TadekL 11.07.2005 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Kątownik będzie montowany pomiędzy murłatą a krokwią. Gruby? ... Standard 2-3 mm, ze wzmocnieniem. M Mariusz, dzieki za info. Czekam jeszcze na Twoje zdjęcia. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 12.07.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 cześć potrzebuje pilnie namiarów na elektryka, który zrobi odbiór instalacji elektrycznej wewnątrz - nie ukrywam, że chodzi o formalnośc, kasę i czas do jutra muszę mieć kwit - odbieram budynek pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Cześć u nas w albumie też więźba ... chcą jutro skończyć... A ja qrcze nie mogę otworzyć Twojego albumiku . Witajcie wszyscy. U mnie humorek znowu dopisuje. Murarze są, przyjechali rano (zdołałem przekonać firmę M, że nie ma już na co czekać). I dzieje się dalej. Kilka dni murarki i cieśle będą kończyć wieźbę (łaty i kontrłaty, itp, itd). Potem dachóweczka. Mam nadzieję że najdalej od poniedziałku cieśle będą działać dalej. Niezależnie od tego elektryk wchodzi na parter już w poniedziałek i puszcza kabelki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 la kuka racza la kuka racza!!! jest!!! pozwolenie jest już w garści i czeka na uprawomocnienie!!!! hmmmm, to chyba czas ekipę umawiać konkretnie ... oj muszę chyba sobie planik działań zacząć spisywać i nie liczyć na moją "super niezawodną" pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 12.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 cześć potrzebuje pilnie namiarów na elektryka, który zrobi odbiór instalacji elektrycznej wewnątrz - nie ukrywam, że chodzi o formalnośc, kasę i czas do jutra muszę mieć kwit - odbieram budynek pozdr Za 10 minut wyslę Ci na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Heh heh wszytskim inwestorom Dyz - gratulacje teraz to juz z gorki:) Gratulujemy też wszytskim szybkich postępów prac budowlanych, kiedy my sobie obejżymy te wasze budowy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a wlasnie cos widze ze nasza grupa przestala sie spotykac ... czemu i co mozna na to poradzic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a wlasnie cos widze ze nasza grupa przestala sie spotykac ... czemu i co mozna na to poradzic ?? hhmmm masz racje gosciu ... Wiec moze zorganizujemy jakies spotkanie w łikend polaczone z objazdem dzialek ?? - co ty na to ?? Moze ktos jeszcze sie do nas przylaczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a wlasnie cos widze ze nasza grupa przestala sie spotykac ... czemu i co mozna na to poradzic ?? hhmmm masz racje gosciu ... Wiec moze zorganizujemy jakies spotkanie w łikend polaczone z objazdem dzialek ?? - co ty na to ?? Moze ktos jeszcze sie do nas przylaczy ?? Spoko - jestem za... kiedy i gdzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson jak jeszcze zaczniesz pić sam do siebie to ... mam nadzieję że to tylko od upału a nie od budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson jak jeszcze zaczniesz pić sam do siebie to ... mam nadzieję że to tylko od upału a nie od budowania poczekamy zobaczymy :) A tak powaznie to co ze spotkaniem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.07.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Cześć u nas w albumie też więźba ... chcą jutro skończyć... A ja qrcze nie mogę otworzyć Twojego albumiku . Zapraszam na Jarzębinową !!!! Dziś kończą więźbę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 12.07.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson - Jak najbardziej jestem za, przekaż też odrazu koledze żebym jemu nie musiał odpisywac osobno podaj tylko czas i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Hej, tak, tak spotkanie jak najbardziej. U nas można oglądać ściągnięty humus, a w sobotę może kibelek postawimy. Idkam ja też nie widzę nic w albumie. Nie wiem co się dzieje raz działa, raz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.07.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 idkam - a bedziesz dzisaj u siebie a jeżeli tak to o której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.07.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Do mnie i do Fizyków w sobotę przybędą oczyszczalnie . Jeśli ktoś ma ochotę pooglądać wykopy, beczki, rury i bałagan z tym związany, to zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.07.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 idkam - a bedziesz dzisaj u siebie a jeżeli tak to o której? Cze jestem codziennie 3-4 razy... planuje dziś być ok. 17-17.30. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.07.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Pawson - ale z Ciebie społeczne zwierzę Stada nie widzisz i juz do siebie zaczynasz gadać Zdecydowanie jestem gotowa zaangażować się w terapię i zapraszam na podziwianie stanu zero i zalążków murów. Oczywiście wszystkich pozostałych też. Tylko - raczej w niedzielę - w sobotę świętujemy pierwsze urodziny Jaśka , a do piątku włącznie z czasem cienko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.07.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to moze sie zorganizujmy jakos powaznie na niedziele w jakims oikreslnym miejscu i porze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 to moze sie zorganizujmy jakos powaznie na niedziele w jakims oikreslnym miejscu i porze ?? Bardzo chętnie, może tak gdzieś około 16? A gdzie? Do ustalenia. Czy tylko się spotykamy, czy zwiedzamy budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts