Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

znalazlem drzwi zewnetrzne, chociaz dlugo nie szukalem :)

postawilem na POL-SKONE'a - drzwi ORION z przeszkleniem (Wersja III -

zamek wiekopunktowy (listwowy) z dwiema wkładkami klasy C,

trzy zawiasy Fiskars 110 SS z blokadą antywyważeniową) za coś ponad 1400 zł

pozdr,

Zbyszek

nie krzyszt17, ja dopiero zamowilem je, ale przez firme w Bialej Podlaskiej. Adresy przedstawicieli masz na stronie. Zanim kupilem chcialem je najpierw zobaczyc i znalazlem w Bialej. Obdzwonilem caly Lublin i nic. Wygladaja bardzo solidnie i ladnie sa wykonane no i ta cena. U mnie wymiary drzwi sa niestandardowe Ogladalem Ferno, Goran, Polskone, Urzedowski i wiele innych, są ladne ale i drogie

pozdrawiam Michalus

widzisz, a ja pisalem o drzwiach metalowych, a nie drewnianych - zrobilem wywiad wsrod znajomych, ktorzy posiadaja takie drzwi i dlatego zrezygnowalem jednak...

jesli jestescie zainteresowani drewnianymi i nie musi byc przeswietlenia, to jest jeden fajny egzemplarz (pewnie bedzie mozna go sporo taniej kupic) w stalmecie na energetykow...

pozdr,

Zbyszek

Wy tu już o drzwiach rozmawiacie :p , a ja dalej czekam i czekam na pozwolenie na budowę :( .

Ale skoro juz jesteśmy w temacie drzwi to czy ktoś ma więcej doświadczeń z firmą POL-SKONE, bo po tym co się naczytałem ostatnio na forum, to trochę mi się odechciało korzystania z ich usług :roll: , a strasznie podobają mi się ich drzwi wewnętrzne, a zwłaszcza linia Retro.

Pozdrawiam