Pawson 30.08.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A u nas JEST porządek i pierwszy transport więźby Pawson - ogrodzenie mam za 60 z materiałem to robisz w koncu ten mur ?? to ja juz nic nie rozumiem ... [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A u nas JEST porządek i pierwszy transport więźby Pawson - ogrodzenie mam za 60 z materiałem to robisz w koncu ten mur ?? to ja juz nic nie rozumiem ... [/url] Nie - robię ogrodzenie - podstawa z krawężników, na to słupki 1,80 + siatka. A skarpa sie powoli modeluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Pawson, nie przemęczam ich, działają, ale .... chyba nie skończą w piątek ... może połowa przyszłego tygodnia?? Wielkies mi uczyniles pustki na dachu moim ... Moj ty drogi Idkamie tym oswiadczeniem swoim ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A u nas JEST porządek i pierwszy transport więźby Pawson - ogrodzenie mam za 60 z materiałem to robisz w koncu ten mur ?? to ja juz nic nie rozumiem ... [/url] Nie - robię ogrodzenie - podstawa z krawężników, na to słupki 1,80 + siatka. A skarpa sie powoli modeluje NO TO NIE STRASZ LUDZI jzu myslalem ze przeplacilem jak jasna cholera (hihihi w sumie to ja ciebie tak samo nastraszylem z PTH twoim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 30.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ja z innej beczki: ile Wam cenili hydraulicy za punkt? Czy 120 z materiałem to dużo czy w normie? Wszystko zalezy jak Ci beda liczyli punkt. Bo np umywalka to moze byc jeden punkt ale moga byc trzy (ciepla zimna woda i odplyw). Ja umawialam sie za wykonanie calosci robocizna+materialy. Za robocizne zaplacilismy 2,5 tys. w sklad wchodzilo: kanalizacja przed chudziakiem, dwie lazienki, dwa kibelki, kuchnia, kotlownia, dwa wyjscia wody na ogrod. Materialy jeszcze do konca nie wyliczone ale cos ok 2 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A co Wy na skrót - Prysznic Zintegrowany Płucząco-Roszący??? Jasne! Wszystkie domowe sprzęty obrzydźcie to się do domku nie wprowadzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 O Pawson - nawet głupi nie poczuje jak mu się zrymuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dyz albo: Pierwszy Zaplanowany Posiłek Rodzinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ja z innej beczki: ile Wam cenili hydraulicy za punkt? Czy 120 z materiałem to dużo czy w normie? Wszystko zalezy jak Ci beda liczyli punkt. Bo np umywalka to moze byc jeden punkt ale moga byc trzy (ciepla zimna woda i odplyw). Ja umawialam sie za wykonanie calosci robocizna+materialy. Za robocizne zaplacilismy 2,5 tys. w sklad wchodzilo: kanalizacja przed chudziakiem, dwie lazienki, dwa kibelki, kuchnia, kotlownia, dwa wyjscia wody na ogrod. Materialy jeszcze do konca nie wyliczone ale cos ok 2 tys. Punkt = "odbiornik", czyli urządzenie lub np umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 A u nas JEST porządek i pierwszy transport więźby Pawson - ogrodzenie mam za 60 z materiałem to robisz w koncu ten mur ?? to ja juz nic nie rozumiem ... [/url] Nie - robię ogrodzenie - podstawa z krawężników, na to słupki 1,80 + siatka. A skarpa sie powoli modeluje NO TO NIE STRASZ LUDZI jzu myslalem ze przeplacilem jak jasna cholera (hihihi w sumie to ja ciebie tak samo nastraszylem z PTH twoim ) 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.08.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dyz albo: Pierwszy Zaplanowany Posiłek Rodzinny baardzo ale to baaardzo śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wlasnie daje swojemu hydraulikowi do wyceny cale CO i GAZ wewnatrz. Jak cos bede wiedzial to dam znac ... Poza tym... nic ... studnia chlonna dzisiaj bedzie skonczona jak dobrze pojdzie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wlasnie daje swojemu hydraulikowi do wyceny cale CO i GAZ wewnatrz. Jak cos bede wiedzial to dam znac ... Poza tym... nic ... studnia chlonna dzisiaj bedzie skonczona jak dobrze pojdzie .. A właśnie - studnia chłonna - jaki to rząd kosztów? Zastanawiam się nad taką całkiem maluteńką, na jakieś 3-4 kręgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wlasnie daje swojemu hydraulikowi do wyceny cale CO i GAZ wewnatrz. Jak cos bede wiedzial to dam znac ... Poza tym... nic ... studnia chlonna dzisiaj bedzie skonczona jak dobrze pojdzie .. A właśnie - studnia chłonna - jaki to rząd kosztów? Zastanawiam się nad taką całkiem maluteńką, na jakieś 3-4 kręgi... wg mnie taniej wychodzi jak ja ekipa robi sama .. tj kopie potem wsadza swoja forme i betonuje dookola sama robiac mieszanke na budowie. mala wg mojej ekipy to 1,4 m srednicy co daje 1 m3 na 1m wysokosci to kosztuje 100 zl (wykopanie i wylanie) do tego 50 zl za gorny wlaz czyli jak chcesz 4 m to bedzie 450 do tego zapewniasz cement (ok 0,5 tony) i piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 wlasnie daje swojemu hydraulikowi do wyceny cale CO i GAZ wewnatrz. Jak cos bede wiedzial to dam znac ... Poza tym... nic ... studnia chlonna dzisiaj bedzie skonczona jak dobrze pojdzie .. A właśnie - studnia chłonna - jaki to rząd kosztów? Zastanawiam się nad taką całkiem maluteńką, na jakieś 3-4 kręgi... wg mnie taniej wychodzi jak ja ekipa robi sama .. tj kopie potem wsadza swoja forme i betonuje dookola sama robiac mieszanke na budowie. mala wg mojej ekipy to 1,4 m srednicy co daje 1 m3 na 1m wysokosci to kosztuje 100 zl (wykopanie i wylanie) do tego 50 zl za gorny wlaz czyli jak chcesz 4 m to bedzie 450 do tego zapewniasz cement (ok 0,5 tony) i piach Wrzuć jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.08.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Wrzuć jakieś namiary no właśnie Pawson, wrzuć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 30.08.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Pawson Mi też daj namiary na fachowcw od studni chłonnej PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Pawson - nie szczyp się. Upublicznij namiary na forum. Negocjuj z goścmi, że będą mieli klientów od ciebie. Na hasło Pawson. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jaką bramę, jaką bramę jaką bramę mam wybrać????Droma odpada - bo ma wysoką cenę za kasetonowe rzeźbienie.Pozostaje Krispol, Hormann i Wiśniowski. Jakie wy macie opinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts