Pawson 07.09.2005 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Pawson Jutro Twoi fachowcy od studni chłonnej przyjezdzaja do mnie na ogledziny. Jażeli sie dogadamy to zaczynają robote od piątku. Ja bedę robił troche mniejsze studnie 2 x 5 m3. Napisz jak długo u ciebie pracowali. Pozdrawia Wiesiek Robili u mnie jakies 4-5 dni... 1 x 20 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.09.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Potrzebuję na dzisiaj na cito koparkę do obsypania fundamentów! Opcja świdnicka nie macie jakichś namiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.09.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dyz Mam kilka naniarow na koparki w Swidniku, ale niestety w domu. Mogę Ci podać wieczorem. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.09.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Kto jeszcze kończy budowę w tym roku. Na razie wiem że Grzesiek (Fizyk), czy jest ktoś jeszcze.Ja również jestem zmuszony zakoczyć w tym roku (sprzedaż mieszkania).Napiszcie kiedy kończycie i czy wszystko uda się Wam zrobić do czasu przeprowadzki. pozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 07.09.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Idkam czy możesz podać jakiego typu golarki używasz (nazwa i jakie są ostrza np czy są okrągłę) please pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.09.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dyz Mam kilka naniarow na koparki w Swidniku, ale niestety w domu. Mogę Ci podać wieczorem. Wiesiek Jakbyś mógł wziąć te namiary jutro do roboty to byłbym wdzięczny To jakiś spisek, dzisiaj już z 10 operatorów obdzwoniliśmy z majstrem i jak na złość w tym tygodniu prawie bez szans jestem Niby coś mam pozaklepywane albo dzisiaj wieczorem albo jutro rano ale to wszystko patykiem na wodzie ... więc jakby co to od rana jutro obdzwaniałbym następnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.09.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Dyz podaje namiary na koparki w Świdniku: Stanisław Złotnik tel. 0-505-090-515,Stanisław Kolasa tel. 0-600-371-981,Jarosław Jaremek tel. 0-502-967-612. Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.09.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Agamon co z tymi bramami segmentowymi, w ciągu najblizszych 2-ch tygodni muszę dokonać wyboru. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 07.09.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Fizyk zrobiłem rozeznanie wśród wełny do ocieplenia dachu i najlepsza jest Super Mata Isover (ma najlepsze parametry i dobrze się układa) i taką chyba kupie. Ma tylko jedną wadę - nie jest tania.Do końca tygodnia muszę dokonać zakupu, bo od poniedziałku ruszam z ociepleniem dachu. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.09.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Idkam czy możesz podać jakiego typu golarki używasz (nazwa i jakie są ostrza np czy są okrągłę) please pozdrawiam Monika Moniko, używam Philishave 663, 2 ostrza okrągłe ... ruchome tzn. dopasowujące się do młodej ... pięknej skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 07.09.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 ........ @#$%^&* Jestem po wianku ... Pawson, ge ne ra lnie jest OKKKKKK ... Zespół wprowadzony na piętro i ... hhhhhhhhrrrrrrrrrrraaaaaaapppppiiiiieeeeeee... Jutro planowo są o Ciebie !!!!!!!! Choć jakieś święto ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.09.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ........ @#$%^&* Jestem po wianku ... Pawson, ge ne ra lnie jest OKKKKKK ... Zespół wprowadzony na piętro i ... hhhhhhhhrrrrrrrrrrraaaaaaapppppiiiiieeeeeee... Jutro planowo są o Ciebie !!!!!!!! Choć jakieś święto ??? no ladnie ... tak rozpijac klase pracujaca ... ciekawe czy dzisiaj beda skakali po moim dachu jak mlode kozice ?? czy raczej zadekuja sie na parterze i beda odsypiac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.09.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 ........ @#$%^&* Jestem po wianku ... Pawson, ge ne ra lnie jest OKKKKKK ... Zespół wprowadzony na piętro i ... hhhhhhhhrrrrrrrrrrraaaaaaapppppiiiiieeeeeee... Jutro planowo są o Ciebie !!!!!!!! Choć jakieś święto ??? no ladnie ... tak rozpijac klase pracujaca ... ciekawe czy dzisiaj beda skakali po moim dachu jak mlode kozice ?? czy raczej zadekuja sie na parterze i beda odsypiac ??? Stawiam, że jednak idkam sprowadził ich do parteru Może nawet lepiej że nie będą teraz skakać - mogliby też zacząć spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 08.09.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Baba Budowniczy Czy masz jakieś dodatkowe informacje w sprawie bram garażowych segmentowych, jakieś wyceny z kilku firm. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.09.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Baba Budowniczy Czy masz jakieś dodatkowe informacje w sprawie bram garażowych segmentowych, jakieś wyceny z kilku firm. Pozdrawiam Wiesiek Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 08.09.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Witam po przerwie. Przestałam bywać na forum bo mój remont oddalał się w czasie z uwagi na brak kompletu dokumentów. I po prostu świrowałam jak u Was coś się działo a ja nie mogłam nic robić. Po za tym 4 kwartał to nie czas na remonty bo tak podkręcają ceny (teraz wykorzystają pewnie ulgę remontową) Ale w przyszłym tygodniu sprawa się sfinalizuje więc odkładać remont do wiosny a tak właściwie ta wiosna to pewnie maj chyba nie ma sensu więc będę miała pewnie do Was tysiąc pytań gdzie coś kupić, żeby było cenowo do przyjęcia i materiał niezłej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.09.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Baba Budowniczy Czy masz jakieś dodatkowe informacje w sprawie bram garażowych segmentowych, jakieś wyceny z kilku firm. Pozdrawiam Wiesiek Czekam A ja już zamowiłem . Kropka. Teraz to już za późno. U mnie dzisiaj posadzka. Człek od karton gipsu wechodzi na początku paździornika. We wtorek okna i drzwi. Może we środę parapety(?) i glify. A w tzw międzyczasie grzejniki, piece, prądy itd. Wukan - ja mam nadzieję wykonczę chałupkę do końca listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 08.09.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Idkam dzięki A kiedy można odwiedzić twoją budowę pozdrawiamy Monika i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 08.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Fizyk To napisz jaką bramę garażową wybrałeś (chyba w kolorze złoty dąb) i ewentualnie namiary telefoniczne na firmę.Napisz też jakie będziesz miał parapety wewnętrzne (czy pasują do Twoich okien w kolorze złoty dąb (gdzie kupione i za ile).No i co u Ciebie z tą wełna do ocieplenia PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.09.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Hej wszystkim, Czy ktoś z was kupował może żwir, jeśli tak to gdzie i za ile? A może tak jakieś małe spotkanko? Już chyba niewiele (o ile w ogóle) jest osób, które mają gołą ziemię ? A ja mam nadzieję, że od poniedziałku zacznął nam murować ściany poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts