Ella 12.07.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B - no ceny to od ok. 2.50zl/m2 do 5zl/m2. Jest wlasnie taka a wkażdym razie jeszcze niedawno była dosc fajna 1000m2 po 5zl/m2. Do niedzieli mogę spróbować jeszcze coś się dowiedzieć Dyz, serio, nie zgubiłeś jakichś zer w tych cenach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 12.07.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B obok mnie powinna byc jeszcze dzialka do sprzedania . Z tego co wiem to ma ok. 16a. Chłop ceni 3,5tys za ar. działka przy drodze gminnej. wszystkie media sa przy drodze no blisko do granic miasta Lublina ok. 60m. ) ( las Dąbrowa jest granicą miasta) Kol.Prawiedniki. W Mętowie skrecić w prawo(drogowskaz) na Prawiedniki i od tego miejsca ok.2,8km. Chłop nazywa sie Grzegorz Krysa. Aha a czy twój brat nadaje sie na sąsiada? Bo my tu jak jedna wielka rodzina i nie potrzebujemy czarnej owcy. Pozdrawiam agamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.07.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B obok mnie powinna byc jeszcze dzialka do sprzedania . Z tego co wiem to ma ok. 16a. Chłop ceni 3,5tys za ar. działka przy drodze gminnej. wszystkie media sa przy drodze no blisko do granic miasta Lublina ok. 60m. ) ( las Dąbrowa jest granicą miasta) Kol.Prawiedniki. W Mętowie skrecić w prawo(drogowskaz) na Prawiedniki i od tego miejsca ok.2,8km. Chłop nazywa sie Grzegorz Krysa. Aha a czy twój brat nadaje sie na sąsiada? Bo my tu jak jedna wielka rodzina i nie potrzebujemy czarnej owcy. Pozdrawiam agamon Brata mogę z całą odpowiedzialnością zarekomendować jako sąsiada (bratową też ), ale to raczej dla nich za drogo. Za to my (ale za jakiś rok-dwa) będziemy szukać większej działki (w okolicach 5000m) w rejonie Prawiedniki/Osmolice/Krężnica. Może będzie jeszcze cos sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.07.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witamy, kolejne zdjęcia z więźbą... zapraszamy do oględzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.07.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B obok mnie powinna byc jeszcze dzialka do sprzedania . Z tego co wiem to ma ok. 16a. Chłop ceni 3,5tys za ar. działka przy drodze gminnej. wszystkie media sa przy drodze no blisko do granic miasta Lublina ok. 60m. ) ( las Dąbrowa jest granicą miasta) Kol.Prawiedniki. W Mętowie skrecić w prawo(drogowskaz) na Prawiedniki i od tego miejsca ok.2,8km. Chłop nazywa sie Grzegorz Krysa. Aha a czy twój brat nadaje sie na sąsiada? Bo my tu jak jedna wielka rodzina i nie potrzebujemy czarnej owcy. Pozdrawiam agamon Brata mogę z całą odpowiedzialnością zarekomendować jako sąsiada (bratową też ), ale to raczej dla nich za drogo. Za to my (ale za jakiś rok-dwa) będziemy szukać większej działki (w okolicach 5000m) w rejonie Prawiedniki/Osmolice/Krężnica. Może będzie jeszcze cos sprzedawał Oj, to jeszcze kawałek i my . Może będziemy mieli w przyszłości bliższego niż agamon forumowego sąsiada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.07.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 B-B obok mnie powinna byc jeszcze dzialka do sprzedania . Z tego co wiem to ma ok. 16a. Chłop ceni 3,5tys za ar. działka przy drodze gminnej. wszystkie media sa przy drodze no blisko do granic miasta Lublina ok. 60m. ) ( las Dąbrowa jest granicą miasta) Kol.Prawiedniki. W Mętowie skrecić w prawo(drogowskaz) na Prawiedniki i od tego miejsca ok.2,8km. Chłop nazywa sie Grzegorz Krysa. Aha a czy twój brat nadaje sie na sąsiada? Bo my tu jak jedna wielka rodzina i nie potrzebujemy czarnej owcy. Pozdrawiam agamon Brata mogę z całą odpowiedzialnością zarekomendować jako sąsiada (bratową też ), ale to raczej dla nich za drogo. Za to my (ale za jakiś rok-dwa) będziemy szukać większej działki (w okolicach 5000m) w rejonie Prawiedniki/Osmolice/Krężnica. Może będzie jeszcze cos sprzedawał Oj, to jeszcze kawałek i my . Może będziemy mieli w przyszłości bliższego niż agamon forumowego sąsiada . Ta działka byłaby na cele rekreacyjno-inwestycyjno-emeryckie, czyli pod mały biały domek na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 12.07.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witamy, kolejne zdjęcia z więźbą... zapraszamy do oględzin Mariusz, dzięki za szczegółową dokumentację zdjęciową. Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 12.07.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 CZOŁGIEM! Bardzo chcielibyśmy się spotkać z wami bo zapowiada się fajna wycieczka - ale niestety my w niedzielę obydwoje pracujemy ! Jeśli jednak będziecie w krępcu u dyz-a to mozecie obejrzeć i naszą działkę. dyz: nasza działka leży przy ul. szerokiej tzn. nowa asfaltówka, która przechodzi w ul. kasztanową! jadąc od strony torów w minkowicach skręcasz w prawo w pierwszą asfaltowa drogę (ul. szeroka) i nasza działka to druga po prawej stronie - nieogrodzona ze ściągniętym humusem! - tam stoi kibel i blaszak! Jak macie ochotę to możecie zwiedzac - niestety bez nas. ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.07.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 B-B - no ceny to od ok. 2.50zl/m2 do 5zl/m2. Jest wlasnie taka a wkażdym razie jeszcze niedawno była dosc fajna 1000m2 po 5zl/m2. Do niedzieli mogę spróbować jeszcze coś się dowiedzieć Dyz, serio, nie zgubiłeś jakichś zer w tych cenach ? ... no jak nie jak tak ... oczywiście że do tych cen trzeba po jednym zerze dorzucić ... aż sam nie wiem jak mi te ceny takie zaniżone wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.07.2005 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 CZOŁGIEM! Bardzo chcielibyśmy się spotkać z wami bo zapowiada się fajna wycieczka - ale niestety my w niedzielę obydwoje pracujemy ! Jeśli jednak będziecie w krępcu u dyz-a to mozecie obejrzeć i naszą działkę. dyz: nasza działka leży przy ul. szerokiej tzn. nowa asfaltówka, która przechodzi w ul. kasztanową! jadąc od strony torów w minkowicach skręcasz w prawo w pierwszą asfaltowa drogę (ul. szeroka) i nasza działka to druga po prawej stronie - nieogrodzona ze ściągniętym humusem! - tam stoi kibel i blaszak! Jak macie ochotę to możecie zwiedzac - niestety bez nas. ZAPRASZAMY Jak tylko dotrzemy w nasze rejony to oczywiście pozwiedzamy A wiesz niedawno kolega pokazywał mi swoją działke i woził właśnie po tej uliczce i chyba nawet kojarzę która to wasza działka bo on miał jakiś czas temu ochotę na coś obok Tylko małe sprostowanie, moja działka jest jeszcze w Świdniku ale na tyle blisko Krępca że wszystkich mam na oku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 B-B - no ceny to od ok. 2.50zl/m2 do 5zl/m2. Jest wlasnie taka a wkażdym razie jeszcze niedawno była dosc fajna 1000m2 po 5zl/m2. Do niedzieli mogę spróbować jeszcze coś się dowiedzieć Dyz, serio, nie zgubiłeś jakichś zer w tych cenach ? ... no jak nie jak tak ... oczywiście że do tych cen trzeba po jednym zerze dorzucić ... aż sam nie wiem jak mi te ceny takie zaniżone wyszły Za pozno.... trzymamy cie za slowo juz trudno dam nawet po 5/m2 MOge jechac dzisiaj na ogladanie po 18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.07.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 B-B - no ceny to od ok. 2.50zl/m2 do 5zl/m2. Jest wlasnie taka a wkażdym razie jeszcze niedawno była dosc fajna 1000m2 po 5zl/m2. Do niedzieli mogę spróbować jeszcze coś się dowiedzieć Dyz, serio, nie zgubiłeś jakichś zer w tych cenach ? ... no jak nie jak tak ... oczywiście że do tych cen trzeba po jednym zerze dorzucić ... aż sam nie wiem jak mi te ceny takie zaniżone wyszły Za pozno.... trzymamy cie za slowo juz trudno dam nawet po 5/m2 MOge jechac dzisiaj na ogladanie po 18.00 Spoko, dla Ciebie specjalnie znajdę i po piątaku. Oczywiście w "rozsądnej odległości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 jestem chory i niewyspany :( wczoraj byla impreza firmowa do 3 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.07.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 jestem chory i niewyspany :( wczoraj byla impreza firmowa do 3 w nocy Ech te integracje ale najgorsze jeszcze przed Tobą - jak już zacznie alkohol puszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2005 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 to nawet nie chodzi o alkohol ... ale jak mi sie chce spac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Firma SYKE nie jest elastyczna Nie chcieli mi za chorobę wymienić pustaków na inne. Nic więcej u nich nie kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 13.07.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Firma SYKE nie jest elastyczna Nie chcieli mi za chorobę wymienić pustaków na inne. Nic więcej u nich nie kupuję tzn jak nie chcieli wymienić? zostały Ci na budowie i chciałaś wymienić czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Firma SYKE nie jest elastyczna Nie chcieli mi za chorobę wymienić pustaków na inne. Nic więcej u nich nie kupuję tzn jak nie chcieli wymienić? zostały Ci na budowie i chciałaś wymienić czy jak? Nie - wkradł się błąd w zamówienie - miały być pustaki pióro/wpust, okazało się, że zamówienie i przedpłata poszły na zwykłe. Chciałam wymienić z dopłatą - z ich strony ściana Stwierdzili - przykro nam, powinna sie pani zorientować zanim wyjechały z fabryki i wtedy reklamować. A co ja miałam reklamować - przekonana byłam, że mam zamówiony prawidłowy towar . Oczywiście Harasiuki nic by im nie przyjęły z powrotem, nigdy nie robili zwrotu towaru itp. I jeszcze starali mi sie udowodnić, że koszty robocizny i zaprawy przy obu typach bloczków są takie same . Brzydko mówiąc - pies z nimi tańcował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 13.07.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Nie - wkradł się błąd w zamówienie - miały być pustaki pióro/wpust, okazało się, że zamówienie i przedpłata poszły na zwykłe. Chciałam wymienić z dopłatą - z ich strony ściana Stwierdzili - przykro nam, powinna sie pani zorientować zanim wyjechały z fabryki i wtedy reklamować. A co ja miałam reklamować - przekonana byłam, że mam zamówiony prawidłowy towar . Oczywiście Harasiuki nic by im nie przyjęły z powrotem, nigdy nie robili zwrotu towaru itp. I jeszcze starali mi sie udowodnić, że koszty robocizny i zaprawy przy obu typach bloczków są takie same . Brzydko mówiąc - pies z nimi tańcował dziwne .. jak dla mnie to ta firma to jedna wielka kombinacja wiec nie powinno byc problemow z podkombinowaniem jeszcze troche... a twoj majster ktory ma do nich takie super dojscia nie mogl nic poradzic ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 13.07.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Nie - wkradł się błąd w zamówienie - miały być pustaki pióro/wpust, okazało się, że zamówienie i przedpłata poszły na zwykłe. Chciałam wymienić z dopłatą - z ich strony ściana Stwierdzili - przykro nam, powinna sie pani zorientować zanim wyjechały z fabryki i wtedy reklamować. A co ja miałam reklamować - przekonana byłam, że mam zamówiony prawidłowy towar . Oczywiście Harasiuki nic by im nie przyjęły z powrotem, nigdy nie robili zwrotu towaru itp. I jeszcze starali mi sie udowodnić, że koszty robocizny i zaprawy przy obu typach bloczków są takie same . Brzydko mówiąc - pies z nimi tańcował dziwne .. jak dla mnie to ta firma to jedna wielka kombinacja wiec nie powinno byc problemow z podkombinowaniem jeszcze troche... a twoj majster ktory ma do nich takie super dojscia nie mogl nic poradzic ?? Próbował, ale też go na drzewo spuscili, i jeszcze zarzucili, że nas naciąga mówiąc, że robocizna będzie trochę droższa w przypadku innych bloczków. Chyba się panowie od dzisiaj mniej lubią Wrażenie miałam takie same - zepchnęli problem na mnie, nawet nie spróbowali nic zaproponować. Tak jak juz wspomniałam - moje zamówienia stracili, a reklamę im właśnie robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts