fizyk 25.08.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Wiem, ze zdania są zdecydowanie podzielone - ale jaką bramę garażową wybrać?? Tzn jakiej firmy. Na razie mam trzy oferty: Krispol, Hormann, Droma. Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Chyba kupię takie same drzwi jakie ma Yares (Yares - mogę??). Jaki wybrałeś wzór?? Czy mógłbym go zobaczyć?? Gdzie zamawiałeś i czy jesteś zadowolony z obsługi monterów? wyjatkowo wyrazam zgode ja zamawialem w Gali u autoryzowanego przedstawiciela (w salonie firmowym wyceniono mi minimalnie drozej) montaz, chociaz sie przesunal w czasie, przebiegl bez zgrzytow - drzwi do tej pory nie wypadly obejrzec je mozesz w kazdej chwili, ale jesli chcialbys to zrobic bardziej szczgolowo i w mojej obecnosci, to niestety dopiero w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 25.08.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A jakie wybrałeś Londyn, Wenecja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 25.08.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 Witam, zapraszam do oględzin kolejnych zdjęć z naszego albumu "dachówka i poczatek dachu" (wejscie do kolejnych podtematów strzałka w prawo) Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yares 25.08.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2005 A jakie wybrałeś Londyn, Wenecja?? Madryt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 26.08.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Witam !!! U mnie wczoraj zalano strop .Teraz przerwa technologiczna ,a potem ścianka kolankowa i wieniec i.............. pożegnam się z murarzami ,a szkoda bo taką ekipe jaką miałem mógłbym mieć do końca budowy . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 26.08.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzisiaj ma nie padac .. .dzisiaj ma nie padac ... dzisiaj ma nie padac ... Ekipa ma mi betonowac moja studnie chlonna .... Poza tym sprzatam budowe... tips dla wszystkich. jak dajecie ekipie ladne deski do szalunkow i tych spraw a oni je zbijaja to zastrzezcie sobie zeby wam pozniej zostawili tez ladne bez gwozdzi ... Ja juz czwarte popoludnie siedze nad dechami z lapka i mlotkiem i wyciagam gwozdzie ... a konca nie widac... IDKAM - nie mecz Stasia ... albo moze i mecz to wczesniej skonczy u ciebie i przyjdzie do mnie :) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ubezpieczenie domu od kradzieży stałych elemenów można zrobić w momencie kiedy masz zamontowany monitoring. .... - to w teorii. Ale jest też możliwość ubezpiecznia wg tzw. indywidualnej oceny ryzyka. Musisz mieć częściowe odbiory techniczne domu. Wtedy mogę porozmawiać z odpowiednią osobą. Jeśli wyrazi zgodę. To - jest ubezpieczenie!!! Dzisiaj ma nie padać??? Pawson -- co ty?? Ma nie padać do końca miesiąca .... ma nie padać do końca miesiąca ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.08.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A w przyszłym tygodniu to juz na 100% ma nie padać i niuź jak to mówi właścicielka domu Fizyka A propos - ładnie Ci wyszedł daszek, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzięki. Starałem się żeby ładnie wyszedł Jest kilka niedoróbek, ale te pokażę firmie M, jak skończą murek. Zawsze to kilka dni dłużej poczekają na pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 26.08.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Fizyczku a co Ty masz za lapki odbite w wylewce?? U nas wszedzie sa takie w chudziaku i wydaje mi sie zrozumiale ale u Ciebie?? Czy ja o czyms nie wiem a moze masz jakis staznikow nocnych o ktorych Ty sam nie wiesz!! Alusia strasznie mi przykro z powodu okien. Ja przezywalam niedawno to samo. Zreszta dalej przezywam bo odzyskalam tylko 10 tys. a reszta to juz doprawdy nie wiem... Teraz czekam na okna z Vitroplastu (Oknoplast Krakow). Jak 10 wrzesnia ich nie bedzie to ja chyba sprzedaje dom i kupuje mieszkanie w bloku Pozdrawiam i zycze wytrwalosci!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Fizyczku a co Ty masz za lapki odbite w wylewce?? U nas wszedzie sa takie w chudziaku i wydaje mi sie zrozumiale ale u Ciebie?? Czy ja o czyms nie wiem a moze masz jakis staznikow nocnych o ktorych Ty sam nie wiesz!! Alusia strasznie mi przykro z powodu okien. Ja przezywalam niedawno to samo. Zreszta dalej przezywam bo odzyskalam tylko 10 tys. a reszta to juz doprawdy nie wiem... Teraz czekam na okna z Vitroplastu (Oknoplast Krakow). Jak 10 wrzesnia ich nie bedzie to ja chyba sprzedaje dom i kupuje mieszkanie w bloku Pozdrawiam i zycze wytrwalosci!!! Byłem równie zaskoczony jak Ty . Też zadawałem sobie te pytania. Ale nie znalazłem odpowiedzi. Pieska planujemy owszem - ale jako zwieńczenie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 26.08.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Dzisiaj ma nie padać??? Pawson -- co ty?? Ma nie padać do końca miesiąca .... ma nie padać do końca miesiąca ..... A potem jeszcze we wrześniu ma nie padać .... i jeszcze trochę października ... nnnnnoooo może tam pokropić w międzyczasie ale to ja dam znać kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 26.08.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Pieska planujemy owszem - ale jako zwieńczenie budowy Na zwieńczenie budowy to jest wiankowe ... słyszałem o grillu z takiej okazji ale o psie? Toż to nawet koreańczycy zeszli do podziemia z tym specyjałem a Ty tak oficjalnie na forum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Jednym słowe - pieskie życie. Ja tam czekam na parapety. Wtedy może jakaś parapetówka. Tylko problem - jak to zrobić - skoro nie piję?? To może bez parapetów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 26.08.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 No to Fizyk teraz musi byc conajmniej bernardyn albo leonberger Ja cos czuje ze tez nie pomieszkamy za dlugo w domu z jednym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A mi się podoba taki czernyszek: http://gfizyk.photosite.com/~photos/tn/142_1024.ts1124992566656.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ja tez bardzo bym chciała mieć psa - miałam długie lata, ale nasze dzieciaki na widok czworonoga robią się sztywne . Nie miały żadnych negatywnych doświadczeń, a reagują panicznie. Mam nadzieję, że wyrosną z tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 26.08.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 A mi się podoba taki czernyszek: A mi się jeszcze podobają te dwie jaśniejsze stwory po środku (zwłaszcza jak śpią ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 26.08.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2005 Ja tez bardzo bym chciała mieć psa - miałam długie lata, ale nasze dzieciaki na widok czworonoga robią się sztywne . Nie miały żadnych negatywnych doświadczeń, a reagują panicznie. Mam nadzieję, że wyrosną z tego... Myślę, że jakbyście mieli małego szczeniaczka od początku, to by na niego tak nie reagowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts