Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Chyba kupię takie same drzwi jakie ma Yares (Yares - mogę??). Jaki wybrałeś wzór?? Czy mógłbym go zobaczyć?? Gdzie zamawiałeś i czy jesteś zadowolony z obsługi monterów?

wyjatkowo wyrazam zgode ;-)

ja zamawialem w Gali u autoryzowanego przedstawiciela (w salonie firmowym wyceniono mi minimalnie drozej)

montaz, chociaz sie przesunal w czasie, przebiegl bez zgrzytow - drzwi do tej pory nie wypadly :lol:

obejrzec je mozesz w kazdej chwili, ale jesli chcialbys to zrobic bardziej szczgolowo i w mojej obecnosci, to niestety dopiero w poniedzialek

Dzisiaj ma nie padac .. .dzisiaj ma nie padac ... dzisiaj ma nie padac ...

Ekipa ma mi betonowac moja studnie chlonna ....

Poza tym sprzatam budowe...

tips dla wszystkich. jak dajecie ekipie ladne deski do szalunkow i tych spraw a oni je zbijaja to zastrzezcie sobie zeby wam pozniej zostawili tez ladne bez gwozdzi ...

Ja juz czwarte popoludnie siedze nad dechami z lapka i mlotkiem i wyciagam gwozdzie ...:( a konca nie widac...

IDKAM - nie mecz Stasia ... albo moze i mecz to wczesniej skonczy u ciebie i przyjdzie do mnie :):):)

Pozdrowienia

Ubezpieczenie domu od kradzieży stałych elemenów można zrobić w momencie kiedy masz zamontowany monitoring. .... - to w teorii. Ale jest też możliwość ubezpiecznia wg tzw. indywidualnej oceny ryzyka. Musisz mieć częściowe odbiory techniczne domu. Wtedy mogę porozmawiać z odpowiednią osobą. Jeśli wyrazi zgodę. To - jest ubezpieczenie!!! :wink:

Dzisiaj ma nie padać??? :o :o Pawson -- co ty?? Ma nie padać do końca miesiąca .... ma nie padać do końca miesiąca ..... :wink:

Fizyczku a co Ty masz za lapki odbite w wylewce?? U nas wszedzie sa takie w chudziaku i wydaje mi sie zrozumiale ale u Ciebie?? Czy ja o czyms nie wiem a moze masz jakis staznikow nocnych o ktorych Ty sam nie wiesz!!

Alusia strasznie mi przykro z powodu okien. Ja przezywalam niedawno to samo. Zreszta dalej przezywam bo odzyskalam tylko 10 tys. a reszta to juz doprawdy nie wiem...

Teraz czekam na okna z Vitroplastu (Oknoplast Krakow). Jak 10 wrzesnia ich nie bedzie to ja chyba sprzedaje dom i kupuje mieszkanie w bloku ;)

Pozdrawiam i zycze wytrwalosci!!!

Fizyczku a co Ty masz za lapki odbite w wylewce?? U nas wszedzie sa takie w chudziaku i wydaje mi sie zrozumiale ale u Ciebie?? Czy ja o czyms nie wiem a moze masz jakis staznikow nocnych o ktorych Ty sam nie wiesz!!

Alusia strasznie mi przykro z powodu okien. Ja przezywalam niedawno to samo. Zreszta dalej przezywam bo odzyskalam tylko 10 tys. a reszta to juz doprawdy nie wiem...

Teraz czekam na okna z Vitroplastu (Oknoplast Krakow). Jak 10 wrzesnia ich nie bedzie to ja chyba sprzedaje dom i kupuje mieszkanie w bloku ;)

Pozdrawiam i zycze wytrwalosci!!!

Byłem równie zaskoczony jak Ty :D :wink: . Też zadawałem sobie te pytania. Ale nie znalazłem odpowiedzi.

Pieska planujemy owszem - ale jako zwieńczenie budowy :lol: :wink:

Ja tez bardzo bym chciała mieć psa - miałam długie lata, ale nasze dzieciaki na widok czworonoga robią się sztywne :roll: . Nie miały żadnych negatywnych doświadczeń, a reagują panicznie. Mam nadzieję, że wyrosną z tego...

Myślę, że jakbyście mieli małego szczeniaczka od początku, to by na niego tak nie reagowały. :D :wink: