Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

UWAGA UWAGA UWAGA

oglaszam wszem i wobec za

od dzisiaj ...

od godziny 20.15 ....

nasze forum lubelskie powiekszylo sie o

3200 gram i 54 cm zdrowej ślicznej dziewczynki ....

PS. mama i tata czuja sie super

Drogi Pawsoniku :D !

Najserdeczniejsze gratulacje!!! Niech Wam rośnie Wasze Pawsoniątko zdrowo i radośnie. Uściskaj swoje dwie dziewczyny od rodzinki fizyków.

Zapraszam na konsultacje laktacyjne, jeśli by Was coś interesowało w tej kwestii, bo to moja ulubiona działka (oczywiście obecnie poza budowlaną) :lol:

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Hej, no to ja rozpoczynam znów wątek budowlany po tych gratulacjach (najszczersze Pawson, najszczersze :D :D ).

Dzisiaj po ciągłych przekładaniach terminu przyjechali do nas dekarze. Wprawdzie niewiele dziś zrobili, bo przyjechali popołudniu, ale murłata już jest. Jutro powinna być cała reszta :D . Zainteresowanych wyglądem domu z więźbą zapraszam.

Pawson - biedna mała zobaczyła co się dzieje w służbie zdrowia i nerwy jej puściły ;) Przywieziecie ją do domku i od razu się uspokoi...

To drugie zdanie jak najbardziej na poważnie - w szpitalu pewnie jest gorąco, głośno, i do tego Malutka może być najzwyczajniej w świecie głodna ;) Nasze potomstwo w drugiej-trzeciej dobie dało nam ostro popalić, zanim się nie nauczyli najadać do syta ;)

I do tego pomyśl, co byś powiedział, jakby cię ktoś chciał wykąpać pod kranem trzymając jedną ręką ;)

MaPi - niech się chłopaki zwijają, zimno się robi :evil:

I do tego pomyśl, co byś powiedział, jakby cię ktoś chciał wykąpać pod kranem trzymając jedną ręką ;)

hmmm... jakby to byla atrakcyjna 30 letnia kobieta w bialym kitlu :lol: :lol: :lol:

a powaznie: dzieki za slowa otuchy.

PS. przed tym WIELKIM wydarzeniem zdazylismy wybrac plytki na podloge na parter domu. :):):)

No to mamy już więźbę (prawie całą :wink: ). Teraz czekamy na murarzy, którzy zrobią nam kominy i ścianki działowe. I wtedy panowie zaczną kryć dach. Ale żeby nie było tak różowo to musimy poczekać, aż skończą krycie gdzie indziej. Tak więc dopiero w listopadzie będziemy mieć cały dach. Mam nadzieję, że nie spadnie śnieg tak do połowy listopada.

No Marta gratulacje :) Pomimo mojego ogromnego zaangażowania i niezbyt wielkiego ekipy chyba jednak was nie dogonię :) Dekarzy miałem umówionych na 15 października ale że murarze podczas moich wyjazdów nie za bardzo się angażowali to dekarze wzięli sobie dodatkową robotę nieplanowaną na ten rok i nasz dach stoi pod znakiem zapytania. Oczywiście jakby pogoda dopisała to będzie OK ale ... właśnie ta pogoda ...