fizyk 31.07.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 A ja wczoraj właśnie wróciłęm z Boeskidów - a dokładnie ze Szczawnicy (Pieniny). Nikomu nie życzę takiej jazdy. W czwratek jechałem blisko 6 odzin w upale 36-38 stopni (bez klimy). Dojechaliśmy na 13-tą. Wracaliśmy wczoraj. Momentami temp. 38 stopni. Wybrałem teoretycznie gorszą drogę (ale za to widokową i bardziej ocienioną). To był dobry wybór. W 4 i pół godziny byliśmy w Lublinie. Darek gratuluję - widzę że coś się dzieje na Twej budowie. U mnie już część kanalizacji zrobiona. Elektryk kończy. Przyłącza umówione. Mam nadzieję za tydzień kłaść tynki. Mam kilka namiarów, ale jeszcze nie dzwoniłem. Firma M - zawala jak zawalała - dachówki jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 31.07.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2005 Firma M - zawala jak zawalała - dachówki jeszcze nie ma. Jedna dobra strona tego całego opóźnienia - mniej zapłacisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 01.08.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam !!! Czy ktoś ma jakieś namiary na dobry i tani piasek do murowania ??? pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 01.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 0603888717 moj majster chwalil ze dobry piach , gość ma duzy samochod tak ze zawsze jak przywiezie to jest tego duzo, o cenie pogadaj sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 01.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Witam !!! dzięki za namiary . pozdrawiam D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A nam ta przedwczorajsza nocna burza przewróciła kibel na działce . Dobrze, że nie wywiało zawartości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.08.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A nam ta przedwczorajsza nocna burza przewróciła kibel na działce . Dobrze, że nie wywiało zawartości . dobrze ze w tym czasie nikt nie robil ku...y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.08.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A nam ta przedwczorajsza nocna burza przewróciła kibel na działce . Dobrze, że nie wywiało zawartości . dobrze ze w tym czasie nikt nie robil ku...y No, nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.08.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A czy budowla była ubezpieczona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 02.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A czy budowla była ubezpieczona ? O mój Boże nie.... I co ja teraz zrobię Tyle kasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 A nam ta przedwczorajsza nocna burza przewróciła kibel na działce . Dobrze, że nie wywiało zawartości . A ja myślę,że to była śmierdząca sprawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 02.08.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Tym bardziej, że pewnie nie zgłosiłaś budynku do użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.08.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 a może to wredny sasiad sabotuje twoja budowe ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 02.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Mój kibelek jedynie otworzył na oścież swe wrota, racząc sąsiadów tajemnicami swego wnętrza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 02.08.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Nasza dachówka już przyjechała, jutro jadę ją dotknąć W Głusku była podobno straszna burza , u nas troszkę porwało folię, ale tylko w tych miejscach, gdzie trzymana był tylko przez zszywki (koniec kwokwi). Tak poza tym, wszystko OK. Uffff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maziar 02.08.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Witam,Czy możecie polecić jakąś dobrą cegielnię w okolicach Lublina?Muszę kilka ścian nośnych zrobić z cegły pełnej i wolałbym, żeby się zbyt szybko nie zawaliły.Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 03.08.2005 02:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 maziar - niestety nie pomoge ale może pawson o tego (cegły) nazwoził do siebie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 03.08.2005 03:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 A u nas ta burza pokazała parę wad w ukształtowaniu terenu wczoraj poprawialiśmy teraz trzeba czekać na następną burze weryfikującą i ewentualnie znów korygować. Teraz działka już nie wygląda jak powierzchnia księżyca (usiana kraterami) tylko jak pustynia gdzie nie ma zielonego. ;( Przez najbliższy czas nie da się wjechać do nas pewnie dopiero w przyszłym roku jak to się utwardzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.08.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Kto ma kupować beton komórkowy niech już kupuje, bo podobno od 8 sierpnia znów ma być podwyżka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.08.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Witam, Czy możecie polecić jakąś dobrą cegielnię w okolicach Lublina? Muszę kilka ścian nośnych zrobić z cegły pełnej i wolałbym, żeby się zbyt szybko nie zawaliły. Grzegorz poszlo na priv ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts