ??

Heloł Capra - gratuluję postępu prac, co prawda na miniaturce to po tylu godzinach pracy przy monitorze to nie mam pewności czy to nie Jakubowice :wink: :D ale już na docelowym wygląda nieźle :D Co do części dotyczącej Mikrobów to widzę idziecie "łeb w łeb" z żoną Pawsona w walce o top trendy grupy lubelskiej :D :D :D

pamietaja zeby ci przy nastepnym spotkaniu jezyk obciac ;) ... albo lepiej paluszki powyłamywać :lol: :lol:

pamietaja zeby ci przy nastepnym spotkaniu jezyk obciac ;) ... albo lepiej paluszki powyłamywać :lol: :lol:

Z obciętym językiem i połamanymi palcami ... chcesz żebym został 200% impotentem?!?!?! :wink: :D :D :D

Pawson to wszystko dlatego że nam chodzi po głowie start w konkursie ... ale może nie w tym sezonie i raczej po wzięciu kredytu (mniej osób na utrzymaniu łatwiej coś wyrwać ) :)

Pawson to wszystko dlatego że nam chodzi po głowie start w konkursie ... ale może nie w tym sezonie i raczej po wzięciu kredytu (mniej osób na utrzymaniu łatwiej coś wyrwać ) :)

spox ...

Stary to moze jakies forumowe przedszkole ktos zalozy - kroi sie niezly biznes ....

Proponuję żebyś szybko zastrzegł sobie prawa autorskie do tego pomysłu!!! :D Najlepiej jakby siedzibę miało to przedszkole przy którejś z popularniejszych hurtowni czy skłądów budowlanych to każdemu było by po drodze :D

Proponuję żebyś szybko zastrzegł sobie prawa autorskie do tego pomysłu!!! :D Najlepiej jakby siedzibę miało to przedszkole przy którejś z popularniejszych hurtowni czy skłądów budowlanych to każdemu było by po drodze :D

Po sniadaniu bylyby zabawy w piachu (oczywiscie do murowania) i ukladanie cegielek :)

Potem kurs obslugi betoniarki dla najmlodszych ...

Z obciętym językiem i połamanymi palcami ... chcesz żebym został 200% impotentem?!?!?! :wink: :D :D :D

Dyz ale te ważne 100% jeszcze ci zostanie, chyba żeby już nie... :lol: :wink: :D :D

Dyz ale te ważne 100% jeszcze ci zostanie, chyba żeby już nie... :lol: :wink: :D :D

No przecież wyraźnie napisałem że byłbym 200% a nie 300% :wink:

Hej, Capra :) Widzę, że murarz się nie leni, juz teraz dokładnie wiem, czego szukać jak będziemy w pobliżu :D

Ciepłe i specjalne pozdrowienia dla Mikrobów wszelakich (planowanych i w trakcie realizacji :))

DYZ - jestem w szoku i pod wrażeniem :o :o :o Może tak jakiś pamiętnik?

Przedszkole proponuję u Pawsonów w piwnicy 8)