Monika B 11.10.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Czesc! Strasznie wam zazdroszczę, że znajdujecie czas na odwiedziny tutaj. Ja nie wyrabiam. Teraz ma za wolnonko - więc oddech. Eluś - ja też już odkryłam ile miejsca zajmie mi kominek i jak wyjedzie na srodek saloonu! Szkoda. Przydałby się doby projekt obudowy... Mam prośbę, jesli macie namiary, dajcie znać o osobie która naprawdę ZNA się na przydowmowych oczyszczalniach. Jak do tej pory znaleźliśmy jednego jedynego gościa, który był zainetersowny grunetem (inni od razu wyceniali!), ale chyba coś mu sie stało, bo nie można z nim nawiązać kontaktu. Chciałabym rozsączkowanie zrobić jescze w tym roku, ale potrzebuję prawdziwnego fachurę, bo mój mąż jest naukowiec i jak nie zrozumie wszystkiego to klapa! Przy okazji, tym którzy robią wykończeniówkę - jesli nie znacie - mogę polecić firmę JMS obok Makro - wybieracie towar w skepie w Lublinie lub w katalogu wybranej firmy(glazura, armatura), a oni zakupują go po upustach i dzielą się tym upustem z wami. Dochodzi od 10 do 30 proc. taniej. Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noga 11.10.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Nie twierdzę, że jestem super znawcą tematu, ale wybudowałem własnym sumptem oczyszczalnię gruntowo-korzeniową, która działa jak szalona już kilka lat. Pomogłem takoż kilku znajomym zarówno z projektem, jak i z materiałami.Jeśli więc potrzebujecie wsparcia techniczo-duchowego, to zapraszam do siebie, albo emilujcie jak kto lubi.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 11.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Bardzo chętnie! Poproszę o namiary (może być na priv). Ja też chciałam korzeniową, ale mąż ma setki argumentów przeciw, może jak zobaczy to zmieni zdanie! Nie wiem tylko czy na moją ciężką ziemię to sie da. I będę miała oprpblem ze zrzutem. Mimo to chetnie zobaczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 11.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Zaraz muszę wybyć a tu pytanie o obudowę kominka.No tak 10 już za nami .Jak ten czas biegnie nieubłaganie.U mnie zaczeło się odliczanie bo straszą zmianą pogody. Sprawa aktualna,"GÓRAL" a właściwie spec od kamieniarstwa napewno przyjedzie .Jeszcze nie dojechał bo to nasza wina przesunęły nam się prace przy dachu a on ma przyjechać do elewacji.Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu już dojedzie. Dam znać jak tylko się pojawi.Pozdrawiam Eluś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Ja pisałem o rurach wod-kan. Jeśli chodzi o CO - to nie warto oszczędzać. Ja mam rurki 3 warstowe. W środku jest tworzywo, potem aluminium i na wierzchu też tworzywo. Producent - Wavin. Podobno to najlepsze co jest na rynku. Do instalacji gazowej - rurka miedziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 11.10.2005 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam, wreszcie mogę zamieścić kilka fotek z placu boju, ale nie wiem jak to się robi Zrzuciłem z cyferki na kompa i co dalej Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 11.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Chyba doszedłem jak to się wkleja, chociaż jeszcze nie do końca. Można kliknąć by zobaczyć większe zdjęcia, nie wiem natomiast jak od razu wkleić większy rozmiar?? http://img405.imageshack.us/img405/7281/obraz0596hr.th.jpg http://img347.imageshack.us/img347/513/obraz0223ep.th.jpg http://img347.imageshack.us/img347/451/obraz0341tx.th.jpg http://img347.imageshack.us/img347/1731/obraz0330kq.th.jpg http://img347.imageshack.us/img347/3565/obraz0363ki.th.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 11.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A teraz!!! UWAGA!!!! UWAGA!!!!! MAMY KIBEL!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkich zainteresowanych - jak wygląda kibelek - zapraszam do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 11.10.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Chyba doszedłem jak to się wkleja, chociaż jeszcze nie do końca. Można kliknąć by zobaczyć większe zdjęcia, nie wiem natomiast jak od razu wkleić większy rozmiar?? Pozdrawiam Cze Mariucha!!!! muszę to zobaczyć na żywo!!!! Spróbuj wkleić inny link... chyba kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2005 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja pisałem o rurach wod-kan. Jeśli chodzi o CO - to nie warto oszczędzać. Ja mam rurki 3 warstowe. W środku jest tworzywo, potem aluminium i na wierzchu też tworzywo. Producent - Wavin. Podobno to najlepsze co jest na rynku. Do instalacji gazowej - rurka miedziana. no to ja bede mial z tego kanalize .. wlasnie dzownil hydraulik i go przepytalem ... polecal wlasnie ta firme do rur do kanalizy ... oczywiscie nie zdazy na piatek (jak sie umawialismy) i moze zaczac dopiero w poniedzialek ... lojalnie go uprzedzilem ze jak w łikend popada to bedzie mial ciezko kopac ... ale w sumie co mnie to :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A teraz!!! UWAGA!!!! UWAGA!!!!! MAMY KIBEL!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkich zainteresowanych - jak wygląda kibelek - zapraszam do nas o kurde ... ale w domku czy w mieszkaniu ?? tak czy siak gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.10.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja pisałem o rurach wod-kan. Jeśli chodzi o CO - to nie warto oszczędzać. Ja mam rurki 3 warstowe. W środku jest tworzywo, potem aluminium i na wierzchu też tworzywo. Producent - Wavin. Podobno to najlepsze co jest na rynku. Do instalacji gazowej - rurka miedziana. no to ja bede mial z tego kanalize .. wlasnie dzownil hydraulik i go przepytalem ... polecal wlasnie ta firme do rur do kanalizy ... oczywiscie nie zdazy na piatek (jak sie umawialismy) i moze zaczac dopiero w poniedzialek ... lojalnie go uprzedzilem ze jak w łikend popada to bedzie mial ciezko kopac ... ale w sumie co mnie to :) Pawson - mam nadzieję, że to nie ten sam hydraulik, co w weekend ma robić u mnie . Fizyk - to zaproszenie do podziwiania, czy hmm, korzystania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Znalazlem nowa hurtownie materialow budowlanych ... maja belit, folie, cement wlene do poddaszy styro i takie tam ... cala reszte moga sprowadzic jak potrzeba ... ceny b. korzystne. jesli ktos ma jeszcze do zrobienia jakies istotne zakupy w tym roku to sluze namiarem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 12.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja będę potrzebował kręgi betonowe do studni chłonnej!!! Podawajcie namiary, gdzie zakup będzie najkorzystniejszy. Jeśli chodzi o kibel - to zapraszam na DWA w JEDNYM. Można podziwiać i skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.10.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 A teraz!!! UWAGA!!!! UWAGA!!!!! MAMY KIBEL!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkich zainteresowanych - jak wygląda kibelek - zapraszam do nas gratulacje!!!!!!!! my się na pewno zjawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 12.10.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Poszukuję namiarów na płytki klinkierowe czy wiecie gdzie mają duży wybór kolorystyczny w Lublinie. Mąż kupił już klinkier z Bogdanki cudny kolorek taki piasek pustyni ale jak na złość oni nie robią płytek elewacyjnych i teraz mam problem. Może uda mi się dobrać coś podobnego bo mam już koncepcję na elewację a tu problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 12.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Poszukuję namiarów na płytki klinkierowe czy wiecie gdzie mają duży wybór kolorystyczny w Lublinie. Mąż kupił już klinkier z Bogdanki cudny kolorek taki piasek pustyni ale jak na złość oni nie robią płytek elewacyjnych i teraz mam problem. Może uda mi się dobrać coś podobnego bo mam już koncepcję na elewację a tu problem. Kupiliście znaczy się cegły klinkierowe? A po ile 1szt? Trzeba mi 1tyś szt na ogrodzenie, więc muszę kalkulować. Zobacz w Omedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 12.10.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cegła była z Bogdanki kupiona u nas na miejscu za jedną szt.płaciliśmy 2.20 zł przy zakupie 400 szt. i wiem to już na pewno że nie robią okładzin ściennych tak się to fachowo nazywa.Natomiast Roben robi i jedno i drugie.Niestety nie mają mojego koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 12.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/Page/List05&cid=1077526673914&c=Page&sl=wb_pl_home_pl zobacz tutaj mozna to kupic w stalmecie [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 12.10.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hej Hurtownia z klinkierem jest jeszcze na rogu turystycznej i mełgiewskiej ale od mełgiewskiej nie pamiętam niestety nazwy. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts