fizyk 20.09.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 A ja mam już wszystkie okna!!!!!!!!!!!!! Huraaaaaaaaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 21.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Będę mieć bramę i okna w kolorzę dąb złocisty. Szukam do tego drzwi wejściowych. Ktoś kiedyś napisał, że drzwi, które stoją w goranie są z innej firmy. Proszę o namiary na inne też firmy lub sklepy w Lublinie lub Zamościu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witaj Justyna Proponuję zacząć od ulicy Rusałki. Jest tam kilka sklepów, w których otrzymasz pełną ofertę drzwi drewnianych i innych dostępnych w Lublinie. Oprócz tego duże firmy to Goran (Wolska), Polskone (Rusałka też), Sokółka (Turystyczna), Gerda (Rusalka). NAjlepiej będzie jak odwiedzisz Lublin w weekend. Są targo budowlane. Na pewno będą informatory z adresami firm albo i firmy. Do tego promocje, baloniki itp. W jednym miejscu będzie można pozyskać sporo informacji. Jeśli o mnie chodzi zakupiłem drzwi Gerda WX20 w złotym dębie. Jestem zadowolony. Kosztowały 2000 zł. Z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 21.09.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Witaj Justyna Proponuję zacząć od ulicy Rusałki. Jest tam kilka sklepów, w których otrzymasz pełną ofertę drzwi drewnianych i innych dostępnych w Lublinie. Oprócz tego duże firmy to Goran (Wolska), Polskone (Rusałka też), Sokółka (Turystyczna), Gerda (Rusalka). NAjlepiej będzie jak odwiedzisz Lublin w weekend. Są targo budowlane. Na pewno będą informatory z adresami firm albo i firmy. Do tego promocje, baloniki itp. W jednym miejscu będzie można pozyskać sporo informacji. Jeśli o mnie chodzi zakupiłem drzwi Gerda WX20 w złotym dębie. Jestem zadowolony. Kosztowały 2000 zł. Z montażem. Gdzie te targi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 21.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Do JustynyAJa brałam drzwi zewnętrze tu i jestem bardzo zodowolona:http://www.pw-wam.pl/Ale jakbyś wybrała się w tamte strony to jest tam jeszcze dwóch producentów:Producent drzwi drewnianych, drzwi drewniane wewnętrzne i zewnętrzneZakład Stolarki Budowlanej "PROSBUD" K. Żerebiec, B. Żerebiec 23 - 415 Księżpol, ul.Akacjowa 5 tel./fax 084 687 74 38, e-mail: [email protected] ...http://www.prosbud.com.pl/ - 6khttp://www.prosbud.com.pl (tylko nie wiem czemu ta strona nie działa)ihttp://www.pedziwiatr-drzwi.pl/?id=1.POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 21.09.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Darek! Fajny ten Twój domek. I okolica też. Gdzieże to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 21.09.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Hej Mam pytanie czy ktoś wie jak montuje się skrzynkę gazową na budynku, czy na styropianie czy pod i na co, na jakieś śruby czy haczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 21.09.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Hej Mam pytanie czy ktoś wie jak montuje się skrzynkę gazową na budynku, czy na styropianie czy pod i na co, na jakieś śruby czy haczyki. U mnie skrzynka jest zamontowana na ścianie (na trzeciej warstwie) na kołki. Wydaje mi się że lepiej zamontować ją na styropianie. NIe będzie mostka termicznego w miejscu mocowania skrzynki. Targi z reguły są w hali ludowej przy Piłsudskiego. Chyba w tym roku też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejS 21.09.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Hej Poszukuje firmy która wykonuje gipsowe tynki agregatem. okolice Zamościa. Jaka jest cena za m2 robiocizna , materiał ? MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 22.09.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Witam.Właśnie usypiam w pracy bo do późna śledziłam wątki dotyczące blachodachówek.Okazuje się,że firma Gasell produkująca ruukkę jest ok.Martwię się trochę kolorem bo najbardziej pasowałby mi brąz czekoladowy a ten ruukki jest zupełnie inny. No i zobaczymy czy będzie mnie na nią stać.Dzisiaj rozmowa w sprawie.Mam pytanie z góry przepraszam,jak głupie czy na mających się odbywać targach istnieje możliwość zamawiania i negocjowania cen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.09.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 teroretycznie mozna negocjowac i dostac jakis rabat i targowac sie ale mi sie wydaje ze to samo mozna uzyskac na spokojnie w salonie. sprawdz cene rukki u A.Ch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 22.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A co to znaczy A.Ch. musicie pamiętać że ja nie z Lublina i trzeba mi jak małemu dziecku pisać adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.09.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A co to znaczy A.Ch. musicie pamiętać że ja nie z Lublina i trzeba mi jak małemu dziecku pisać adres. poszlo na priv u mnie dzisiaj koniec dachu i pozegnalna impreza ze stasiem od poniedzialku koncza murarze .. scianki dzialowe i takie tam .,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.09.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A co to znaczy A.Ch. musicie pamiętać że ja nie z Lublina i trzeba mi jak małemu dziecku pisać adres. poszlo na priv u mnie dzisiaj koniec dachu i pozegnalna impreza ze stasiem od poniedzialku koncza murarze .. scianki dzialowe i takie tam .,.. U mnie też dzisiaj koniec dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 22.09.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A u mnie dobrze szło, aż za dobrze. Robiąc ścianki działowe na poddaszu okazało się, że wychodząc na balkon będziemy mieć 20cm schodek w górę! I skuwają balkon, będą wylewać jakąś płytę. Podobno nie będziemy musieli zmieniać wymiarów zamówionych już okien. Nie wiem jeszcze gdzie i kto popełnił błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.09.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A u mnie dobrze szło, aż za dobrze. Robiąc ścianki działowe na poddaszu okazało się, że wychodząc na balkon będziemy mieć 20cm schodek w górę! I skuwają balkon, będą wylewać jakąś płytę. Podobno nie będziemy musieli zmieniać wymiarów zamówionych już okien. Nie wiem jeszcze gdzie i kto popełnił błąd. kiedys, dawno temu GUIT (taki bardzo stary forumowicz :)) powiedzial mi w podobnej sytuacji gdy mu sie żaliłem przez telefon ... "napisz o tym na forum to cie pociesza ... mnie zawsze pocieszali..." co niniejszym czynie ... nie przejmuj sie kazdemu sie zdarzaja mniejsze lub wieksze wpadki najwazniejsze zeby sie nie zawalilo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.09.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 A u mnie dobrze szło, aż za dobrze. Robiąc ścianki działowe na poddaszu okazało się, że wychodząc na balkon będziemy mieć 20cm schodek w górę! I skuwają balkon, będą wylewać jakąś płytę. Podobno nie będziemy musieli zmieniać wymiarów zamówionych już okien. Nie wiem jeszcze gdzie i kto popełnił błąd. kiedys, dawno temu GUIT (taki bardzo stary forumowicz :)) powiedzial mi w podobnej sytuacji gdy mu sie żaliłem przez telefon ... "napisz o tym na forum to cie pociesza ... mnie zawsze pocieszali..." co niniejszym czynie ... nie przejmuj sie kazdemu sie zdarzaja mniejsze lub wieksze wpadki najwazniejsze zeby sie nie zawalilo :) Pawson, jednego pocieszyli z innego się pocieszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 22.09.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Pawson, jednego pocieszyli z innego się pocieszyli skoro juz jestes to napisz co tam u ciebie , ..... moze przeczytam jak mi sie bedzie chcialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 22.09.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Pawson, jednego pocieszyli z innego się pocieszyli skoro juz jestes to napisz co tam u ciebie , ..... moze przeczytam jak mi sie bedzie chcialo No tak forum dzieli się na dwie grupy, tych co piszą i tych co czytają A u mnie narazie bez zmian. Materiały już się nie mieszczą na działce bo oprócz planowanych to jeszcze mi jeden gość przywiózł 4 wywrotki ziemi Za to od jutra zacznie się dziać bo ekipa przychodzi stawiać ściany parteru ... szkoda tylko, że nie będę miał okazji za bardzo podziwiać ich działań bo na tydzień muszę wyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 22.09.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Tak sobie tu zaglądam czasem na chwilkę i Wam zazdrszczę, że u mnie postój, choć pewnie wykańczania będę miała dość. Pawson, i co wymysliłeś z tymi oknami? Takie 30cm tochyba koszmarek? Na zamówienie to Ci pewnie założą każdy wymiar, a 120 to w końcu nie aż tak szeroko, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts