Darek Rz 08.07.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 tyle, że właśnie w elmaxie potrafią dać upusty nawet 60%! ja tam robiłem zakupy i wyszło najtaniej, a wierz mi -zjeździłem caały Lublin trzeba gadac z kierownikiem takie upusty przy większych ilościach pozdr, Witam !!! No tak ,ale to nie jest powód aby ich chwalić .Mozna dać i 500% upustu wcześniej podnosząc cene do absurdalnego poziomu . A mi potrzeba 40 m tego kabla to chyba mała ilość pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam !!! No tak ,ale to nie jest powód aby ich chwalić .Mozna dać i 500% upustu wcześniej podnosząc cene do absurdalnego poziomu . A mi potrzeba 40 m tego kabla to chyba mała ilość pozdro D.RZ to moze kup 40 kawalkow po 1m to juz pol-hurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 08.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Fizyk - eee tam, jeszcze tak źle nie było Ale 3+ to słaba ocena jak na Wielkich Profesjonalistów ponoć Kiełbaski - dlaczego nie ? no wlasnie, nienajlepsza ta ocena problem polega na tym, ze wszystko u nich da sie zalatwic tylko trzeba glosno krzyczec i straszyc kim i czym sie da, a i tak wszystko jest robione tak jakby z wielkiej laski i z planowym opoznieniem a za takie pieniadze, jakie sie u ich zostawia, nie takiej obslugi powinno sie oczekiwac ale obyscie takich problemow na drodze do swojego upragnionego domeczku mieli jak najmniej A kielbaski mysle, ze bylyby bardzo smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 08.07.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ja tylko mowie, ze koncowa wychodzila najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 08.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Wiecie co, albo ja ślepy jestem albo mój komp złośliwie nie wyświetla pewnych informacji... parę razy były rozmowy o firmie robiącej okna z Tomaszowa Lubelskiego ... vemat czy jakoś tak ale nigdzie nie znalazłem czy ktoś podawał na nich namiary. Jeżli ktoś dysponuje tymi namiarami to poproszę o udostępnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 08.07.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam Czy słyszeliście dzisiejsze widomości. Sejm uchwalił ustwę o zwrocie róznicy w podatku VAT między 22% a 7%. Zwrot podatku obowiazuje od 1 maja 2004 do końca 2007r.Ale są ograniczenia dla domu tylko do metrażu 70 m.kw.Czyli wynika że bedą jakieś współczynniki na przeliczenie metrażu, jak ktoś ma więcej niz 70 m.kw.Ustawa wchodzi w życie dopiero od 2006r. Przeczytajcie o tym na stronie http://www.onet.pl Jakie są wasze komentarze na ten temat. Czy uda się coś wyrwać z urzędu skarbowego. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 wukan zaczekaj z otwieraniem szampana ... jeszcze senat i prezydent .. chociaz oni sa na wylocie wiec moze podpisza... to 70 m to daje jakis tam limit .. z tego co mi sie obilo o uszy cos ok 20 tys... starczy ... MOJ KOMNENTARZ: pi pi pi piiii pi pi .... fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capra 08.07.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam tylko Wam napisać że mój MIKROB jest po prostu złośliwy. Wczoraj na usg zasłonił się w kroku pępowiną i nadal nie wiem kto u mnie w brzuchu wynajmuje kawalerkę. Usg trójwymiarowe to 200 złotych - policzcie ile pustaków by było .Lepiej chyba dom stawiać niż hodować mikroba, bo przynajmniej wszystko jest przewidywalne , a tu jakieś tajemnice... Pozdrawiamy - Capra i Mikrob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.07.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 No moi drodzy, to chyba niedługo ruszymy. Ekipa jest, jeszcze nie mamy podpisanej umowy, ale wstępnie jesteśmy już umówieni, że za jakieś dwa tygodnie START . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam tylko Wam napisać że mój MIKROB jest po prostu złośliwy. Wczoraj na usg zasłonił się w kroku pępowiną i nadal nie wiem kto u mnie w brzuchu wynajmuje kawalerkę. Usg trójwymiarowe to 200 złotych - policzcie ile pustaków by było .Lepiej chyba dom stawiać niż hodować mikroba, bo przynajmniej wszystko jest przewidywalne , a tu jakieś tajemnice... Pozdrawiamy - Capra i Mikrob. To będziemy gdybać - Jaś czy Małgosia? Jacek czy Agatka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 08.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Capra - budowa przewidywalna????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam tylko Wam napisać że mój MIKROB jest po prostu złośliwy. Wczoraj na usg zasłonił się w kroku pępowiną i nadal nie wiem kto u mnie w brzuchu wynajmuje kawalerkę. Usg trójwymiarowe to 200 złotych - policzcie ile pustaków by było .Lepiej chyba dom stawiać niż hodować mikroba, bo przynajmniej wszystko jest przewidywalne , a tu jakieś tajemnice... Pozdrawiamy - Capra i Mikrob. Zapisz sobie w notesiku ze za ten numer z pepowina MIKROB ci wisi 200 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.07.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Chciałam tylko Wam napisać że mój MIKROB jest po prostu złośliwy. Wczoraj na usg zasłonił się w kroku pępowiną i nadal nie wiem kto u mnie w brzuchu wynajmuje kawalerkę. Usg trójwymiarowe to 200 złotych - policzcie ile pustaków by było .Lepiej chyba dom stawiać niż hodować mikroba, bo przynajmniej wszystko jest przewidywalne , a tu jakieś tajemnice... Pozdrawiamy - Capra i Mikrob. Zapisz sobie w notesiku ze za ten numer z pepowina MIKROB ci wisi 200 :) Ewentualnie kilka pustaków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 08.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witajcie w ten upalny poranek! Czy cena 30,- za m2 dachu (wykonanie więźby, obróbki blacharskie, pokrycie dachówką i rynny) to cena przy której można się już nie targować? Ekipa sprawdzona z referencjami, 5 chłopa. Ciekawostka - wczoraj skończyli u kolegi więźbę więc postawił flaszkę i nie było komu pić Jak bym miał zarobić takie pieniądze, to bym się jednak upił!!! Cena - rewela! Oby jakość była równie OK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 08.07.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 vemat czy jakoś tak ale nigdzie nie znalazłem czy ktoś podawał na nich namiary. Jeżli ktoś dysponuje tymi namiarami to poproszę o udostępnienie Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Na inspektorze nadzoru nie ma co oszczędzać http://foto.onet.pl/upload/40/63/_502772_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2005 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 I jeszcze jeden widoczek z naszej budowy http://foto.onet.pl/upload/16/94/_502775_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.07.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Niniejszym spieszę donieść, że dzisiaj dzwoniła do mnie pani z UM.Po 7 tygodniach, 49 dniach, 1176 godzinach, 70560 sekundach dostaliśmy pozwolenie.Pod koniec lipca staniemy się pełnoprawnymi budowniczymi. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.07.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Niniejszym spieszę donieść, że dzisiaj dzwoniła do mnie pani z UM. Po 7 tygodniach, 49 dniach, 1176 godzinach, 70560 sekundach dostaliśmy pozwolenie. Pod koniec lipca staniemy się pełnoprawnymi budowniczymi. Pozdrawiam Wszystkich. Gratulki :D Czy miałeś stoper, czy Ty tak zawsze ? Odpoczywaj, póki możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.07.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Niniejszym spieszę donieść, że dzisiaj dzwoniła do mnie pani z UM. Po 7 tygodniach, 49 dniach, 1176 godzinach, 70560 sekundach dostaliśmy pozwolenie. Pod koniec lipca staniemy się pełnoprawnymi budowniczymi. Pozdrawiam Wszystkich. Gratulki :D Czy miałeś stoper, czy Ty tak zawsze ? Odpoczywaj, póki możesz Co ty, ja tak nigdy, ale krwi mi trochę napsuli. Liczyłem że bedzie ciut szybciej, ale sie przeliczyłem Pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts