Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

tyle, że właśnie w elmaxie potrafią dać upusty nawet 60%!;) ja tam robiłem zakupy i wyszło najtaniej, a wierz mi -zjeździłem caały Lublin ;)

trzeba gadac z kierownikiem ;) takie upusty przy większych ilościach ;)

pozdr,

Witam !!!

No tak ,ale to nie jest powód aby ich chwalić .Mozna dać i 500% upustu wcześniej podnosząc cene do absurdalnego poziomu

:lol: . A mi potrzeba 40 m tego kabla to chyba mała ilość :lol:

pozdro D.RZ

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Fizyk - eee tam, jeszcze tak źle nie było :) Ale 3+ to słaba ocena jak na Wielkich Profesjonalistów :roll: ponoć

Kiełbaski - dlaczego nie :D?

no wlasnie, nienajlepsza ta ocena ;-)

problem polega na tym, ze wszystko u nich da sie zalatwic tylko trzeba glosno krzyczec i straszyc kim i czym sie da, a i tak wszystko jest robione tak jakby z wielkiej laski i z planowym opoznieniem :wink:

a za takie pieniadze, jakie sie u ich zostawia, nie takiej obslugi powinno sie oczekiwac

ale obyscie takich problemow na drodze do swojego upragnionego domeczku mieli jak najmniej :D :D

A kielbaski mysle, ze bylyby bardzo smaczne :)

Wiecie co, albo ja ślepy jestem albo mój komp złośliwie nie wyświetla pewnych informacji... parę razy były rozmowy o firmie robiącej okna z Tomaszowa Lubelskiego ... vemat czy jakoś tak ale nigdzie nie znalazłem czy ktoś podawał na nich namiary. Jeżli ktoś dysponuje tymi namiarami to poproszę o udostępnienie :)

Witam

Czy słyszeliście dzisiejsze widomości. Sejm uchwalił ustwę o zwrocie róznicy w podatku VAT między 22% a 7%.

Zwrot podatku obowiazuje od 1 maja 2004 do końca 2007r.

Ale są ograniczenia dla domu tylko do metrażu 70 m.kw.

Czyli wynika że bedą jakieś współczynniki na przeliczenie metrażu, jak ktoś ma więcej niz 70 m.kw.

Ustawa wchodzi w życie dopiero od 2006r.

Przeczytajcie o tym na stronie http://www.onet.pl

Jakie są wasze komentarze na ten temat. Czy uda się coś wyrwać z urzędu skarbowego.

Pozdrawiam

Wiesiek

Chciałam tylko Wam napisać że mój MIKROB jest po prostu złośliwy.

Wczoraj na usg zasłonił się w kroku pępowiną :evil: i nadal nie wiem kto u mnie w brzuchu wynajmuje kawalerkę. Usg trójwymiarowe to 200 złotych - policzcie ile pustaków by było :wink: .Lepiej chyba dom stawiać niż hodować mikroba, bo przynajmniej wszystko jest przewidywalne :wink: , a tu jakieś tajemnice...

Pozdrawiamy - Capra i Mikrob.

Wczoraj na usg zasłonił się w kroku pępowiną :evil: i nadal nie wiem kto u mnie w brzuchu wynajmuje kawalerkę. Usg trójwymiarowe to 200 złotych - policzcie ile pustaków by było :wink: .Lepiej chyba dom stawiać niż hodować mikroba, bo przynajmniej wszystko jest przewidywalne :wink: , a tu jakieś tajemnice...

To będziemy gdybać - Jaś czy Małgosia? Jacek czy Agatka? :wink:

Zapisz sobie w notesiku ze za ten numer z pepowina MIKROB ci wisi 200 :):):)

Zapisz sobie w notesiku ze za ten numer z pepowina MIKROB ci wisi 200 :):):)

Ewentualnie kilka pustaków :wink: .

Witajcie w ten upalny poranek!

Czy cena 30,- za m2 dachu (wykonanie więźby, obróbki blacharskie, pokrycie dachówką i rynny) to cena przy której można się już nie targować? Ekipa sprawdzona z referencjami, 5 chłopa. Ciekawostka - wczoraj skończyli u kolegi więźbę więc postawił flaszkę i nie było komu pić :)

Jak bym miał zarobić takie pieniądze, to bym się jednak upił!!!

Cena - rewela! Oby jakość była równie OK!

Niniejszym spieszę donieść, że dzisiaj dzwoniła do mnie pani z UM.

Po 7 tygodniach, 49 dniach, 1176 godzinach, 70560 sekundach dostaliśmy pozwolenie.

Pod koniec lipca staniemy się pełnoprawnymi budowniczymi.

Pozdrawiam Wszystkich.

Gratulki :D :D :D

Czy miałeś stoper, czy Ty tak zawsze :o :o :o ?

Odpoczywaj, póki możesz :)

Niniejszym spieszę donieść, że dzisiaj dzwoniła do mnie pani z UM.

Po 7 tygodniach, 49 dniach, 1176 godzinach, 70560 sekundach dostaliśmy pozwolenie.

Pod koniec lipca staniemy się pełnoprawnymi budowniczymi.

Pozdrawiam Wszystkich.

Gratulki :D :D :D

Czy miałeś stoper, czy Ty tak zawsze :o :o :o ?

Odpoczywaj, póki możesz :)

Co ty, ja tak nigdy, ale krwi mi trochę napsuli. Liczyłem że bedzie ciut szybciej, ale sie przeliczyłem :-?

Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz.

Pozdrawiam