Monika B 14.10.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 MaPi! A możesz podać koszty "operacyje", proc. odsetek i inne szczegóły? Czy płaci się za wcześniejszą spłatę? I czy za każdym razem trzeba sie fatygowac do banku, żeby zlecić większą wpłatę niz wynka z umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 14.10.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 potrzebuję namiary na elektryka który zrobiłby zasilanie placu budowy.z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 14.10.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 potrzebuję namiary na elektryka który zrobiłby zasilanie placu budowy.z gory dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 14.10.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Monika:primo po po pierwsze - oto namiar na Bioeko: http://www.bioeko.ires.pl/505159233. Primo po drugie - brałem kredyt w Kredyt Banku. Jestem bardzo zadowolony z obsługi (Filia na Choinach - polecam). Wziąłem 100 000 we frankach na 25 lat. Oprocentowanie 1,68%. primo po trzecie - z piłką to w tym roku będzie problem (dopóki się nie wprowadzimy). Zapomniałem dodać: HURRAAA - weekend!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 14.10.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 dzięki wszystkim za odzew na hasło elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 14.10.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 dzięki wszystkim za odzew na hasło elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 14.10.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 potrzebuję namiary na elektryka który zrobiłby zasilanie placu budowy.z gory dziękuję 504445891 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 14.10.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Fizyk! Dzieki za info.Co do kredytu - dopytam jak wyżej: o koszty "operacyje" (prowizja?) i czy płaci się za wcześniejszą spłatę, i czy za każdym razem trzeba sie fatygowac do banku, żeby zlecić większą wpłatę niz wynka z umowy? Dawno brałeś ten kredyt? Odsetki są bardzo korzystne! My mieliśmy podpisać umowę wczoraj, ale po wczytaniu się w niuanse wstrzymaliśmy się jeszcze, może zmienimy... A weekend rzeczywiście NARESZCIE!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 14.10.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Oj, wy to jacyś niebiegaci jesteście. Wybiegać się tak, ale za piłką a nie z piłką. I napewno nie na działce u Pawsona, czy jakiegoś innego dyza. Myślę, że trzeba tu rozmawiać z osobami biegatymi tzn. fizyk, mariucha, Kuba Elli, ktoś jeszcze? Jeszcze Idkama trzeba podłączyć U mnie chęci są , ciut gorzej z czasem ale jak będą znane szczegóły to coś pomyślimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Kredyt - gdzieś już pisałem o szczegółach. Za wcześniejszą spłatę nie płacę nic. Za przewalutowanie na złote - też nic. Przewalutowanie w dtugą stronę (ze złotówek na inną walutę - wtedy jest jakaś opłata - ale niezbyt wysoka - za aneks). Prowizja kosztowała 0,9%. Kredyt brałem w czerwcu albo w lipcu (na przełomie). Wziąłęm 100 000 w dwóch transzach po 50 000. Rozliczyć się musiałem fakturami z 50% (czyli 50 000 zł). Przed drugą transzą pojawił się ich rzeczoznawca i ocenił , czy nie przepiłęm pierwszej transzy. Nie było żadnych problemów. Już wybraliśmy płytki na parter!!! Więcej nic nie napiszę.... bo mam średni humor . Jak ja już bym chciał mieszkać w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 15.10.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Więcej nic nie napiszę.... bo mam średni humor . Jak ja już bym chciał mieszkać w domu Uszy do góry Fizyk juz jesteście od krok od przeprowadzki Pomyśl że innym jeszcze więcej czasu to zajmie zanim sie przeprowadzą pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 15.10.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 UWAGA UWAGA UWAGA oglaszam wszem i wobec za od dzisiaj ...od godziny 20.15 ....nasze forum lubelskie powiekszylo sie o 3200 gram i 54 cm zdrowej ślicznej dziewczynki .... PS. mama i tata czuja sie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gesio 15.10.2005 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 16.10.2005 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 gratulujemy !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 16.10.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evevet 16.10.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 To jest dopiero wiadomosc. Gratulujemy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyza1 16.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Gratulacje dla Mamusi i Tatusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 16.10.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 uwaga uwaga uwaga oglaszam wszem i wobec za od dzisiaj ... Od godziny 20.15 .... Nasze forum lubelskie powiekszylo sie o 3200 gram i 54 cm zdrowej ślicznej dziewczynki .... ps. Mama i tata czuja sie super gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 16.10.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Dziekujemy wszystkim ... JEST SUPER ...Budowa niestety musi na pare dni zejsc na drugi plan .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 16.10.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Pawson! Congratulations !!!!! )) Jak nazwiecie kobietę? Fizyk! Dzięki za info, nie poddawaj się! Został Ci już tylko moment, a przy tej pogodzie to wszystkim nastroje siadają. Rozweselić chyba mógłby tylko trzaskający kominek jako dodatek do kawy we własnym saloonie. Ale na to wszyscy z utęsknieniem czekamy... Ja jestem po kolejnej wizycie u znajomych, co sie właśnie wprowadzili i też trochę mnie dołuje, że u nich ten kominek grzeje, a u mnie wieje chłodem w stanie surowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts