Pawson 15.07.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Guit - jak tylko wyślę tą wiadomość zaciskam kciuki Pawson - a może ewentualnie ktoś inny zna odpowiedź Ile cegieł wchodzi na jeden transport/samochód? mi przywozili duza ciezarowa z przyczepa na raz szlo 9.000 cegiel. CO do rozladunku to spytaj sie swojej ekipy czy by ci nie rozladowali i za ile ?? U mnei czesc rzeczy rozladowywala ekipa za przyslowiowe pare groszy. Drugi gatunek ?? chyba bym troche pekal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Guit - jak tylko wyślę tą wiadomość zaciskam kciuki Pawson - a może ewentualnie ktoś inny zna odpowiedź Ile cegieł wchodzi na jeden transport/samochód? mi przywozili duza ciezarowa z przyczepa na raz szlo 9.000 cegiel. CO do rozladunku to spytaj sie swojej ekipy czy by ci nie rozladowali i za ile ?? U mnei czesc rzeczy rozladowywala ekipa za przyslowiowe pare groszy. Drugi gatunek ?? chyba bym troche pekal ... Pawełku ale ja widziałem tą cegłę i naprawdę nie różni się niczym od tego co widziałem na pewnych budowach jako pierwszy No może jest bardziej wypalona ale to akurat kilku murarzy potwierdziło, że na piwnice to jest lepiej Co do ekipy to dzisiaj wieczorem jadę dogadywać szczegóły (o ile się nie rozmyślą) to popytam czy by się nie wysilili bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no to luzik ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 15.07.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Sławek - przepalona cegła tzw. zendrówka (?) jest świetna na piwnice i kominy - nie chłonie tak wody - fakt, że czasami murarze się burzą, bo generalnie cegły są pokrzywione i zniekształcone - jak w tej cenie to śmiało bierz:) pozdr, p.s. zbliża sie ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.07.2005 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Sam muszę skrobać... i smażyć ... i jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Sam muszę skrobać... i smażyć ... i jeść Skąd ja to znam ? hmmm no może oprócz ostatniego punktu bo do jedzenia to jest już więcej chętnych Do skrobania to moja żona nawet deklaracje składa ale pod warunkiem że ryba nie drgnie podczas zabiegu i nie dociera do niej że ryba nawet martwa potrafi drgnąć To gdzie jedziesz i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Sam muszę skrobać... i smażyć ... i jeść IDKAM, naprawde..., nie trzeba było.... ale skoro juz nas wszystkich zapraszasz na swieze, smazone rybki to ... z checia przyjdziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Sam muszę skrobać... i smażyć ... i jeść IDKAM, naprawde..., nie trzeba było.... ale skoro juz nas wszystkich zapraszasz na swieze, smazone rybki to ... z checia przyjdziemy :) Oj Pawełku nie musiałeś tak otwarcie, wystraszyłeś Idkama to teraz nawet nie chce powiedzieć gdzie jedzie a miałem nadzieję że może i ja bym się wyrwał ... drugi raz w tym sezonie i nie wiem czy nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Idkam -ryby wypuszczasz, czy przywozisz zonie do skrobania ? Sam muszę skrobać... i smażyć ... i jeść IDKAM, naprawde..., nie trzeba było.... ale skoro juz nas wszystkich zapraszasz na swieze, smazone rybki to ... z checia przyjdziemy :) Oj Pawełku nie musiałeś tak otwarcie, wystraszyłeś Idkama to teraz nawet nie chce powiedzieć gdzie jedzie a miałem nadzieję że może i ja bym się wyrwał ... drugi raz w tym sezonie i nie wiem czy nie ostatni hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 15.07.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Jak pamietam to na jelcza solówkę wchodzilo 3tyś. cegieł. tajest! A na przyczepe drugie tyle, tylko warto najpierw sie rozejrzec, czy bedzie miał gdzie zakrecić Bralismy cegły od Gąski z Kraśnika, I gatunek (faktycznie super jakość)po 40 gr z transportem i rozładunkiem. Wożą nie mniej, niż 3 tys na raz. Cegielnia porządna, towar bez popekanych cegieł - wszystko jak z wystawy Ale zendrówka faktycznie trzyma sie po kilkaset lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 15.07.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no i po odbiorze co prawda nie było mnie przy tym, ale nie żałuję, bo mamy decyzję (na razie ustną), w przyszłym tygodniu papiery Wszystko OK - mamy odebrany budynek, czego wszystkim budującycm życzę! Nie znaczy, że wszystko skończone - jeszcze kupa kasy i roboty, ale to bardziej kosmetyka (raczej z tych kosztownych - opaska, podjazdy, taras, brama, podbitka) pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 15.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 no i po odbiorze co prawda nie było mnie przy tym, ale nie żałuję, bo mamy decyzję (na razie ustną), w przyszłym tygodniu papiery Wszystko OK - mamy odebrany budynek, czego wszystkim budującycm życzę! Gratulacje Ciekawe czy ja dożyję odbioru naszego domku P.S. do all Czy niedziela 16.00 przy skrzyżowaniu Kraśnickich z Nałęczowską aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 15.07.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.07.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 guit: a jak taki odbior wyglada ?? napisz cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.07.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 guit gratulacje !!!! dyz niedziela, jeśli chodzi o nas, jest aktualna. PS/ coś mi dzisiaj internet szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 15.07.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Guit - szczere gratulacje Nie marudzili Ci że nie masz tarasu? My też chcemy takie sprawy zostawić na tzw deser. Jesli o nas chodzi, też niedziela aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 15.07.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 MaPi - można mieć prośbę? Jakby ustalenia co do niedzieli sie zmienily to wyslij jakiegos sesemesika, dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.07.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 oki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witam po powrocie ze Szczyrku. Niestety w trakcie szkolenia nie miałem możliwości powłóczyć się po Sudetach. Z tego co się zdążyłem zorientować, to w sobote i niedzielę mamy gości - przyjeżdżają długo wyczekiwani przyjaciele spod stolicy. Nie znam godziny ich powrotu. Niezależnie od naszej (nie) obecności - zapraszamy do inspekcji.Tyle na dziś bo mam w rękach i w oczach 450 kilometrów w niezłych korkach (czas 7 godzin) na trasie Szczyrk - Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts