yares 15.08.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Pytanie do Yaresa, jakiego koloru jest Twoja dachówka?? moja dachowka to Creaton - czerwien miedziana angobowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 16.08.2005 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Teraz tylko kwestja zlokalizowania poszczegolnych domqw i placow budowy... dawajcie znac gdzie kto ma, to sie mapke zaktualizuje z odpowiednimi zblizeniami co by latwo dojechac. Fajno !!! My okolice G4 M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 16.08.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Hej, Pyza1 fajnie, że znów do nas zawitałeś . A no i w końcu jest mapa naszej grupy. Ale myślałam, że się nie załapię , a jednak górna część E9 jest nasza . Pyza i daj znać czy koleś z kasą przyjedzie czy nie, jak nie to, jak pisałeś, zbierzemy się i go ładnie o pieniążki poprosimy. Aby prośba miała pozytywny odzew weźmy z budów jakieś łopaty, grabie, może pręty stalowe, ot coś co przemówi do tego pana. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Czesc ALL: Dachowka: Ja mam Kormaic L15 brazowa angoba - ciagle jeszcze lezy u ACh. wiec o jakosci zbyt wiele nie moge powiedziec. PS. co do poznawania sie to moze sklecilibysmy jakies male spotkanko knajpiane na tygodniu ?? Pica + pifko + "pogdanki - budowlanki" .... Co wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Czesc wszystkiem. Witaj Pyza. Mnie należy szukać w kwadracie C3, Już dawno sugerowałem rozmowę z panem Okno. Już dawno sprawa byłaby załatwiona. A więc plan jest taki: Jedziemy na pizzę, potem do pana Okno, zgarniamy kasę dla Pyzovetów, jedziemy z większą ilością pifka na każdą budowę. Pana od okine można powozić w bagażniku. Też niech zobaczy budowy U mnie przyjechał pan Tynki. Mam nadzieję , że się dogada z innymi. Jest też piasek (dzieci się ucieszą ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 16.08.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam Pyza mój dom jest zlokalizowany w dolnej części I-4 PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 16.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Pyza1 - obstawiam I-5 górna część, centralnie. Co do oblewania pewnych etapów, zaczynam mieć uczulenie na sam dźwięk słów: lać, oblać ... padać itp. W sobotę koparkowy chciał "spróbować" wjechać koparką, więc go uspokoiłem, że nie mam zamiaru robić eksperymentów, zwłaszcza przed weekendem. Jak wjeżdżać to nie po to żeby próbować tylko zrobić na gotowo! Okazało się że dość słusznie bo w niedzielę znowu mi dolało! Co to za pop...a gospodarka wodna? Fizyk - ten plan ma jedno ale Najpierw proponuję piwko na rozochocenie a po odebraniu kasiory pizza i ... więcej piwka Jak wiadomo dobry posiłk niestety rozleniwia więc lepiej dla dobra sprawy gdybyśmy spotkali się z tym panem na głodnego, jedynie delikatnie wzmocnieni piwkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Co do oblewania pewnych etapów, zaczynam mieć uczulenie na sam dźwięk słów: lać, oblać ... padać itp. W sobotę koparkowy chciał "spróbować" wjechać koparką, więc go uspokoiłem, że nie mam zamiaru robić eksperymentów, zwłaszcza przed weekendem. Jak wjeżdżać to nie po to żeby próbować tylko zrobić na gotowo! Okazało się że dość słusznie bo w niedzielę znowu mi dolało! Co to za pop...a gospodarka wodna? Hej dyz ... - Jak ci "leci" ups sorki - jak ci sie "powodzi" .... ups tez zle - Mysle ze wam się nie "nie przelewa" w życiu .... Ups :) Pozostaje mi tylko życzyć ci przyjaznych "prądów morskich" AHOJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Pyza1 - obstawiam I-5 górna część, centralnie. Co do oblewania pewnych etapów, zaczynam mieć uczulenie na sam dźwięk słów: lać, oblać ... padać itp. W sobotę koparkowy chciał "spróbować" wjechać koparką, więc go uspokoiłem, że nie mam zamiaru robić eksperymentów, zwłaszcza przed weekendem. Jak wjeżdżać to nie po to żeby próbować tylko zrobić na gotowo! Okazało się że dość słusznie bo w niedzielę znowu mi dolało! Co to za pop...a gospodarka wodna? Fizyk - ten plan ma jedno ale Najpierw proponuję piwko na rozochocenie a po odebraniu kasiory pizza i ... więcej piwka Jak wiadomo dobry posiłk niestety rozleniwia więc lepiej dla dobra sprawy gdybyśmy spotkali się z tym panem na głodnego, jedynie delikatnie wzmocnieni piwkiem No dobra. Pójdę na ustępstwa. To kiedy? Jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 16.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No wiedziałem Pawson, że na kogo jak na kogo ale na Ciebie to można liczyć na dobre słowo i pomocną dłoń ... chociaż nie z dłonią odwołuję, bo jakby tak było to byś przyjechał przynajmniej z raz do mnie na działkę jak mnie nie było i karpie dokarmił chyba przerzucę się na krokodyle, przynajmniej same sobie jedzenie zdobędą pod moją nieobecność, najwyżej się furtki nie domknie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No wiedziałem Pawson, że na kogo jak na kogo ale na Ciebie to można liczyć na dobre słowo i pomocną dłoń ... chociaż nie z dłonią odwołuję, bo jakby tak było to byś przyjechał przynajmniej z raz do mnie na działkę jak mnie nie było i karpie dokarmił chyba przerzucę się na krokodyle, przynajmniej same sobie jedzenie zdobędą pod moją nieobecność, najwyżej się furtki nie domknie ... zeby nie wyszlo ze jestem taka calkiem swinia ... to powiem tak: pewnie masz u siebie gline i ily ze woda nie wsiaka w miare szybko .. proponuje studnie chlonne za jakies 2 m-ce bedzie taka jedna u mnie do obejrzenia CZesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Hej - my prawie w samym środeczku kwadratu D3 Zachęcam Autora mapki do osobistej wizji lokalnej na każdej budowie- łatwiej będzie te zbliżenia wykonać Historii z oknami bardzo współczuję... Do tych, którzy widzieli wczoraj moja budowę - wyobraźcie sobie, że majster chce DZISIAJ robic wieniec na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 No wiedziałem Pawson, że na kogo jak na kogo ale na Ciebie to można liczyć na dobre słowo i pomocną dłoń ... chociaż nie z dłonią odwołuję, bo jakby tak było to byś przyjechał przynajmniej z raz do mnie na działkę jak mnie nie było i karpie dokarmił chyba przerzucę się na krokodyle, przynajmniej same sobie jedzenie zdobędą pod moją nieobecność, najwyżej się furtki nie domknie ... zeby nie wyszlo ze jestem taka calkiem swinia ... to powiem tak: pewnie masz u siebie gline i ily ze woda nie wsiaka w miare szybko .. proponuje studnie chlonne za jakies 2 m-ce bedzie taka jedna u mnie do obejrzenia CZesc Ty Paqwson - Ty lepiej nie lej wody, bo się Dyz naprawdę wkurzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Hej - my prawie w samym środeczku kwadratu D3 Zachęcam Autora mapki do osobistej wizji lokalnej na każdej budowie- łatwiej będzie te zbliżenia wykonać Historii z oknami bardzo współczuję... Do tych, którzy widzieli wczoraj moja budowę - wyobraźcie sobie, że majster chce DZISIAJ robic wieniec na górze majstrowi sie nie dziwie .. pewnie ma nastepna robote i nastepna i nastepna ... ale wam to sie bede dziwil jak mu na to pozwolicie U mnie uklad byl taki ze ekipa tez chciala wchodzic po 2-3 dniach dalej robic ale z nimi pogadalem i okazalo sie ze maja jakas 2tyg robotke gdzies wiec im pozwolilem tam jechac i u mnie strop sechl 2 tyg... Mysle ze tydzien to minimum[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.08.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Hej - my prawie w samym środeczku kwadratu D3 Zachęcam Autora mapki do osobistej wizji lokalnej na każdej budowie- łatwiej będzie te zbliżenia wykonać Historii z oknami bardzo współczuję... Do tych, którzy widzieli wczoraj moja budowę - wyobraźcie sobie, że majster chce DZISIAJ robic wieniec na górze majstrowi sie nie dziwie .. pewnie ma nastepna robote i nastepna i nastepna ... ale wam to sie bede dziwil jak mu na to pozwolicie U mnie uklad byl taki ze ekipa tez chciala wchodzic po 2-3 dniach dalej robic ale z nimi pogadalem i okazalo sie ze maja jakas 2tyg robotke gdzies wiec im pozwolilem tam jechac i u mnie strop sechl 2 tyg... Mysle ze tydzien to minimum[/url] Problem polega na tym, że: - mieli ścianki zacząć stawiać jutro, stawiają dzisiaj (strop lany w środę) - no i mówią o WIEŃCU, czyli ścianki jakby już są Sama nie wiem, jaką buźkę zrobić, czy dac komuś w buźkę, czy po premii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 16.08.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Fajno !!! My okolice G4 myslalem, ze budujemy obok siebie, ale widocznie przeniosles swoj dom - szkoda :P ja w kazdym razie jestem w G5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 16.08.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witam !!! Mam pytanie do wszystkich . Gdzie najlepiej kupić strop Terriva i stemple ??? Chodzi mi oczywiście o dobrą jakość za przystępna cenę ??? pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 stemple oczywiscie u Ł. to juz prawie nasz forumowy dostawca drewna wszelkiej masci wiec zamieszcze jego namiar na ogolnym kanale: Jerzy Łupikasza 606-306-571 tartak pod bilgorajem. Terrive bralem z Lewtaka przez Stalmet ale nie byla to raczej najtansza oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 16.08.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 stemple oczywiscie u Ł. to juz prawie nasz forumowy dostawca drewna wszelkiej masci wiec zamieszcze jego namiar na ogolnym kanale: Jerzy Łupikasza 606-306-571 tartak pod bilgorajem. Pawson my tu już jednego projektanta mało nie wykończyliśmy po tym jak dostał kilka pozytywów na forum. Teraz chcesz kolejnego człowieka zajechać? Ostatnio jak był u mnie to już prawie na rzęsach łaził acha i jak mu wspomniałem, że Ciebie znam to się ożywił i rozbawił. Wspominał coś jak to z panem Stasiem zapomnieliście o jakichś elementach na więźbę które musiał wam na cito przywozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.08.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 acha i jak mu wspomniałem, że Ciebie znam to się ożywił i rozbawił. Wspominał coś jak to z panem Stasiem zapomnieliście o jakichś elementach na więźbę które musiał wam na cito przywozić no no no .. tez mi smieszne wypadek zwykly przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts