Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Monika:

primo po po pierwsze - oto namiar na Bioeko: http://www.bioeko.ires.pl/

505159233.

Primo po drugie - brałem kredyt w Kredyt Banku. Jestem bardzo zadowolony z obsługi (Filia na Choinach - polecam). Wziąłem 100 000 we frankach na 25 lat. Oprocentowanie 1,68%.

primo po trzecie - z piłką to w tym roku będzie problem (dopóki się nie wprowadzimy).

Zapomniałem dodać:

HURRAAA - weekend!!!!!!

Fizyk! Dzieki za info.

Co do kredytu - dopytam jak wyżej: o koszty "operacyje" (prowizja?) i czy płaci się za wcześniejszą spłatę, i czy za każdym razem trzeba sie fatygowac do banku, żeby zlecić większą wpłatę niz wynka z umowy? Dawno brałeś ten kredyt? Odsetki są bardzo korzystne! My mieliśmy podpisać umowę wczoraj, ale po wczytaniu się w niuanse wstrzymaliśmy się jeszcze, może zmienimy...

A weekend rzeczywiście NARESZCIE!!!!!!!!!!!!

Oj, wy to jacyś niebiegaci jesteście. Wybiegać się tak, ale za piłką a nie z piłką. I napewno nie na działce u Pawsona, czy jakiegoś innego dyza.

Myślę, że trzeba tu rozmawiać z osobami biegatymi tzn. fizyk, mariucha, Kuba Elli, ktoś jeszcze?

Jeszcze Idkama trzeba podłączyć :wink:

U mnie chęci są , ciut gorzej z czasem ale jak będą znane szczegóły to coś pomyślimy.

Pozdrawiam

Kredyt - gdzieś już pisałem o szczegółach. Za wcześniejszą spłatę nie płacę nic. Za przewalutowanie na złote - też nic. Przewalutowanie w dtugą stronę (ze złotówek na inną walutę - wtedy jest jakaś opłata - ale niezbyt wysoka - za aneks). Prowizja kosztowała 0,9%. Kredyt brałem w czerwcu albo w lipcu (na przełomie). Wziąłęm 100 000 w dwóch transzach po 50 000. Rozliczyć się musiałem fakturami z 50% (czyli 50 000 zł). Przed drugą transzą pojawił się ich rzeczoznawca i ocenił , czy nie przepiłęm pierwszej transzy. Nie było żadnych problemów.

Już wybraliśmy płytki na parter!!! :D

Więcej nic nie napiszę.... bo mam średni humor :( .

Jak ja już bym chciał mieszkać w domu :roll:

Pawson! Congratulations !!!!! :)))

Jak nazwiecie kobietę?

Fizyk! Dzięki za info, nie poddawaj się! Został Ci już tylko moment, a przy tej pogodzie to wszystkim nastroje siadają. Rozweselić chyba mógłby tylko trzaskający kominek jako dodatek do kawy we własnym saloonie. Ale na to wszyscy z utęsknieniem czekamy...

Ja jestem po kolejnej wizycie u znajomych, co sie właśnie wprowadzili i też trochę mnie dołuje, że u nich ten kominek grzeje, a u mnie wieje chłodem w stanie surowym...