Kubus budowniczy 16.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Heja wszystkim My lokujemy się w okolicach C7. Co do odzysku kasy to jak najbardziej się piszemy może „małe co-nie-co” więcej wytrzepie się z Pana OKNO bo to przecież odsetki i koszta własne windykacji. BB - jak dla mnie to myślę, że na upartego już się da wylać ten wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 16.08.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Co do odzysku kasy to jak najbardziej się piszemy może „małe co-nie-co” więcej wytrzepie się z Pana OKNO bo to przecież odsetki i koszta własne windykacji. No i oczywiście pizza i pifko. Tez wrzucimy w koszty!!!! Gościo pójdzie z torbami jak mu rachunek wystawimy. U mnie pierwsza warstwa tynku położona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 16.08.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Fajno !!! My okolice G4 myslalem, ze budujemy obok siebie, ale widocznie przeniosles swoj dom - szkoda :P ja w kazdym razie jestem w G5 Mała zmyła ... niech teraz szukają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 16.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 UWAGA UWAGA! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany oczyszczalnią przydomową w tym sezonie, to mamy firmę z bardzo dobrą ofertą (oczyszczalnia bezdrenażowa). Szczegóły na priva. Witam, a co się robi z oczyszczonymi ściekami ??? W drenażowej ... szło pięknie do gruntu ... Już sam się dowiedziałem ... Rozmawiałem z kumplem z Hydrosystem .... Robię drenaże ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 16.08.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 stemple oczywiscie u Ł. to juz prawie nasz forumowy dostawca drewna wszelkiej masci wiec zamieszcze jego namiar na ogolnym kanale: Jerzy Łupikasza 606-306-571 tartak pod bilgorajem. Terrive bralem z Lewtaka przez Stalmet ale nie byla to raczej najtansza oferta. Ja strop kupiłem bezpośrednio u Lewtaka, szczegóły na priva. Stemple najlepiej z czyjejś budowy, ja biore od Idkama Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 16.08.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Helou Widze ze mapka cieszy sie w miare powodzeniem.... Wszyscy bija piane , kazdy chce sie spotykac ( na tyle deklaracji co tu powyzej padlo to chyba pifa w sklepie nie wystarczy ? ) tylko nikt nie podaje daty i godziny spotkania. Kaske za okna mr Okno ma oddac Evevet o 14ej. Spotkanie jesli bedziecie mieli czas to proponuje po poludniu. Prosze podawac ludziki o ktorej Wam pasuje i gdzie robimy pkt zbiorczy? ewentualnie ktory lokal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 16.08.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Pyza !E7 lokalizacja naszej "krwawicy"PozdrawiamagamonPs. mam dojscie do taniej ekipy wykonujacej przylacze gazowe.ok. 40% taniej od polecanego Moska ( w ostatniej chwili z niego zrezygnowalem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 17.08.2005 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Kochani to ustalamy ostateczna godzine spotkania: czwartek (18 sierpien), godzina 19, miejsce: Pizzeria na ul. Bursztynowej. Obecnosc obowiazkowa!! Stroje dowolne Mile widziani szczegolnie nowi forumowicze!!! Pozdrawiam.. Opowiem Wam wiecej o przebojach z oknami i odzyskiwaniu kasy. Jak nowy posrednik sie sprawdzi to bede go wychwalala pod slonce... Jak do tej pory rewelacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.08.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Kochani to ustalamy ostateczna godzine spotkania: czwartek (18 sierpien), godzina 19, miejsce: Pizzeria na ul. Bursztynowej. Obecnosc obowiazkowa!! Stroje dowolne Mile widziani szczegolnie nowi forumowicze!!! Pozdrawiam.. Dobra, my postaramy się być. Nie obiecuję, bo Pi nie wie jeszcze nic, ale postaram się go nakręcić. Agamon podziel się namiarem na gazownika na priva. Przyda się, jeśli nie w tym to napewno w następnym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 17.08.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 UWAGA UWAGA! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany oczyszczalnią przydomową w tym sezonie, to mamy firmę z bardzo dobrą ofertą (oczyszczalnia bezdrenażowa). Szczegóły na priva. Witam, a co się robi z oczyszczonymi ściekami ??? W drenażowej ... szło pięknie do gruntu ... Już sam się dowiedziałem ... Rozmawiałem z kumplem z Hydrosystem .... Robię drenaże ... To podziel się tymi rewelacjami od konkurencji - my i Fizyki robimy studnie chłonne. A można też zrobić oczko wodne, albo oczyszczoną wodą podlewać ogródek - co kto lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 17.08.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A w ogóle - dawno mnie tu nie było, a chyba było do mnie kilka pytań.Ale proszę o cierpliwość. Chwilę zajmie mi przekopanie się przez ostatnie strony, a na razie nie mam na to siły.Czuję się, jakbym dostała obuchem w głowę po dzisiejszej wiadomości z Taize ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 17.08.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Ella Podaj więcej szczegółów (szczególnie ceny) na temat oczyszczalni bezdrenażowych (jak dobrą uzyskałaś ofertę). Napiszcie jak zmienić formalnie szambo na oczyszczalnie (w projekcie do pozwolenia na budowę mam szambo). PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 JA i Anetka z checia przyjdziemy jutro na spotkanie pokonwersowac o trudach budowania i nie tylko ... kto jeszcze ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 17.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Chętni to my jesteśmy ale jutro (tfu, tfu przez lewe ramię i na psa urok ) ma nastąpić godzina "0". Jeżeli skończymy o odpowiedniej porze to napewno zawitamay na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 17.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Podaję za funiastymi, generalnie jak najbardziej w tematyce grupy Król Lew postanowil wybudowac na polanie dla swoich poddanych schronienie, ale to wymagalo szeregu zezwoleń, wniosków i podań. Trzeba się bylo udac do Urzędu by ta sprawę zalatwic, zwolal więc miejscowa spolecznosc, by wybrala przedstawiciela. Zadecydowano zatem, by byl to niedzwiedz, bo duzy, silny i wzbudza respekt. Po osmiu godzina wraca z urzędu. Lew się go pyta, co tam zalatwil, a on mówi, ze nic. - Jak to nic? Ty taki wielki i nic?! Wydelegowano więc lisa, chytry i przebiegly i sprytu ma duzo. Wraca po osmiu godzinach i tez nic. Lew mówi: - To moze wiewiórkę? Taka delikatna, ladna, szybka i zgrabna... Podobnie jak poprzednicy tez nic nie zalatwila. - No to koniec naszych marzeń - orzekl Król Lew - a moze ktos na ochotnika? Zglosil się osiol, wszyscy pękali ze smiechu: - Przeciez Ty nic nie potrafisz zalatwic! Ale osiol się uparl i poszedl. Wraca pod dwóch godzinach uradowany, z zezwoleniem w ręku, ogólne zdziwienie, królowi szczęka opadla. Pytaja się więc, jak to zalatwil, a osiol na to: - Gdzie otworzylem drzwi, to ktos z rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A w ogóle - dawno mnie tu nie było, a chyba było do mnie kilka pytań. Ale proszę o cierpliwość. Chwilę zajmie mi przekopanie się przez ostatnie strony, a na razie nie mam na to siły. Czuję się, jakbym dostała obuchem w głowę po dzisiejszej wiadomości z Taize ... Ellu - mni eteż zaskoczyła ta wiadmość . Po prostu szok. Jeśli chodzi o spotkanie to nam pasuje. A może jest gdzieś pizzernia z placem zabaw, żeby dzieciaki mogły się pobawić. Myślę,że większości by to pasowało. Z tego co wiem, są wśród nas osoby , któe nieszczególnie darzą sympatią ten pewną spółdzielnię, na której to terenie znajduje się owa Pizzernia. Ale termin jest OK. Fizyki chętnie się spotkają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 17.08.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Fizyk Kupowałeś chyba oczyszczalnię bezdrenażową z BioEko. Podaj jaką uzyskałeś cenę, czy jest w tym jej montaż oraz czy do ceny wchodzi studnia chłonna. Z czego będziesz wykonywał studnię chłonną i w jakiej odległości będzie jej usytuowanie od granicy dziaki. PozdrowieniaWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 fizyk w poblizu ciebie i KUBUS-a jest taka pizzernia z placem zabaw z tego co pamietam. Miesci sie przy ulicy filaretow kolo kladki nad jezdnia ... znacie ?? obczajacie .. to jest za tymi wiezowcami stojacymi na skrzyzowaniu filaretow / Jana Pawla II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Kupiłem Bioeko razem z Ellą. Brutto z montażem to wyjdzie jakieś 6500 zł. Studnia chłonna - dodatkowo. Z tego co czytam jest przepis, że studnia chłonna musi być 30 metrów od istniejącej studni z woda pitną. (podobnie jak drenaż). Pawson - mi to miesjce pasuje. Co na to inni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 17.08.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Nam pasuje!!!Eve&Pyza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts