Pawson 29.08.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 (Pawson uprzedzam, lata śmigłowcami a nie po piwo, za fajansem czy inne "niskie loty" ) szkoda .. ale lepszy rydz niz nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.08.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 No ładnie. Dobrze że Pawson nie wspomniał o przeleceniu .. się. Czy ja też mogę się zapisać na taką fotkę?? Albo może na lot???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 29.08.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 doooooobra obiecuję pogadać z żoną żeby przy okazji wzięła ze sobą aparat i poszpiegowała troche po znajomych budowach Co do latania ... to już nie takie proste bo oprócz personelu tzw latającego nie wolno im zabierać żadnych pasażerów jakby było innaczej to sam bym te fotki zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.08.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Czy ja też mogę się zapisać na taką fotkę?? Albo może na lot???? fizyk jesli strasznie ci zalezy to proponuje lot z mojego balkonu na glebe ... trzba tylko szybko doznawac "przyjemnosci lotu" bo ziemia tuz..tuz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.08.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 własnie dzwoniłem do EWKONu. piasek jest po 260 PLN/ 20 Ton - nie jest to wysoka cena pod warunkiem,ze dadzą ci faktycznie 20 ton na 18 tonową wywrotkę - to prawi niemożliwe- musiał by mieć ponad metr ziemi nad paką. Ja chyba jednak zdecyduje sie na piach od MANDRYSZA z janowskiej. Piasek wożą Kamaz-em, ponoć 20 ton wchodzi. Przyznam, że nie ważyliśmy piachu . Cena za piach była dla nas jeszcze ździebko niższa ze względu na układy naszych majstrów. Jak ktoś koniecznie chce polatać, to czemu nie z taczką po naszej budowie? Przyjemnie, zdrowo i bezpieczniej W nagrodę woda mineralna i uścick dłoni inwestora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 29.08.2005 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jak ktoś koniecznie chce polatać, to czemu nie z taczką po naszej budowie? Przyjemnie, zdrowo i bezpieczniej W nagrodę woda mineralna i uścick dłoni inwestora. Baba, przepraszam ale to u mnie Fizyk chciał polatać więc najwyżej jak mu się nie znudzi latanie z taczką u mnie to podeślę go do Ciebie P.S. ja do mineralnej dołożę jeszcze piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.08.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Stwierdziłęm, że najlepiej (bo bez zobowiązań) będzie polatać z taczką u siebie . Ale dziękuję za propozycji. Co do Pawsona, to jeśli chcesz poczuć doznania latania - to zażyj wieczorem lakcigen. Polatasz na pewno Ja dzisiaj tańczyłem z ... odkurzaczem przemysłowym po parterze domu. Powoli przygotowuję się do wylewek. Zostało tylko rozłożyć styropian i podłogówkę. No i zdjąłem deskowanie spod balkonu, ze schodów i wejścia. Lepiej wygląda chałupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 29.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam !!! U mnie wczoraj zalano strop .Teraz przerwa technologiczna ,a potem ścianka kolankowa i wieniec i.............. pożegnam się z murarzami ,a szkoda bo taką ekipe jaką miałem mógłbym mieć do końca budowy . pozdro D.RZ Darek, powiem tak z twoich fachmanów to niezłe robocopy Jeszcze niedawno patrzyłem, że jestem 2 dni roboty przed Toba a teraz tyle do tyłu. Ilu ludzi u Ciebie działa?? U nas jutro zalewanie stropu, wieńców, schodów i również przerwa technologiczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 29.08.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam !!! U mnie wczoraj zalano strop .Teraz przerwa technologiczna ,a potem ścianka kolankowa i wieniec i.............. pożegnam się z murarzami ,a szkoda bo taką ekipe jaką miałem mógłbym mieć do końca budowy . pozdro D.RZ Darek, powiem tak z twoich fachmanów to niezłe robocopy Jeszcze niedawno patrzyłem, że jestem 2 dni roboty przed Toba a teraz tyle do tyłu. Ilu ludzi u Ciebie działa?? U nas jutro zalewanie stropu, wieńców, schodów i również przerwa technologiczna. Pozdrawiam Cześć !!! Czterech "chłopców" u mnie działa pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 29.08.2005 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Witam, nasz daszek nabiera kształtów Zapraszamy do albumu (strzałka w prawo ... daszek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Witam, nasz daszek nabiera kształtów Zapraszamy do albumu (strzałka w prawo ... daszek) No nie wiem ... na tych zdjeciach S. i jego ludzie wygladaja na zmeczonych.... Pamietaj zeby ich nie przemeczac ... U mnie ciagle robie porzadki ... i konca nie widac ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 hhmmmm co z wami, żadnego wi-VAT-owania? A przy okazji ma ktoś wykaz materiałów które były objęte 7%VAT przed dniem 1 maja roku pamiętnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.08.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 vi VAT ! vi VAT ! vi VAT ! vi VAT ! vi VAT ! Pawson, nie przemęczam ich, działają, ale .... chyba nie skończą w piątek ... może połowa przyszłego tygodnia?? Potem ostry wianek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 viVAT - ale i tak - Cimoszewicz musio odejść, Cimosiewicz musi odejść!!! A ja załatwiłem odkurzacz przemysłowy i przygotowuję się do posadzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.08.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Fizyk - lista tych co muszą odejść, a w każdym razie powinni to jest duuuuuużo dłuższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A u nas JEST porządek i pierwszy transport więźby Pawson - ogrodzenie mam za 60 z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Fizyk - lista tych co muszą odejść, a w każdym razie powinni to jest duuuuuużo dłuższa Oj tak tak, ale można w skrócie (na pierwszym miejscu) SLD - musi odejść, albo jeszcze leppiej - całe byłe PZPR - musi odejść. A ja się zastanawiam nad PZPR. Skrót ten w nomenklaturze budowlanej oznacza: Palenisko żeliwne z płaską szybą w stylu retro. Firma Tarnawa. No nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.08.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Fizyk no i coś Ty narobił! Rozszyfrowaniem tego skrótu zrujnowałeś moje plany! Teraz już na tarnawę będę zawsze patrzył podejrzliwie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Fizyk no i coś Ty narobił! Rozszyfrowaniem tego skrótu zrujnowałeś moje plany! Teraz już na tarnawę będę zawsze patrzył podejrzliwie! Ups Głupie mieć w domu całe PZPR CHyba wybiorę PZPR BP (bez popielnika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A co Wy na skrót - Prysznic Zintegrowany Płucząco-Roszący??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts