Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

ambitnie to bedzie jak dyz nas wezmie w okolice Krepca na ogladanie ... (ich tam jest jak mrówków ...:):):)

Pawson ja was chętnie wezmę ... tylko wstyd przyznać ja jedynie wiem gdzie się buduje Wukan, ale jakby tylko dopaść guita to może nam i resztę zdradzi gdzie się chowają :)

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ambitnie to bedzie jak dyz nas wezmie w okolice Krepca na ogladanie ... (ich tam jest jak mrówków ...:):):)

Wtedy zbraknie nam niedzieli na zwiedzanie :wink: .

MaPi a kto powiedział że ma się skończyć w niedzielę? Mowa była tylko o rozpoczęciu a kiedy zakończenie to .... kto to wie :D

ja znam droge do Guit-a wiec mozemy niejako przypadkiem wpasc .. moze dostaniemy obiad albo cuś ...

:lol:

i zostawimy samochody po tym cuś 8)

Mam nadzieję, że ma dużą działkę ;)

Znaczy, wybierać się trzeba bez dzieci?

Jak znajdziemy przyczepkę to i dzieci wszyskie zbierzemy :wink:

A pytanie poza konkursem wycieczkowym :) Może wiecie coś o kimś kto by chciał sprzedać przyczepkę samochodową? Może byc ZPC Świdnik albo niewiadów nie za wielka?

daj spokoj co bedziesz kupowal,,,, moze znajdziemy jakas bezpanska podczas wycieczki ??

ot jak dobrze mądrego posłuchać :D będę się musiał dobrze rozglądać :D

Słuchajcie - ja zupełnie w innej kwestii - jeśli wiecie coś o fajnej, niedrogiej uzbrojonej działce z dobrym dojazdem w tzw rozsądnej odległości od Lublina to proszę o info. Mój brat szuka czegoś takiego.

Na krępcu jest trochę działek jeszcze więc można by w niedzielę odrazu się rozejrzeć :)

Słuchajcie - ja zupełnie w innej kwestii - jeśli wiecie coś o fajnej, niedrogiej uzbrojonej działce z dobrym dojazdem w tzw rozsądnej odległości od Lublina to proszę o info. Mój brat szuka czegoś takiego.

Na krępcu jest trochę działek jeszcze więc można by w niedzielę odrazu się rozejrzeć :)

A jakie tam są średnio na jeża ceny?