Pawson 06.07.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja też poproszę o namiary na dobrego mixokreta. a namiary na zwyklego kreta nie wystarcza ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.07.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja też poproszę o namiary na dobrego mixokreta. a namiary na zwyklego kreta nie wystarcza ?? :) Namiary na zwykłego kreta znam nie od dziś - trawnik na mojej działce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.07.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja też poproszę o namiary na dobrego mixokreta. a namiary na zwyklego kreta nie wystarcza ?? :) Namiary na zwykłego kreta znam nie od dziś - trawnik na mojej działce ... hihihihi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 06.07.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ha ha ha, aleście mnie rozbawili tymi przedszkolami pod hurtownią z materiałami budowlanymi, super sprawa. Mój MIKROB tyle się z brzucha naoglądał budowy że pewno będzie architekt (albo robol ). Jutro właśnie mam poznać MIKROBA przez usg trójwymiarowe i dowiem się kto mi się rozbija i urządza imprezy w brzuchu. Ktośtam pisał czy moja budowa to Jakubowice - nie, to Szerokie, niedaleko baby budowniczy, a jak tam babo Twoja budowa? Capra z Mikrobem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 06.07.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jeszcze jedna fotka mojego domku: http://foto.onet.pl/upload/5/69/_501815_n.jpg coś mi się popierdaczyło tamtym razem i dlatego wyszły takie małe. To coś to jest makieta mojego domku, którą sama zrobiłam - jest to otwierane na każde piętro i ma w środku pokoiki i ścianki i nawet mam mebelki - wszystko ze styropianu. Makieta jest wysoka na 50 cm i znacznie ułatwia mi wizję podziału ścian działowych i inne elementy. Robiłam całą zimę . http://foto.onet.pl/upload/4/27/_501317_n.jpg Pozdrawiam raz jeszcze.Capra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 06.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 I TO SIĘ NAZYWA PASJA, ZAANGAŻOWANIE I MARZENIA (wszystko w jednym!)!!!! Dla mnie rewelacja Ten domek już ma serce pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 06.07.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 To coś to jest makieta mojego domku, którą sama zrobiłam - jest to otwierane na każde piętro i ma w środku pokoiki i ścianki i nawet mam mebelki - wszystko ze styropianu. Makieta jest wysoka na 50 cm i znacznie ułatwia mi wizję podziału ścian działowych i inne elementy. Robiłam całą zimę . Capra podziwiam, gratuluję wytrwałości i cierpliwości. I pochwal się jak już będziesz wiedziała, czy to chłopaczek, czy dziewczynka. Zaczniemy wybierać imiona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 06.07.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Capra - super robota... ekstra domek ... gratuluje wytrwalosci a u mnie sie dalej nic nie dzieje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.07.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Hej, Capra Talent to Ty masz , zazdroszczę. U nas ekipa idzie jak burza i ścianki z bloczków też. Zaczyna to wygladać jak Prawdziwa Budowa a nie jakieś wykopki. Najpóźniej w poniedziałek przyjadą maxy i zaczną się ściany właściwe. Fajny etap - domek rośnie i serce też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 06.07.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Hej, Capra Talent to Ty masz , zazdroszczę. U nas ekipa idzie jak burza i ścianki z bloczków też. Zaczyna to wygladać jak Prawdziwa Budowa a nie jakieś wykopki. Najpóźniej w poniedziałek przyjadą maxy i zaczną się ściany właściwe. Fajny etap - domek rośnie i serce też Baba jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.07.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Hej, Capra Talent to Ty masz , zazdroszczę. U nas ekipa idzie jak burza i ścianki z bloczków też. Zaczyna to wygladać jak Prawdziwa Budowa a nie jakieś wykopki. Najpóźniej w poniedziałek przyjadą maxy i zaczną się ściany właściwe. Fajny etap - domek rośnie i serce też Baba jakieś fotki? Na razie fotki konwencjonalne, zapraszamy na oględziny bezpośrednie Postaram się lada dzień coś zrobić aparatem cyfrowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.07.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witajcie Rodacy!!!Darek - ja jeszcze nie mam przyłącza wodnego - nawet nie mam jeszcze człowieka. Być może zrobią mi je ci sami ludzie, którzy będą kłaść instalację. U mnie drewno przyjechało prawie w terminie. Cieśle (bardzo dokładna brygada - 4 facetów) stawia od wczoraj mój daszek!!!! Zaczyna być cosik widać. W tzw. między czasie murarze wylali dziś fundament pod mur oporowy!! W oczekiwaniu na beton zrobili porządek w domu - zdjęli deski z deskowań itd. Podoba mi się!!! Do końca tygodnia mam mieć wieźbę całą położoną! Potem wchodzą murarze i kończą resztę. I dachóweczka. NIe jest źle, choć było gorąco. Oparło się napotkaniu z Panem Prezesem firmy M.. . Dało skutek. Zobaczymy na jak długo! Na razie jestem względnie zadowolony. Zobaczymy kiedy przyjedzie dachówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 06.07.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Co do POSia + to jestem pewien tylko tak bardzo jak mozna byc pewnym informacji z muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.07.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam Yares, w drugiej polowie lipce bede tez robil podlogi (izolacje i wylewki). Jak masz dobrego fachowca to podaj na niego namiary i jego ceny. Pozdrawiam Wiesiek Ja też poproszę o namiary na dobrego mixokreta. juz wysylam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 06.07.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 I dachóweczka. NIe jest źle, choć było gorąco. Oparło się napotkaniu z Panem Prezesem firmy M.. . Dało skutek. Zobaczymy na jak długo! Na razie jestem względnie zadowolony. Zobaczymy kiedy przyjedzie dachówka. nie wiem czy pamietacie co mowilem na temat firmy M.. wtedy nikt mi nie wierzyl, a nawet niektorzy chcieli mnie "zlinczowac" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 06.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Witam Yares, w drugiej polowie lipce bede tez robil podlogi (izolacje i wylewki). Jak masz dobrego fachowca to podaj na niego namiary i jego ceny. Pozdrawiam Wiesiek Ja też poproszę o namiary na dobrego mixokreta. juz wysylam na priv Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.07.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 PS. do Idkama jakies drewno przywiezli , patrzac na jego ilosc tak sobie mysle, ze chyba bedzie organizowal calonocne spotkanie przy ognisku dla wszystkich forumowiczow Poczekaj na mnie z tym rozpalaniem !!! A jak się będę spóźniał .... to proszę !!! nie ruszaj tego zielonego ... Napisz Jarku na priv jak jest aktualna cena za kreta. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 07.07.2005 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Borf - o jednym jeszcze nie wspomniał nikt (chyba). Zanim wybierzesz projekt to już możesz zlecić wykonanie mapki do celów projektowych, wystąpić do gminy o wypis i wyrys z planu zagospodarowania lub warunki zabudowy w przypadku braku planu. Z mapką spokojnie składasz wnioski o warunki wykonania przyłączy do ZE, wodociągów i gazowników a w międzyczasie spokojnie wybierasz sobie projekt Dzięki. To nasuneło mi się pytanko? Ile te papierki mają ważności? Rozumiem, że tą mapkę do celów projektowych robi geodeta. Czyli geodeta będzie potrzebny kilka razy. Minimalnie ile razy i kiedy? RF PS.Co Wy sie ze mna macie. Tylko pytam i pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 07.07.2005 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Oparło się napotkaniu z Panem Prezesem firmy M.. . Dało skutek. Zobaczymy na jak długo! Na razie jestem względnie zadowolony. Zobaczymy kiedy przyjedzie dachówka. Fizyk, daj znać na priva o co chodziło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.07.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 I dachóweczka. NIe jest źle, choć było gorąco. Oparło się napotkaniu z Panem Prezesem firmy M.. . Dało skutek. Zobaczymy na jak długo! Na razie jestem względnie zadowolony. Zobaczymy kiedy przyjedzie dachówka. nie wiem czy pamietacie co mowilem na temat firmy M.. wtedy nikt mi nie wierzyl, a nawet niektorzy chcieli mnie "zlinczowac" WYPRASZAM SOBIE - ja uwierzylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts