Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny :p :wink:

che che che ... na razie mysle zebi kupic kusze do strzelania w komary ... na mojej dzialce nei daje sie wysiedziec po 19.00

Proponuję taką czapke jak mają pszczelarze.

Podobno po litrze komary nie są groźne :lol: :lol:

Widzę , że idziecie łeb w łeb!!! Pawson - jak cię znam to ty już masz te halogeny :p :wink:

che che che ... na razie mysle zebi kupic kusze do strzelania w komary ... na mojej dzialce nei daje sie wysiedziec po 19.00

Proponuję taką czapke jak mają pszczelarze.

Podobno po litrze komary nie są groźne :lol: :lol:

Nie gryza ?? , czy sie nie czuje ...

no nieeeeeeeee no Pawson .. bez jaj, to Ty chodzisz na działkę żeby posiedzieć? :wink: :D Trzeba być poprostu szybszym od komara i nie dać się złapać :D i broń Boże "przycinać komara" bo wtedy to już umarł w butach :)

Pawson, stawik jak poczwarka przeistacza się dzisiaj w pięknego motyla, tzn w basen :wink: :D i już będzie gotowy na nadchodzące ulewy (by ich jasna... :evil: )

moze by go zarybic ??

Już myślałem nad tym ale się nie kalkuluje na tak małej powierzchni a poza tym kłusownicy, te sprawy .... :wink:

poza tym nic sie nie martw polowa wenecji stoi w wodzie i stoi ...

No tu nie wiem czy nie zaczynasz świntuszyć więc pozwolę sobie nie

skomentować :D

Witajcie.

Co do okien Gorana - to z tego co słyszałem (od Pana Marka R), to zmieniła się ekipa produkująca okienka w ostatnim czasie. Zwolniono starą i doświadczoną kadrę a zatrudniono nowych z "bezrobocia". Cięcie kosztów. Niestety cięcie kosztów spowodowało też spadek jakości. Niestety. Pan Marek (Ellu wiesz o kim mówię), teraz już przestał polecać firmę G.

I u mnie chyba cała sprawa polega na tym, że umowę z panem Markiem podpisałam 2 lata temu (sic!), kiedy o firmie mówiło się w samych superlatywach, a okna odebrałam teraz, bo nam się proces budowlany nieco przedłużył :wink: ...

Jesli ta Firma od okien to Natura to ja z całego serca nie polecam- ja czekam na okna juz 3 miesiąc, i po wielu telefonach do kierownika w Lublinie (mają siedzibę w Paradzie na Nałeczowskiej) i do fabryki w Bełżcu dalej mnie olewają!!! Już naprawdę nie wiem co mam robić zaczęłam ich straszyć sądem, ale narazie cisza;

ale tak to jest jak się zapłaci całą kase, :(( człowiek uczy się na błędach, tylko dlaczego na swoich!

Jesli ta Firma od okien to Natura to ja z całego serca nie polecam- ja czekam na okna juz 3 miesiąc, i po wielu telefonach do kierownika w Lublinie (mają siedzibę w Paradzie na Nałeczowskiej) i do fabryki w Bełżcu dalej mnie olewają!!! Już naprawdę nie wiem co mam robić zaczęłam ich straszyć sądem, ale narazie cisza;

ale tak to jest jak się zapłaci całą kase, :(( człowiek uczy się na błędach, tylko dlaczego na swoich!

Dzięki Twojej reklamie właśnie ich wyrzuciłam z "krótkiej listy" :evil: , chociaż okienka bardzo mi się podobają...

Z tego co czytam, okna to jeden z bardziej nerwowych zakupów :roll:

Alusia,

napisz na PRIV wszystkio o zamówieniu (to co może być pomocne). Może coś uda mi się pomóc ... ale nie obiecuję !!!

M

U mnie zawisła skrzyneczka gazowa (Pawson - nie skrzneczka na GAZ - tylko gazowa).

Chyba kupię takie same drzwi jakie ma Yares (Yares - mogę??). Jaki wybrałeś wzór?? Czy mógłbym go zobaczyć?? Gdzie zamawiałeś i czy jesteś zadowolony z obsługi monterów?

Ellu - czy ekipa pana Marka jest naprawde tak dobra jak o niej mówi?

Ale mi się chce spać :o