Pawson 30.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 poczekajcie do jutra... bedzie odbior roboty i jak bedzie OK to puszcze na forum namiary na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jaką bramę, jaką bramę jaką bramę mam wybrać???? Droma odpada - bo ma wysoką cenę za kasetonowe rzeźbienie. Pozostaje Krispol, Hormann i Wiśniowski. Jakie wy macie opinie?? W czwartek bede miala kilka wycen bram kasetonowych. Podam Ci konkrety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ok czekam. Ja mam namiary na Krispol i Hormann. Mam już oferty. Gdzie najlepiej sprzedają i montują Wiśniowskiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 30.08.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Ja tez poprosze o oferte na bramy segmentowe.Mam oferte na na BIG TOR . Rozmiar 4,5m na 2,24m. w kasetonie kolor braz podstawowy cena ok. 3930zł. bruttoCzekam na oferte Normstahla- podobno jest promocja daja w cenie podstawowej automatyke , ale to bede wiedzial jutro. Moze bysmy sie skrzykneki razem i negocjowali wspolnie?PozdrawiamAgamon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 U nas ruszył dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jestem za!!! Ale ja chcę już !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 U nas ruszył dach jejku .. rzeczywiscie jak na drozdzach .... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 U nas ruszył dach jejku .. rzeczywiscie jak na drozdzach .... powodzenia Dobrze, ze dach nie ruszył pod wpływem silnego wiatru. Dostałem dziś propozycję pracy w firmie M..m na stanowisku dyrektora. Szczegóły opowiem na najbliższym spotkaniu. A skoro piszemy o spotkaniu to kiedy ???? i gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.08.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 o jezu nie wyobrazam sobie zeby z taka cholera jak ty miec do czynienia na plaszczyznie zawodowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.08.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 U nas ruszył dach jejku .. rzeczywiscie jak na drozdzach .... powodzenia Dobrze, ze dach nie ruszył pod wpływem silnego wiatru. Dostałem dziś propozycję pracy w firmie M..m na stanowisku dyrektora. Szczegóły opowiem na najbliższym spotkaniu. A skoro piszemy o spotkaniu to kiedy ???? i gdzie ? Z tego co wiem huragan Kaśka wieje ździebełko gdzie indziej (odpukać...) Rozumiem, że zaproponowałeś im sredniorynkowopłatne konsultacje w dziedzinie zarządzania firmą i logistyki, a oni na propozycję przystali ? Co do spotkania - na razie nie widzę powodu, żeby nie było w najbliższy weekend. Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 30.08.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dostałem dziś propozycję pracy w firmie M..m na stanowisku dyrektora. Szczegóły opowiem na najbliższym spotkaniu. A skoro piszemy o spotkaniu to kiedy ???? i gdzie ? a myślałem, że ta firma bardziej upaść nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Oj, widzę, że PZPRy z Fizykami na dyrektorskich stołkach tu się pojawiły. Ale się porobiło.... U nas dzisiaj zalali strop, w następnym tygodniu wejdą murować ściany poddasza Gdzie braliście dach???? Narazie zostawiliśmy do wyceny w Omedze, Inwestorze i Maxformie, Stalmet zostawiamy sobie na koniec. Czy gdzieś jeszcze warto zostawić dach do wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dziękuję wszystkim za dobre słowo . Firma M byłaby za moih rządów najlepsza na rynku. Jedyna. Ale ja nie jestem zwolennikiem monopolistów. Piszcie o tych bramach. Acha - być może będę miał w dobrej cenie wełnę do docieplenia poddasza. Poszukuję dobrych , sprawdzonych fachowców od docipleń. Jestem otwarty na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dostałem dziś propozycję pracy w firmie M..m na stanowisku dyrektora. Szczegóły opowiem na najbliższym spotkaniu. A skoro piszemy o spotkaniu to kiedy ???? i gdzie ? a myślałem, że ta firma bardziej upaść nie może oj może ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.08.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Jaką bramę, jaką bramę jaką bramę mam wybrać???? Droma odpada - bo ma wysoką cenę za kasetonowe rzeźbienie. Pozostaje Krispol, Hormann i Wiśniowski. Jakie wy macie opinie?? W czwartek bede miala kilka wycen bram kasetonowych. Podam Ci konkrety. Cześć, czy mogę również poprosić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 30.08.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dostałem dziś propozycję pracy w firmie M..m na stanowisku dyrektora. Szczegóły opowiem na najbliższym spotkaniu. A skoro piszemy o spotkaniu to kiedy ???? i gdzie ? a myślałem, że ta firma bardziej upaść nie może oj może ... Gratuluję !!!! Grześ, napisz mi cosik więcej o swoich tynkach ... dotykałem ... bez Twojej zgody ... ŁADNE !!! (z czego, cena, namiar na fachowca) Dzięki M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 30.08.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2005 Dziękuję wszystkim za dobre słowo . Firma M byłaby za moih rządów najlepsza na rynku. Jedyna. Ale ja nie jestem zwolennikiem monopolistów. Piszcie o tych bramach. Acha - być może będę miał w dobrej cenie wełnę do docieplenia poddasza. Poszukuję dobrych , sprawdzonych fachowców od docipleń. Jestem otwarty na propozycje Grzesiek spadłes mi jak z nieba, ja za tydzień lu dwa planuje ocieplenie poddasza. Szukam własnie wełny w dobrej cenie oraz oczywiscie dobrego fachowca. To moze poszukamy razem. A o tej wełnie to też daj mi namiary (mam ok. 140 poddasza do ocieplenia). Nie szczyp się i bierz ten dyrektorski stołek, to bedzie tylko krótki przystanek do następnego itd itd itd. Pozdrawiam Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.08.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Mój dobry znajomy jest pracownikiem Roockwoola na południowo-wschodnią Polskę. W tym tygodniu mam się z nim spotkać. Będzie zamawiał dla mnie to poproszę go żeby zamówił też dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 31.08.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Grzesiek Jaką grubość ocieplenia dajesz na dach, bo ja 15 + 5 cm. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.08.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2005 Dostałem dziś propozycję pracy w firmie M..m na stanowisku dyrektora. Szczegóły opowiem na najbliższym spotkaniu. A skoro piszemy o spotkaniu to kiedy ???? i gdzie ? a myślałem, że ta firma bardziej upaść nie może oj może ... Gratuluję !!!! Grześ, napisz mi cosik więcej o swoich tynkach ... dotykałem ... bez Twojej zgody ... ŁADNE !!! (z czego, cena, namiar na fachowca) Dzięki M A więc - płaciłem 10zł/m2. Poszło - 20 ton piasku (do tynków - tego lepsiejszego), 2 tony cementu I, dwie tony wapna i z 75 kg gipsu. Dodatkowo prowadnice 6mm (do prowadzenia tynków) i narożniki do tynków tradycyjnych. Goście robili to tydzień czasu (zaczęli w poniedziałek, skończyli w sobotę). Goście godni polecenia. Dodatkowo poprosiłem ich o zalepienie wełny w oknach. Facet ma ekipę 8 ludzi, przyjeżdża z agragatem i sruuuuuuuuuuuu. Obiecał też, że jak wstawię okna to zamontuje mi parapety i zrobi glify. Kontakt - (Mariusz - kurcze - nawet nie znam nazwiska -- 606 629 287). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts