MaPi 11.08.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Tak, myślę, że możnaby się było spotkać. Jakieś piwko nad Zalewem czy jakoś tak, jak nie to grill u kogoś kto ma już ściany, żeby przed ewentualnym deszczem się schować. Albo wycieczka po budowach, a później przystanek grill u kogoś. Co wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 11.08.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Pawson! To kto jescze jest w Abramowicach? Choć ja w Prywatnych, a to własciwie bliżej Głuska i Kalinówki, i niektórzy mylą z Abramowicami prawdziwnymi. witaj Monika zeby Pawson mnie nie wyprzedzil a i zeby ciebie nie trzymac dluzej w niewiedzy, to powiem : to Idkam i ja budujemy w tych okolicach - dokladnie w Kalinowce (przed Abramowicami) Mazmarc ma zamiar tez tam budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 11.08.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 witajcie! moja radość nie ma końca! O D P A L I L I Ś M Y wreszcie będzie co oglądac! zapraszamy przy kolejnej wycieczce! jednak zdążyliśmy przed zimą no i nie jestesmy ostatni - za nami jeszcze dyz. MaPi raczej już nie dogonimy. Stmara, gratulacje. Monika - witaj a klubie!! U nas mury pną się do góry, jutro zamawiam strop i nadproża. Dzisiaj poprosiłem majstra żeby rozebrał kawałek świeżo ułożonej ściany w garażu, bo jakoś rozmieszczenie okien mi się trochę nie podobało Ale nawet się na mnie nie wkurzył Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.08.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mogę śmiało polecac mojego gazownika (jak tylko zrobi u mnie), czyli w przyszłym tygodniu. Ale jak ktoś potrzebuje namiar to służe na priv - proszę o info. FAcet załatwia za mnie wszystko. Zrobił przyłącze wodne, zaraz zrobi gazowe. Fizyku: mój hydrauik od przyłacza wodnego chwilowo zajęty - czy twój fachowiec ma czas po niedzieli coby zrobic u mnie przyłacze wodne? daj namiary! Rafał - na poprzedniej stronie podałem namiary publicznie. U mnie uprawomacnia się 16 gaz. Wtedy pewnie będzie robił u mnie - ale mówił że to 3-4 dni roboty maksymalnie. Więc dzwoń do Pana Tomasza. Telefon w poprzednich postach. NIe można przecież tak często robić reklamy. A powąznie gość nazywa się Mosek, a nr powtórzę 601270714. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.08.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Fizyk - oczywiscie Twoim gruzem bardzo chetnie się zaopiekuję Źle mnie zrozumiałaś. Nie pisałem o opiece, tylko o przytulaniu oraz nie o gruzie - a o sobie. Spotkanie być musi. Zapraszam również do nas. Moi dekarze birą podobno 50 zł za m2, ale robią naprawdę extra. Myślę, że można by z nimi ponegocjować. W cenie wieźba, foliowanie, łatowanie i kontrłatowanie, obróbki blacharskie, no i dachówkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.08.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Dostałem ofertę na okna z Salamandra. Polecam obsługę - są naprawdę super!!! Pani była bardzo miła (firma Okno dom z Łęczyńskiej 1). Obiecała, że skontaktuje się ze mną jak oferta będzie gotowa. Tak też się stało. Ofertę otrzymałem. Okna są super, ale .... za mój komplecik - około 19 tys. PLN. Tyle to ja niestety na okna nie wydam. Budżet nie przetrzyma tego. Ale firmę polecam. A teraz coś z drugiej strony medalu: firma KOLOR jest spalona!!!! Gościo nawet się do mnie nie odezwał dzisiaj również. W takim układzie został zdyskwalifikowany. Totalny K.O. Jeszcze postaram się kiedyś rozmówić z szefem - jak wykuruje nogę. Mam już nawet pewien plan. Ale o tym na spotkaniu, bo jeszcze ktoś niepowołany przeczyta i nici z planu. W każdym razie staję w szeregu obok Mity i zdecydowanie ODRADZAM firmę KOLOR!!!!!! Ogłaszam BOJKOT w/w. No trochę mi ulżyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.08.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Źle mnie zrozumiałaś. Nie pisałem o opiece, tylko o przytulaniu oraz nie o gruzie - a o sobie. Jasne . Ale Fizula będzie stać obok, żeby potem nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 12.08.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam !!! U mnie piasek ubity i zalany chudym betonem . Dzień zaczął się bardzo przyjemnie .Gościo który przyjechał ubijac piasek wjechał na działkę i przez kilka minut nie kwapił się do wyścia tylko rozparł się w fotelu .W końcu zniecierpliwiony wychylił glowe z samochodu i krzyknął : dlaczego nie zdejmujecie maszyny z "paki" ??? Kto ma to robić ja ???? Zdębiałem .Podszedłem do gościa i zapytałem czy sie dobrze czuje . A on na to pyta ponownie : kto ma to robić -ja ???? A kto pytam -moze ja . Popatrzył na mnie i powiedział skruszony -to przebieram się .Przebrał się i zrobił co do niego należało .Trwało to okolo 1,5 godziny i nawet dobrze to zrobił . Zainkasował 100 zł i pojechał .Sam nie wiem co o tym myślec . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Źle mnie zrozumiałaś. Nie pisałem o opiece, tylko o przytulaniu oraz nie o gruzie - a o sobie. Jasne . Ale Fizula będzie stać obok, żeby potem nie było Słusznie, słusznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam !!! U mnie piasek ubity i zalany chudym betonem . Dzień zaczął się bardzo przyjemnie .Gościo który przyjechał ubijac piasek wjechał na działkę i przez kilka minut nie kwapił się do wyścia tylko rozparł się w fotelu .W końcu zniecierpliwiony wychylił glowe z samochodu i krzyknął : dlaczego nie zdejmujecie maszyny z "paki" ??? Kto ma to robić ja ???? Zdębiałem .Podszedłem do gościa i zapytałem czy sie dobrze czuje . A on na to pyta ponownie : kto ma to robić -ja ???? A kto pytam -moze ja . Popatrzył na mnie i powiedział skruszony -to przebieram się .Przebrał się i zrobił co do niego należało .Trwało to okolo 1,5 godziny i nawet dobrze to zrobił . Zainkasował 100 zł i pojechał .Sam nie wiem co o tym myślec . pozdro D.RZ Darek - poprostu facet się zapomniał. Według starego kawału: Idzie zajączek przez las i woła POPIEPRZONE MISIE, POPIEPRZONE MISIE, nagle wychodzi niedźwiedź i gapi się na zajączka. A zajączek krzyczy dalej: POPIEPRZYŁO MI SIĘ, POPIEPRZYŁO MI SIĘ Życzę wszystkim miłęgo dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.08.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Pawson - ja Ci chciałam pomóc w kłopocie, a ty mi od cfaniaków publicznie . No, no, no Fizyk - oczywiscie Twoim gruzem bardzo chetnie się zaopiekuję Spotkanie uwazam za bardzo wskazane Racja .... swinia ze mnie Mysle ze jakies pifko przy spotkaniu zalatwi sprawe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 cześć forumowicze i forumowiczki!! poszukuję ludzi którzy budują lub zbudowali C-33 z Muratora,przymierzam się do budowy w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Mogę polecić moich murarzy śmiało. Gdzie budujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 12.08.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 dzięki fizyk! zadzwonię po południu - mam dziś jeszcze spotkanie z jednym fachowcem od wody. kasia64: - z daleka cię do nas przywiało! - chyba z morską bryzą! niestety nie znam nikogo kto ma taki projekt. ale nie trać ducha walki! niech się mury pną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 12.08.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 do ALL czy ktoś z was wmurowywał jakiś kamień węgielny pod swoje domostwo? co wkładaliście? był już taki topik na ogólnym forum ale tu chyba jeszcze nie! a zatem... ja wsadziłem w butelkę: gazete z dnia rozpoczęcia budowy, rysunek naszego domku i rodziny (ręki naszej córci) oraz list- akt erekcyjny z małą modlitwą o powodzenie. zalewam to dzisiaj betonem w fundamentach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.08.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Stmara ... wszystko OK, ale polecam tez zastosowac starodawne i sprawdzone metody (np: oblanie rozpoczecia budowy w gronie znajomych z forum :) Co mi przypomina o planach zrobienia spotkania w jakims niedlugim terminie ... co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.08.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Stmara ... wszystko OK, ale polecam tez zastosowac starodawne i sprawdzone metody (np: oblanie rozpoczecia budowy w gronie znajomych z forum :) Co mi przypomina o planach zrobienia spotkania w jakims niedlugim terminie ... co wy na to ?? Pawsoniku, oczywiście. Kilka postów wyżej pisałam o konieczności wręcz spotkania. Kilka nowych osób przybyło, trzeba się poznać. A i jest kilka etapów do oblania, u każdego znajdzie się jakiś. Więc czekam na propozycje. Tylko u nas niestety ten weekend odpada . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 12.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 BEZ OBLEWANIA SIĘ NIE OBĘDZIE! OBIECUJĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.08.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 a poniedzialek wieczorem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam wszystkich w szczególności świeżo ujawnionych na tym forum Spotkanie jak najbardziej, ale niestety bez nas chyba ze gdzieś stacjonarnie przy grilu lub piwie. Zaprosilibyśmy wszystkich do nas, ale ostatnio nasz czas jest nieprzewidywalny (nasz brzdąc jakoś nie lubi wycieczek) . Ale jak trochę podrośnie jak najbardziej. Mam też pytanie: czy ktoś może orientuje się coś na temat podbitki, jaka jest lepsza i dlaczego i co byście polecali, no i gdzie najtaniej? Czekam na bardzo szybkie odpowiedzi (czas mnie goni) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts