mariucha 20.09.2005 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam i mam niespodziankę od http://img326.imageshack.us/img326/252/logo1om.gif trzy pierwsze osoby (only z forum lubelskiego ), które odpowiedzą na ten post dostaną od Idkamów zaproszenia na koncert Stinga z osobą towarzyszącą. 24.09.05 - Służewiec Wawa Idkam, jestem pierwszy U nas więźba pnie się do góry.W zestawieniu materiałow do naszego dachu był błąd. Kupiliśmy o 2 drągi za dużo dzwoniłem do Domusa, przyznali się do pomyłki ale co mi z tego. Następni przynajmniej będą mieli lepiej Mam na zdyciu 130 stempli. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 20.09.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Każde przyłącze razem z licznikiem (gazowe i elektryczne) należy do dodtawc (Lubzel lub ZG). Zwracają koszty według swojego cennika. U mnie w przypadku ZE - sami zrobili skrzynkę (oczywiscie swoją część musiałem zapłacić). Skrzynke Gazową zamontowałem sam - na własny koszt (tzn przez fachowca ), ale dostanę zwrot kasy wg ich cennika. Dopiero przyłącze od skrzynki do domu należy do właściciela posesji. Mi brakuje tylko jednego okienka Czyli mało prawdopodobne, że jeżeli sąsiedzi wybudowali 100 m gazociągu od ulicy do działek, że im ZG nie zwrócił tej kasy? Nie chciałbym być naciągnęty przez sąsiadów, ale z drugiej strony nie chce sąsiadów, którzy naciągają. I dlatego mam kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 20.09.2005 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Dzięki za informacje w sprawie Stalmetu.Dzisiaj będziemy w Lublinie więc napewno zajdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.09.2005 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam i mam niespodziankę od http://img326.imageshack.us/img326/252/logo1om.gif trzy pierwsze osoby (only z forum lubelskiego ), które odpowiedzą na ten post dostaną od Idkamów zaproszenia na koncert Stinga z osobą towarzyszącą. 24.09.05 - Służewiec Wawa Idkam, jestem pierwszy U nas więźba pnie się do góry.W zestawieniu materiałow do naszego dachu był błąd. Kupiliśmy o 2 drągi za dużo dzwoniłem do Domusa, przyznali się do pomyłki ale co mi z tego. Następni przynajmniej będą mieli lepiej Mam na zdyciu 130 stempli. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam Mariucha, dryndnij do mnie to umówimy się na odbiór. Nie ma innych chętnych???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.09.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam i mam niespodziankę od http://img326.imageshack.us/img326/252/logo1om.gif trzy pierwsze osoby (only z forum lubelskiego ), które odpowiedzą na ten post dostaną od Idkamów zaproszenia na koncert Stinga z osobą towarzyszącą. 24.09.05 - Służewiec Wawa Kurde, idkam, ale niespodzianka . Jestem druga . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.09.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam i mam niespodziankę od http://img326.imageshack.us/img326/252/logo1om.gif trzy pierwsze osoby (only z forum lubelskiego ), które odpowiedzą na ten post dostaną od Idkamów zaproszenia na koncert Stinga z osobą towarzyszącą. 24.09.05 - Służewiec Wawa Kurde, idkam, ale niespodzianka . Jestem druga . Fajno!!!! Dzwońcie do mnie Jeszcze jeden komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.09.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Mógłbym być trzeci widzę, ale w niestety nie dam rady . Może innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 20.09.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 idkam - ja też bym chciała pojechać ale niestety nie damy rady Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 20.09.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Idkam! Ale masz ofertę Szkoda, że nie mogę...Co do dokładniejszych danych, to adresu jeszcze nie mam! Mogę tylko łopatologicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 u mnie w czwartek koniec dachu zaczynam przeslychania na drugi rok ... mam pytanko co myslicie o drzwiach balkonowych 120x230 z jednego elementu ?? czy to nie jest za duza powierzchnia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 20.09.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pawson - chyba lepiej byłoby podwójne z ruchomym słupkiem. Będę dzisiaj około 17 tej na budowie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na oględziny. Mam już zrobioną taraso-piwnicę, ostatnie okno ma być dzisiaj wstawione. Podobnie jak parapety. Elektrycy kończą montować punkty. Musze teraz wybrać gniazdka i właczniki. Wyszło około 150 punktów!!! (Wstępnie liczyłem, że będzie ze 200). Po 37 zł za punkt (oczywiście bez gniazdka). Może w czwartek zamontuję oczyszczalnię. Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.09.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pawson - chyba lepiej byłoby podwójne z ruchomym słupkiem. Będę dzisiaj około 17 tej na budowie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych na oględziny. Mam już zrobioną taraso-piwnicę, ostatnie okno ma być dzisiaj wstawione. Podobnie jak parapety. Elektrycy kończą montować punkty. Musze teraz wybrać gniazdka i właczniki. Wyszło około 150 punktów!!! (Wstępnie liczyłem, że będzie ze 200). Po 37 zł za punkt (oczywiście bez gniazdka). Może w czwartek zamontuję oczyszczalnię. Zobaczymy. Fizyk - fajnie Ci - juz przeprowadzka przez okna (zamontowane) zagląda Ja się zastanawiam nieustannie co warto jeszcze robić w tym roku. Oczywiście wszystkich chętnych na podziwianie naszego dachu serdecznie zapraszam (najlepiej w sobotę lub niedzielę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 20.09.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Pawson! Duża szyba = duże obciążenia na zawiasach i zawsze takie drzwi mogą opadać (tk mie pouczyli). Moi znajomi mają drzwi 2*90cm bez słupka. Tzn. nie ma słupka po otwarciu, bo rama drzwi oczywiście jest - i niestety to już psuje efekt. Nie przyglądłam się im, ale takie chcę. Pewnie sa takie i w innych wymarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 wiem bo drugie drzwi tarasowe mam wlasnie 180 x 230 i tam jest prosto 2 x 90 z ruchomum slupkiem ale za diabla nie wiem jak dobrac wymiar do takich na 120 zeby byly dzielone na dwa z ruchomym slupkiem czy ktos z was widzial w praktyce drzwi na taras 2x60 z ruchomum slupkiem ?? lub moze 30+90 ?? czy to bedzie ladnie wygladalo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stmara 20.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 czołgiem! U NAS: zalany strop - mamy przestój przez jakieś dwa tygodnie. Oczywiście zapraszamy na ogledziny - moze nawet ktos nas złapie na budowie. idkam: wiesz w jakiej sprawie zaraz ci wyślę priva! zobacz co da sie zrobić. a za zaproszenie dziekujemy ale nie skozystamy również - brak czasa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.09.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 http://img197.imageshack.us/img197/4134/649406865kq.jpg Pan Sting czeka na jeszcze 1 osobę!!! Mariucha i MaPi dajcie znaki. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 20.09.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Słyszeliście o tej dziewczynie wrzuconej do studni? Coraz mniej bezpiecznie w tym naszym grajdołku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.09.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Słyszeliście o tej dziewczynie wrzuconej do studni? Coraz mniej bezpiecznie w tym naszym grajdołku KOSZMAR JAKIS ... czlowiek jezdzi z/do pracy, supermarket, potem budowa i zapomina w ogole ze ludzie sa tak popier... wg mnie rozwiazania humanitarne i liczenie na naprawe moralna w wiezieniu takich kolesi to strata czasu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 20.09.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witam !!! U mnie koniec , koniec , koniec murarki .właśnie dziś murarze skończyli scianki działowe i kominy . Jutro wchodzą dachowcy kryć dach http://republika.pl/darekrz/fotki/koniec.jpg pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.09.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Słyszeliście o tej dziewczynie wrzuconej do studni? Coraz mniej bezpiecznie w tym naszym grajdołku Nic nie słyszałam. Napiszcie co się stało? Idkam wkrótce zjawiimy się po bilety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts