Darek Rz 18.08.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Witam !!! Po niedzieli strop http://republika.pl/darekrz/fotki/strop.jpg pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.08.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 No, Darek gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 juz po spotkanq. Nie wszyscy byli niestety ale Ci co byli chyba nie zaluja Ci co nie byli to i żałują i nie żałują, że nie byli. Żałują że nie mieli okazji spotkać się z towarzyszami niedoli a nie żałują bo mają wreszcie dokopany porządnie "staw". Nie powiem, żeby poszło jak po maśle. Wspomnę choćby zepsutą po 10 minutach koparkę, potem wywrotkę w ogródku u sąsiadów ... oni nas nie będą już lubieć ... no i niewiele brakowało a mielibyśmy jelcza zabudowanego w piwnicy zabrakło jakieś 5sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.08.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 che che ... dyz ... che che . Ale generalnie do przodu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.08.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Oczywiście, że do przodu Dzisiaj od rana ekipa w ilości 6 osób krząta się po wykopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.08.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Oczywiście, że do przodu Dzisiaj od rana ekipa w ilości 6 osób krząta się po wykopach no to kurde gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.08.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Oczywiście, że do przodu Dzisiaj od rana ekipa w ilości 6 osób krząta się po wykopach no to kurde gratuluje :) I ja przyłączam się do gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Spotkanie uznajemy za udane!!! Było fajnie! Dobrze radzę wszystkim - nie zamawiajcie w tamtej pizzerni czosnku jako dodatek tylko pizze z DODATKIEM czosnku!!!! Dyz - zrezygnowałeś ze stawu??? Pod względem POŚ - popieram Ellę. Nawet przed chwilką Pan Bioeko do mnie zadzwonił i pytal czy już chcę, żeby do mnie przyjechał. O taką jakość obsługi mi chodzi ... Panowie od tynku obrobia mi od razu okienka (tzn miejsca dociplenia). Dach już praktycznie skończony. Elektryka (poza tablicą) też. Tynki się kończą. Przybyło mi 360 ton ziemi na budowie!!! Szok. Nie wygląda na tyle (20 cięzarówek 18 tonowych). Płaciłem po 50 za sztukę. (A może jeszcze coś utarguję?? ) Życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 juz po spotkanq. Nie wszyscy byli niestety ale Ci co byli chyba nie zaluja Ci co nie byli to i żałują i nie żałują, że nie byli. Żałują że nie mieli okazji spotkać się z towarzyszami niedoli a nie żałują bo mają wreszcie dokopany porządnie "staw". Nie powiem, żeby poszło jak po maśle. Wspomnę choćby zepsutą po 10 minutach koparkę, potem wywrotkę w ogródku u sąsiadów ... oni nas nie będą już lubieć ... no i niewiele brakowało a mielibyśmy jelcza zabudowanego w piwnicy zabrakło jakieś 5sekund No, dyz - jak u Hitchcocka - na początku trzęsienie ziemi, później napięcie rośnie wykładniczo Żartuję - teraz może być tylko lepiej . Gratulacje i trzymamy kciuki za ciąg dalszy A u nas po niedzieli najprzypuszczalniej dach http://foto.onet.pl/upload/28/22/_519380_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.08.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A u nas po niedzieli najprzypuszczalniej dach Bababe to i tobie gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 19.08.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Pyza1 lub inni uczestnicy spotkania Część osób znam i pamiętam ze spotkania u Guita i u mnie, ale część jest mi nie znana. Podajcie po kolei tak jak na zdjęciu, pseudonimy uczestników spotkania. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Żartuję - teraz może być tylko lepiej . Dyz nie słuchaj Baby - wcale nie musi być lepij. Ty się przyzwyczajaj, że może być nawet trochę gorzej, bo przecież to tylko ogródek sąsiada - a nie dom. No i zabrakło aż 5 sekund. A mogło być o sekundę za późno Ja nie wyznaję zasady: Nie mów hop póki nie przeskoczysz .... Ja wyznaję zasadę - powiedz hop jak zobaczysz gdzie spadłeś ! Ale kupą - damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 http://www.motocykle.13.net.pl/2005.08.19MuratorLublin.jpg A więc Pyza1, Pawson, Ładniejsza Połowa Pawsona, Ma(Pi opiera się o Ma), Evevet, Kuba budowniczy, Fizyk (ja), Fizula, a na dole 50 % Fizuniątek - LIdka. Drugie 50% - Daniel biegał za jakąś dziewczynką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.08.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A więc Pyza1, Pawson, Ładniejsza Połowa Pawsona, Ma(Pi opiera się o Ma), Evevet, Kuba budowniczy, Fizyk (ja), Fizula, a na dole 50 % Fizuniątek - LIdka. Drugie 50% - Daniel biegał za jakąś dziewczynką. potwierdzam ... wszystko sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Rozumiem, że sponsorem spotkania była Coca Cola Ile wzięliście paskudy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Rozumiem, że sponsorem spotkania była Coca Cola Ile wzięliście paskudy ? Ze trzy razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.08.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Rozumiem, że sponsorem spotkania była Coca Cola Ile wzięliście paskudy ? Coca-cola i producent laleczek takich jak Justynka Lidki Fizyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A wcale że nie. Bo sponsorek był Koliberek - sklepik na którego tle zrobiliśmy fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.08.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 co wy mowicie ... popatrzcie na oczy tych postaci na zdjeciu .... Toz to byl lubelski zjazd wampirow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 19.08.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A ja myślałem, że najnowasza kolekcja ciuchów firmy XXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts