Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Fizyk

czy ta firma handluje również materiałami do wykończeń:

-panele, deski barlineckie, armatura łazienkowa itp.

Jeżeli tak to daj namiar

Pozdrawiam

Wiesiek

Handluje również tymi rzeczami. Zresztą chwalą się, że są w stanie załatwić rzeczy od wykańczania wnętrza (a nawet wcześniej) po sprzęt RTV. My tam pojechaliśmy, bo już ktoś polecił tą firmę JMS koło Makro. I rzeczywiście najpierw trzeba sobie znaleźć cenę gdzieś w innych sklepach, a oni to samo starają się sprzedać taniej.

Jadę zaraz na budowę, bo będzie u nas zaraz grasował spychacz i kształtował naszą ziemię, ehhh

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

witajcie nowi budowniczy ...

ach te urzedowe sprawy ...

jak sobie przypomne ..

sama slodycz .... :lol: :lol: :lol:

zgadzam sie ze glownie potrzeba wam kasy i determinacji

przy czym bardziej kasy

no i oczywiscie bardziej determinacji

:lol: :lol: :lol:

fizyk dawaj namiar na tani sklep .. ja mam jeszcze w tym roku kupic glazure i terakote ...

Hydraulik wystawil mnie do wiatru wiec jesli mielibyscie namiary na kogos kto moze zrobic dobrze i szybko kanalize pod chudy beton to dawajcie do mnei na priv ... z gory dzieki ...

PS.

DO budowniczych majacych dzieci:

Kurde jak wy mozecie mowic ze budowa to stres i duzo pracy .. toz to nic w porownaniu z Małym Ssakiem :o :o :o :o

Cześć,jestem nowa na tym forum.Czy ktoś z was buduje Kornelię z Archipelagu.A czy jak chcę budować na wiosnę to muszę coś teraz robić oprócz róznych pozwoleń?Małgosia

Zrób casting na ekipę. Te dobre zazwyczaj mają długie terminy

No i przyłącza - to się ciągnie...

cześć,

Monika B - ja mam oczyszczalnię z Hydrosystemu (Sotralentz)

fizyk - chętnie wziąłbym paczkę (lub dwie, w zależności od ceny :) ) wełny prasowanej w płytach - tyle mi zabrakło... jak rozumiem - Twoja wełna jest w rolkach?

wukan - jak widziałeś - u nas są grzejniki aluminiowo-jakieś tam (specjalny stop) - ROCA DUBAL

pozdrawiam wszystkich budujacych, szczególnie "młodych" (nowych) zapaleńców :lol:

pozdr,

A czy jak chcę budować na wiosnę to muszę coś teraz robić oprócz róznych pozwoleń?Małgosia

1. zbieraj kase

2. zbieraj kase

3. zbieraj kase

4. umow sie ze wszystkimi zanjomymi - potem nie bedzie kiedy

5. zaimprezuj ze wszystkimi znajomymi i kup sobie cos ladnego - potem nie bedzie za co

To tyle co mi do glowy przychodzi ....

:lol: :lol: :lol:

a powaznie to (chociaz to gorne tez jest powaznie...):

a) wybierz ekie do murowania do konca roku bo pozniej wszyscy beda mieli zajety poczatek roku

b) wybierz kogos do dachu

c) zacznij robic wyceny materialow w hurtowniach .. nie zeby od razu kupowac, ale jak oni zaczynaja liczyc to sie sporo czasu schodzi ...

Jeśli chodzi o sklep z terakotami i płytkami ceramicznymi to sprawdźcie namiot z płytkami na Kraśnickich zaraz za Dejkiem.

Ja jeszcze niedawno odkryłam namiot z tanią płytką na Turystycznej, mają tam po prostu reszty z Gali. Także jeśli się kupuje do niedużych pomieszczeń, to można tam coś znaleźć ciekawego w dobrej cenie (od kilkunastu złotych).

Budująco na mnie działacie, jak sobie poczytam to forum :D

Ja też namierzyłam podobny sklepik - na ul. Czeremchowej - konieczna wycieczka z przewodnikiem ;) Podobny jest też obok Parady na Nałęczowskiej

Widzę, że to coraz powszechniejsze zjawisko. Chyba warto się przejechać po kilku i zobaczyć, ile finalnie można zejść z ceny

hej

chciałbym z ta chwilą uciąc spekulację na temat mojego nicka :)szczególnie boli przekrecanie go :evil: :lol:

mój nick to guit (od guitarist) - nie quit i nie giut, a na pewno nie glut :lol:

fizyk - mi właśnie chodziło o wełnę prasowaną, w płytach, a nie w rolkach, takze dzieki ;)

Monika B - oczyszczalnia z drenazem, 3x16m, osadnik 2m3, sprawuje się ok, nie mam na razie zadnych zastrzezen ;) raz w m-cu sypie troche zyjatek do sciekow i jest super

pozdr,

Hejka, dołączają nowi budowniczy. My także zamierzamy tj. szymoszkowa ruszyć na wiosnę. Na razie papiery gotowe do projektanta, musimy tylko jeszcze go wybrać. "Casting", hi,hi na murarzy i dekarzy także w toku. Projekt nowy z muratora M09L, parterowy z 1 garażem. Będziemy budować w Prawiednikach, ul. Słoneczna. Trzymajcie kciuki.

Pozdr, Elik

Hejka, dołączają nowi budowniczy. My także zamierzamy tj. szymoszkowa ruszyć na wiosnę. Na razie papiery gotowe do projektanta, musimy tylko jeszcze go wybrać. "Casting", hi,hi na murarzy i dekarzy także w toku. Projekt nowy z muratora M09L, parterowy z 1 garażem. Będziemy budować w Prawiednikach, ul. Słoneczna. Trzymajcie kciuki.

Pozdr, Elik

Elik czy to jest projekt M09 "W dobrym guście"?