forum_user 12.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 A ja mam strop . Oj, będzie co oblewać, trzeba się odpowiednio przygotować do spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 12.08.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Oj babo gratulacje, koniecznie trzeba oblać żeby nie pękał . A jeśli chodzi o spotkanie w poniedziałkowy wieczór, myślę że ok, chociaż muszę to jeszcze przedyskutować z moim Pi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 fizyk-dzięki za brygadę,ale ja będę budować w Goscicinie koło Wejherowa,powodzenia na twoim froncie st stmara-dzięki za dobre słowo zbieramy siły do działania i farbę do włosów na siwiznę,to podstawowe rzeczy po kasie i cierpliwości potrzebne do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 12.08.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Pawson! To kto jescze jest w Abramowicach? Choć ja w Prywatnych, a to własciwie bliżej Głuska i Kalinówki, i niektórzy mylą z Abramowicami prawdziwnymi. Haj, my koło Yaresa - Jarzębinowa. Rzut beretem My wracamy w sobotę do Lublina, możemy się spotkać M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 12.08.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fizyk: zdecydowales sie juz w koncu na te okna?? Dla wtajemniczonych i chyba nie tylko bo rozpowiadam o tym na lewo i prawo. Koniec naszej "bajki" jest taki, ze zamawiamy okna w innej firmie. Dzis zrobili mi wycene w VITROPLAST na Koncertowej. Maja okna Oknoplastu z Krakowa. Wyszlo calkiem rozsadnie i szybki termin realizacji a to dla nas bardzo sie liczy w tej chwili Piszcie jak macie jeszcze inne propozycje okienne... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 12.08.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Witam !!! A u mnie na dziś taki stan się "zrobił" http://republika.pl/darekrz/fotki/dom.jpg Fizyku ,chciałeś to masz fotkę z mojej działki twojej chatki (widać tylko daszek http://republika.pl/darekrz/fotki/fizyk.jpg pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witam !!! A u mnie na dziś taki stan się "zrobił" http://republika.pl/darekrz/fotki/dom.jpg Fizyku ,chciałeś to masz fotkę z mojej działki twojej chatki (widać tylko daszek http://republika.pl/darekrz/fotki/fizyk.jpg pozdro D.RZ Ale widać!!!! Szybko się buduj wyżej - to będzie widać więcej Kochani - ile płaciliście za m2 betonu z Ankobetu. Nie chce żeby mnie jakaś firma M chciała lekko oszwabić, przy końcowym rozliczeniu za pewien murek. Jakie ceny wynegocjowaliście. I gdzie można kupić (i po ile) bloczki fundamentowe (do mojej piwnicy). A może komuś zostały i chce bardzo tanio sprzedać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 JEśli spotkanie to albo dzisiaj popołudniu albo w poniedziałek. A dzisiaj u mnie porządki. Przygotowuję chałupkę pod tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 13.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 A co do okien - wyboru dokonamy we weekend. Zaraz po łykendzie będziemy mierzyć i zamawiać.A dzisiaj zrobiłem porządek w domku. Wyrzuciłem cały gruz po elektrykach, hydraulikach (resztki - bo większą część po sobie posprzątali). Wyrzuciłem wszystkie śmiecie, sprzątnąłem cały pył cementowy, który był na podłodze. Od razu inaczej wygląda domek od wewnątrz!!! Elektryk kończy swe dzieło we wtorek do południa (mam obiecane). Jeden pokoik póki co zostaje bez tynków - tam będzie baza wypadowa przez dwa dni dla dachówkarzy. Oni z kolei mają skończyć w środę - czwartek. NIe wiele już im zostało. Mam już wstawione trzy okna dachowe i wyłaz na dach!!!! Dzisiaj padam ze zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 13.08.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 UWAGA UWAGA! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany oczyszczalnią przydomową w tym sezonie, to mamy firmę z bardzo dobrą ofertą (oczyszczalnia bezdrenażowa). Szczegóły na priva. Agamon, czy już się zdecydowałeś (pamiętam, ze byłeś zainteresowany bezdrenażowymi)? Włąśnie przedarłem się przez 79 strony i przeczytałem wszystko co pisaliście o oczyszczalniach. Poproszę o tę ofertę na priva. A tak swoją drogą, czy w momencie projektowania trzeba być zdecydowanym na konkrekny model? Pochwalcie się jakie macie oczyszczalnie. http://www.hydrosystem.lublin.pl/ http://www.jpr.lublin.pl/home_page.html http://www.poliplast.pl/ http://www.bioeko.ires.pl/ Jakieś inne? Które polecacie i czy jesteście z nich zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 14.08.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Jak sobie radzicie ze śmieciami budowlanymi? Czy macie podpisaną jakąś umowę na wywóz? Ile to mniej więcej kosztuje i gdzie najtaniej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 14.08.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I gdzie można kupić (i po ile) bloczki fundamentowe (do mojej piwnicy). A może komuś zostały i chce bardzo tanio sprzedać ?? Fizyk, ja kupowałem u Lewtaka , szczegóły na priva. Zostało mi 30 sztuk, chyba piwnicy z tego nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 14.08.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 I gdzie można kupić (i po ile) bloczki fundamentowe (do mojej piwnicy). A może komuś zostały i chce bardzo tanio sprzedać ?? Fizyk, ja kupowałem u Lewtaka , szczegóły na priva. Zostało mi 30 sztuk, chyba piwnicy z tego nie będzie Witam !!! Mi zostało 5 sztuk bloczków betonowych .Sprzedam ci w cenie promocyjnej pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 15.08.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 I gdzie można kupić (i po ile) bloczki fundamentowe (do mojej piwnicy). A może komuś zostały i chce bardzo tanio sprzedać ?? Fizyk, ja kupowałem u Lewtaka , szczegóły na priva. Zostało mi 30 sztuk, chyba piwnicy z tego nie będzie Witam !!! Mi zostało 5 sztuk bloczków betonowych .Sprzedam ci w cenie promocyjnej pozdro D.RZ Kto jeszce???? Fizyk, Ty chyba najtańszą piwnicę wymurujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 15.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Pytanie do Yaresa, jakiego koloru jest Twoja dachówka?? W tym tygodniu chciałem dokonać wyboru między 3 firmami : Rupp, Roben i Creaton.Każda z tych firm ma fajne promocje. Jakie dachówki Wy wybraliście?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Hej, i co nie ma spotkania ? Zawiodłam sie na was myślałam, że ja zajrzę dzisiaj na forum to wyczytam gdzie i o której się widzimy, a tu nic. Cóż, nie to nie . Aha, nam również zostało kilka bloczków betonowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 15.08.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 UWAGA UWAGA! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany oczyszczalnią przydomową w tym sezonie, to mamy firmę z bardzo dobrą ofertą (oczyszczalnia bezdrenażowa). Szczegóły na priva. Witam, a co się robi z oczyszczonymi ściekami ??? W drenażowej ... szło pięknie do gruntu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.08.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 A więc od bloczka do bloczka - uzbiera się piwniczka . Czekam na dalsze propozycje. W końcu przejadę przez wszystkie budowy i będę miał piwnicę . Mariucha (dzięki) - Temat - dachówka - ja wybrałem Creatona - Karpiówkę angobowaną (czerwień naturalna). Dachówkarze są zadowoleni, bo kładli już karpiówki - i podobno - ta jest najlepsza. Tzn - jest równa (rzadko się zdarzają krzywe). Jak ukłądali innej firmy karpióweczkę, to był a o wiwlw bardziej krzywa - więc nieźle się musieli namęczyć, żeby ją ładnie ułożyć. Borf - ja podobnie jak i Ella wybrałem Bioeko + studnia chłonna. Na razie bioeko godnie zastępouje moje auto w garażu a studnię chłonną wypełnia ... ziemia. Dzieje się to tak ze względu za specyfikę mojej działki. Jesczze muszę się wstrzymać z montażem POŚa. A do końca tygodnia mam w planach mieć cały dach i tynki i może coś jeszcze? Miłego tygodnia życzę Wam wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 15.08.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Ufff... witam po dluzszej przerwie(w pisaniu bo czytam caly czas ) Jak juz moja zonka evevet pisala mamy delikatnie mowiac przeboje z oknami. Jutro ma nam gosc oddac kaske o 16ej ale jak znam zycie to nie pojawi sie w umowionym miejscu W razie czego zbierzemy ekipe z forum i poprosimy go grupowo Moze nadszedl czas na to spotkanie , wiele sie juz u ludziskow pozmienialo...? Czirs ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 15.08.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 hm... zapomnialem o najwazniejszej zeczy: tak jak obiecalem w zimie sklecilem pseudo - mapke. Teraz tylko kwestja zlokalizowania poszczegolnych domqw i placow budowy... dawajcie znac gdzie kto ma, to sie mapke zaktualizuje z odpowiednimi zblizeniami co by latwo dojechac. adresik: http://www.motocykle.13.net.pl/mapa/mapa-Lublin.htm >>>-----------> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts