fizyk 19.08.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 co wy mowicie ... popatrzcie na oczy tych postaci na zdjeciu .... Toz to byl lubelski zjazd wampirow ... Pomyliło Ci się Pawson. Na nasze spotkanie zaprosiliśmy jednego wampira. To ten drugi od lewej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.08.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Pomyliło Ci się Pawson. Na nasze spotkanie zaprosiliśmy jednego wampira. To ten drugi od lewej zanim ktos dostanie kopa ... powiedz mi, moj mily fizyku z ktorej lewej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Ogólnie jest przyjęte , że od lewj strony to jest od lewej strony. Ale sugeruję popatrzeć na znaki szczególne - taki fajny szeroki uśmiech ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Miałeś mi linka przesłać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.08.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Pomyliło Ci się Pawson. Na nasze spotkanie zaprosiliśmy jednego wampira. To ten drugi od lewej zanim ktos dostanie kopa ... powiedz mi, moj mily fizyku z ktorej lewej ?? Niezastąpiony Pawson, dobra dusza, jak komuś potrzeba wykop zrobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 19.08.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam !!! Po niedzieli strop http://republika.pl/darekrz/fotki/strop.jpg pozdro D.RZ Miło popatrzeć, jak sąsiadom pięknie rośnie domek Trzymam kciuki za dalszy piękny wzrost!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.08.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Miałeś mi linka przesłać!!!! linki sa dla milych chlopczykow tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.08.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Miałeś mi linka przesłać!!!! linki sa dla milych chlopczykow tylko Pawson, no nie wiem... kiedyś linki zakończone takim węzłem jakby lasso/pętla były raczej dla baaardzo niuemiłych chłopców ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam !!! Po niedzieli strop http://republika.pl/darekrz/fotki/strop.jpg pozdro D.RZ Miło popatrzeć, jak sąsiadom pięknie rośnie domek Trzymam kciuki za dalszy piękny wzrost!!! Żono moja żono - bierz się do roboty, a nie przesiadujesz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 19.08.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Żono moja żono - bierz się do roboty, a nie przesiadujesz na forum Ot, odezwał się ten co to tylko trochę ponad 3000 postów napisał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 19.08.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam !!! Po niedzieli strop http://republika.pl/darekrz/fotki/strop.jpg pozdro D.RZ Darek, gratuluję takiego stanu. Widać że murarze uwijają się u Ciebie. Gdzie kupujesz w końcu strop ?? U nas układają strop, nadproża wylane, a dzisiaj zamówiłem wreszcie dachówkę W końcu po dogłębnych oględzinach z moją drugą połówką stanęło na Creatonie miedzianej angobie. Baba_B - u Was tez widzę roboty ostro ida do przodu. Trzebaby zorganizować jakiś objazd po budowach. na bieżąco jestem jedynie z budową Idkama, widziałem również Fizyka domek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.08.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Mario - ale jaką dachówkę Creatona wybraliście?? Życzę wszystkim milęgo weekendu i zapraszam na naszą budowę, mimo że przez weekend nie będzie nas w Lublinie. Dzisiaj skończono dach (zostało kilka drobiazgów) i mieli wieczorem skończyć tynki. Tynkarzy mogę polecać. Zresztą zapraszam do oglądania ich pracy. Okna zamówione. Jeszcze troszkę utargowałem na koniec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 19.08.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Witam !!! Strop kupiłem z Prefabetu Lubartów .Wyszło taniej niż u Lewtaka o 200 zł i dodatkowo transport gratis .Dziś przywieźli i już czeka na położenie . pozdro D.RZ ps. Mam dla was pytanie które mnie nurtuje od jakiegoś czasu : - Dlaczego jak wykopiemy dołek włożymy coś do niego np. rurę i zasypiemy to zawsze brakuje ziemi do całkowitego zasypania dołka .Przecież część przestrzeni została zajęta przez rurę i powinno zostać więcej ziemi -a jej zawsze brakuje ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 19.08.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Coś mi się zdaje, że Twój kolega próbuje zarzucić wędkę na Twą kieszeń ... Eluś, jak wiesz, każdy chwali swój produkt ... ja na przykład Id... Myślę, że jak poużywamy i wymienimy się opiniami za kilka lat to wszystko się wyjaśni. Życzę Wszystkim bezdrenażowcom, drenażowcom i szambowcom bezobsługowej i niskokosztowej eksploatacji Tak prawdę mówiąc to wszystko i tak gów.... na tle codziennych zagadek i problemów... A propos spotkania ... pewnie byśmy byli, lecz dopiero wróciliśmy z Wawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.08.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Eluś, jak wiesz, każdy chwali swój produkt ... ja na przykład Id... A propos Id... Właśnie kończy mi się umowa. Miałbyś może dla mnie jakąś ciekawą pro-pozycję ? A propos spotkania ... Ja też ostatecznie nie dotarłam. Mam nadzieję, że następny raz będzie niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.08.2005 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Eluś, jak wiesz, każdy chwali swój produkt ... ja na przykład Id... A propos Id... Właśnie kończy mi się umowa. Miałbyś może dla mnie jakąś ciekawą pro-pozycję ? Poprosze numer na PRIV, zobaczę co się da zrobić ... a, napisz też co Cię interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 20.08.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Mario - ale jaką dachówkę Creatona wybraliście?? Fizyk, Kera Pfane miedziana angoba, wyszła co prawdę trochę drożej niż aktualnie Roben czy Rupp, ale wcześniej też braliśmy tą dachówke pod uwagę a obecnie staniała w stosunku do wczesniejszej oferty o 3000PLN na moim dachu. Odwrotnie natomiast jest w materiale ściennym, na wiosnę kupiłem MAXy i to okazał się bardzo dobry strzał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.08.2005 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 NIECH SIĘ MURY PNĄ DOI GÓRY ... udało się, ławy zalane, inwestor ... już trzeźwy ekipa tupie w blokach startowych chce szybko ruszać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 22.08.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 NIECH SIĘ MURY PNĄ DOI GÓRY ... udało się, ławy zalane, inwestor ... już trzeźwy ekipa tupie w blokach startowych chce szybko ruszać dalej No to bajer. A u nas zaczynają ściany jednak od jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.08.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 NIECH SIĘ MURY PNĄ DOI GÓRY ... udało się, ławy zalane, inwestor ... już trzeźwy ekipa tupie w blokach startowych chce szybko ruszać dalej No to bajer. A u nas zaczynają ściany jednak od jutra. Oj to chyba zapał mojej ekipy nie wystarczy, żeby was dogonić ale najważniejsze to, żeby szło do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts