fizyk 17.08.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A propo Bioeko. Zapraszam:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=798539&highlight=#798539 oraz http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=665435&highlight=pos+bedrena%BFowe#665435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 okey my tez tam bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A więc tworzymy listę:Fizyk z Fizulą,Evevety, Ma(Pi?), Pawsony, proszę się wpisywać !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Fizyk Kupowałeś chyba oczyszczalnię bezdrenażową z BioEko. Podaj jaką uzyskałeś cenę, czy jest w tym jej montaż oraz czy do ceny wchodzi studnia chłonna. Z czego będziesz wykonywał studnię chłonną i w jakiej odległości będzie jej usytuowanie od granicy dziaki. Pozdrowienia Wiesiek Studnia ma być jednak 3 m od granicy ale nie bliżej niż 30 m od ujęcia wody pitnej. Studnię chłonną z czego??? Sam jeszce nie wiem. Chyba z betonowych kręgów. A może tworzywo? NIe zastanawiałem się. Ella - z czego robimy studnię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 17.08.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 cześc! u nas same przeboje! opowiedzielibyśmy na spotkaniu ale nas jak zwykle nie będzie - mamy wyjazd na dwa dni! pyza: my jesteśmy w samym dole lewego rogu J 4. prosimy o umieszczenie. dyz: czy to nie ty pytałeś się o mnie moihc murarzy na mojej działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 17.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Stmara - jeżeli są telepatami to tak, pytałem ich a tak na serio to przejeżdżałem ze 2 razy koło waszej działki ale że wyglądało na to że jest tylko ekipa to nie zawracałem głowy, zwłaszcza że akurat pracowali Fizyk - do listy się dopisuję ale czy zdążymy to ... kopara raczy wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Co do spotkania - my też chcemy . Spróbujemy sami dla odmiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Co do spotkania - my też chcemy . Spróbujemy sami dla odmiany... Robcie jak chcecie, my jednak przyjdziemy z maleństwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 17.08.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Co do spotkania - my też chcemy . Spróbujemy sami dla odmiany... Robcie jak chcecie, my jednak przyjdziemy z maleństwem Pawson, ja myślę, że go nigdzie nie zostawicie . My najprawdopodobniej przyjedziemy bez naszej laleczki, ale to się zobaczy. Więc będzie Bursztynowa, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Co do spotkania - my też chcemy . Spróbujemy sami dla odmiany... Robcie jak chcecie, my jednak przyjdziemy z maleństwem No tak - Wasze jeszcze dośc ciężko dziadkom podrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.08.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Nie bedzie bursztynowa tylko tam przy filaretow .. przynajmniej ja tak zrozumialem ...ale dzisiaj jest bezrozumny bo pracuje wiec lepiej nich ktos uscisli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 No to qrcze filarety czy bursztynki?? To ja się zastanawiam, czy zabierać pociechy?? Bo jak nie będzie dzieciaków to ja tez chcę bezzzzzzzz..... . Nie tylko ty pracujesz dzisiaj .... ja też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 17.08.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Na Bursztynowej jest lepiej z parkowaniem. Ja też siedzę i pracuję - może to jednak prawda z tym wzrostem gospodarczym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 17.08.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 A my sie dalej uzeramy z oknami ... Dzis Eve byla z mr Okno w banq ale niestety przelew nie dotarł... Ma byc jutro rano. Jutro tez odbieramy drzwi z Koloru, ciekawy jestem czy sa takie jak zamowilismy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 17.08.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Zapomnialem o mapce, Wezme jutro ze soba mapke to mi kazdy okresli dokladnie gdzie sa te Wasze skarbonki. Wtedy nie bedzie problemow z trafieniem. Nie chce tak na czuja robic znakow na mapce bo te kwadraty sa jednak dosc duze Cya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 17.08.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 UWAGA UWAGA! Jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany oczyszczalnią przydomową w tym sezonie, to mamy firmę z bardzo dobrą ofertą (oczyszczalnia bezdrenażowa). Szczegóły na priva. Witam, a co się robi z oczyszczonymi ściekami ??? W drenażowej ... szło pięknie do gruntu ... Już sam się dowiedziałem ... Rozmawiałem z kumplem z Hydrosystem .... Robię drenaże ... To podziel się tymi rewelacjami od konkurencji - my i Fizyki robimy studnie chłonne. A można też zrobić oczko wodne, albo oczyszczoną wodą podlewać ogródek - co kto lubi. Cześć, z racji tego, że zależy mi na drzewkach dookoła ogrodzenia, a drenaż leży 2 m od ogrodzenia wpadłem na pomysl, by zastanowić się nad rozwiązaniem bezdrenażowym... zadzwoniłem do kolegi ze szkolnej ławki (Hydrosystem) i powiedział tak: jeśli możesz zrobić drenaże - rób. Hmmm... nie chcę tu się wypowiadać, bo nie jestem specem w tej dziedzinie Kilka zalet i wad (mogę coś przekręcić ) Zalety rozwiązania bezdrenażowego: mniej miejsca, bez większych wymagań gruntowych Wady: więcej potrzebnej energi (ciągłe napowietrzanie), nie tak bezobsługowa jak drenażowa, potrzebne ujścia "ścieków", możliwe kłopoty przy czyszczeniu zbiorników (jakiś tam przepływ zwrotny )... coś tam jeszcze. Jak chcecie mogę jeszcze o to popytać... A jeśli chodzi o nasze drzewka to podsunął mi pomysł, by na lewej ścianie wykopanego dołu postawić w pionie płyty plastikowe, by korzenie nie uszkodziły drenażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.08.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 E tam - o godzinie 19 tej nie będzie problemu z parkowaniem na Filaretów. Musimy się zdecydować. I jeszcze pytanie - ile nas będzie. My się możemy troszkę spóźnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 17.08.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2005 Pyza ! E7 lokalizacja naszej "krwawicy" Pozdrawiam agamon My strzelamy w D4, nasza krwawica jest na ul.Krwawiczej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 18.08.2005 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Ustalamy, 19 na Bursztynowej. O tej porze to dzieciaki niech się spać szukują a nie po placach zabaw hasają . Poza tym, jak ktoś będzie zmuszony przyjść z dzieciami to pewnie też szybciej będzie musiał się zbierać na siusiu, paciorek i spanie . Więc może kto może bez dzieciów to niech bez nich przyjdzie . A u nas od poniedziałku mają startować ściany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 18.08.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 czyli OK 19 bursztynowa :) bedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts