Pawson 18.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 gdzie ta wneka ... bo jakos nie kojarze :) z takich bajerow to na etapie robienia istalacji powaznie mysle nad zainstalowaniem gdzies gniazda i wieszaka pod sufitem na projektor do kompa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 gdzie ta wneka ... bo jakos nie kojarze :) z takich bajerow to na etapie robienia istalacji powaznie mysle nad zainstalowaniem gdzies gniazda i wieszaka pod sufitem na projektor do kompa ... No co Ty - nie powiesz przecież, że ta wielka dziura w scianie o kształcie okna z widokiem na las to nie wnęka na plazmę ? Ustalilismy, że przewody rozporowadzisz w porach pustaków. Przekątna ekranu powinna być spora Czy wszystko się zgadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No co Ty - nie powiesz przecież, że ta wielka dziura w scianie o kształcie okna z widokiem na las to nie wnęka na plazmę ? Ustalilismy, że przewody rozporowadzisz w porach pustaków. Przekątna ekranu powinna być spora Czy wszystko się zgadza? No co ty ... o taki brak domyslnosci to bym was nie posadzal. Przeciez to oczywiste ze tam bedzie akwarium oceaniczne ... o szerokosci domu i dlugosci 8 m Dopoki nie kupie Rekina bedzie mozna sobie wskakiwac poplywac z balkonu na gorze (pozniej tez bedzie mozna ale tylko raz...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 No co Ty - nie powiesz przecież, że ta wielka dziura w scianie o kształcie okna z widokiem na las to nie wnęka na plazmę ? Ustalilismy, że przewody rozporowadzisz w porach pustaków. Przekątna ekranu powinna być spora Czy wszystko się zgadza? No co ty ... o taki brak domyslnosci to bym was nie posadzal. Przeciez to oczywiste ze tam bedzie akwarium oceaniczne ... o szerokosci domu i dlugosci 8 m Dopoki nie kupie Rekina bedzie mozna sobie wskakiwac poplywac z balkonu na gorze (pozniej tez bedzie mozna ale tylko raz...) Ależ Pawełku, my jesteśmy domyślni Nie podejrzewaliśmy poprostu, że będzie Ci się chciało bawić w akwarium, bo to wiesz, karmić trzeba, wode wymieniać itp itd Byliśmy na 101% przekonani, że jedyne co tam będzie z akwarium to wygaszacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ależ Pawełku, my jesteśmy domyślni Nie podejrzewaliśmy poprostu, że będzie Ci się chciało bawić w akwarium, bo to wiesz, karmić trzeba, wode wymieniać itp itd Byliśmy na 101% przekonani, że jedyne co tam będzie z akwarium to wygaszacz co do karmienia to nie problemu .. jak juz bedzie rekin to paru gosci z sasiedztwa zabiore na wieczorne pifko na taras nad akwarium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Czy to była mała aluzja? Jak Ty tego rekina będziesz na spacer wyprowadzał? Do zalewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 hihihi[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 18.07.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witam zainteresowanych posadzkami informuje - u mnie robota skonczona, jesli ktos z wczesniej pytajacych o wykonawce chcialby przed podjeciem decyzji obejrzec efekt koncowy , to zapraszam Yares, jak wiesz, jestem zainteresowana . rzeknij tylko kiedy praktycznie codziennie popoludniu jestem na dzialce, daj znac na priv to omowimy szczegoly Hmmm, nie mój kwadrat... ale wpadnę tylko wez ze soba ciapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 witam zainteresowanych posadzkami informuje - u mnie robota skonczona, jesli ktos z wczesniej pytajacych o wykonawce chcialby przed podjeciem decyzji obejrzec efekt koncowy , to zapraszam Yares, jak wiesz, jestem zainteresowana . rzeknij tylko kiedy praktycznie codziennie popoludniu jestem na dzialce, daj znac na priv to omowimy szczegoly Wstępnie może w okolicach środy, ale jeszcze dam znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 18.07.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam !!! A ja chcę żeby mi ktoś sciągnął humus i nikt nie chce . Dzwoniłem do ludzi ogłaszających się w anonsach (usługi koparką) to kilku w ogóle nie chciało ,a jeden stwierdził że nie rozumie o co mi chodzi i co to jest humus . Załamka całkowita .Dajcie jakieś namiary jak możecie .(te od MAPI i STMARY niestety nie wypaliły ,ale dzieki ) pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gdyby tak ktoś miał ochotę na zdjęcia z wczorajszego rajdu to dawać adresy skrzynek Myśałem, że może zrobię z tego jakąś galeryjkę z opisami, zdjęcia dopracuję ale ... czasu wystarczyło tylko na myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.07.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gdyby tak ktoś miał ochotę na zdjęcia z wczorajszego rajdu to dawać adresy skrzynek Myśałem, że może zrobię z tego jakąś galeryjkę z opisami, zdjęcia dopracuję ale ... czasu wystarczyło tylko na myślenie Hej, wysłałam na priva Oczywiście bardzo poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam !!! A ja chcę żeby mi ktoś sciągnął humus i nikt nie chce . Dzwoniłem do ludzi ogłaszających się w anonsach (usługi koparką) to kilku w ogóle nie chciało ,a jeden stwierdził że nie rozumie o co mi chodzi i co to jest humus . Załamka całkowita .Dajcie jakieś namiary jak możecie .(te od MAPI i STMARY niestety nie wypaliły ,ale dzieki ) pozdro D.RZ my z DYZ-em sciagamy humus po 2 pifka z 2 wykopane łopatki :) a powaznie sprobuj tutaj 602-507-987 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.07.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja również posiadam parę zdjęć, więc mi również prześlijcie na priva swoje emalie (zinteresowani oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Gdyby tak ktoś miał ochotę na zdjęcia z wczorajszego rajdu to dawać adresy skrzynek Myśałem, że może zrobię z tego jakąś galeryjkę z opisami, zdjęcia dopracuję ale ... czasu wystarczyło tylko na myślenie nie przesadzaj z tym mysleniem bo sie zmeczysz :) moj email masz -slij szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam !!! A ja chcę żeby mi ktoś sciągnął humus i nikt nie chce . Dzwoniłem do ludzi ogłaszających się w anonsach (usługi koparką) to kilku w ogóle nie chciało ,a jeden stwierdził że nie rozumie o co mi chodzi i co to jest humus . Załamka całkowita .Dajcie jakieś namiary jak możecie .(te od MAPI i STMARY niestety nie wypaliły ,ale dzieki ) pozdro D.RZ my z DYZ-em sciagamy humus po 2 pifka z 2 wykopane łopatki :) a powaznie sprobuj tutaj 602-507-987 Pawson to ja ostatnio zupełnie Ciebie nie zrozumiałem!!! Jak powiedziałeś że jedziesz mi nakopać to wogóle o humusie nie pomyślałem a Ty chciałeś poprostu pomoc zaoferować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.07.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pawson to ja ostatnio zupełnie Ciebie nie zrozumiałem!!! Jak powiedziałeś że jedziesz mi nakopać to wogóle o humusie nie pomyślałem a Ty chciałeś poprostu pomoc zaoferować no widzisz .. wydaje mi sie ze ta pomylka wymaga wypicia dwoch browcow .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 18.07.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 My mamy wykop pod murek oporowy Skoro się już tak rozkopaliscie, zapraszamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 18.07.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Pawson taką nam reklamę zrobiłeś że teraz trzeba się nam będzie dobrze okopać i jak już okop będzie gotowy to ja myślę że poprzestanie na 2 piwkach to było by poważne zaniedbanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 18.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam po dłuższej przerwie. Za Waszą radą już zacząłem zbierać papierki do pozwolenia na budowę. Ojejku, ale tego jest. Dzięki za sugestie. Jak się przekopie przez administrację to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts