Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

WITAM WSZYSTKICH

Startujemy w przyszłym roku na wiosnę, jeżeli uporamy się z papierologią :-?

Jesteśmy na etapie zakupionego projektu, jest oddany do adaptacji, załatwiamy niezbędne dokumenty.

Gratuluję tym wszystkim, którzy mają już za sobą położenie "kamienia węgielnego" i zastanawiają się nad doborem wykończeniówki.

Ufff, u nas to jeszcze chyba kilka dobrych lat ... :oops:

Ale jestem dobrej myśli :D

czesc all

to mamy mapke grupy lubelskiej :o :o :o :o ????

hmmmm chyba jakis nie w temacie jestem ....

Dzisiaj caly dzien pracowalem na dzialce i widac pewne efekty .. dom obsypany porzadek /jako taki/ zrobiony

od dzisiaj jest u mnie hydraulik i robi kanalizacje

wszystkich zainteresowanych obejrzeniem pana przy pracy i jakimis negocjacjami z nim zapraszam ...

Chudy beton ma byc wylewany pod koniec tygodnia nastepnego .. nie wiem czy nie za pozno .. na wszelki wypadek wzialem oferte od ACH na plastyfikator co sprawia ze betonikowi nie jest zimno ... zobaczymy jak wyjdzie ....

Krakte w garazu robie oczywiscie ,... tylko sie zastanawialem gdzie ja umiejscowic hydraulik radzil dwie pod oboma samochodami a majster jedna listwe po srodku stanelo na majstra ...

Nowy domek - nowy potomek ... coz ... nie bede sie wypowiadal :lol: :lol: :lol:

Babo:

http://www.parkiety-baran.pl/

39-120 Sędziszów Małopolski,

ul. Rzeszowska 35

tel./fax: 017 / 222 00 71

telefon kom.: 0 602 377 501

Może popatrzycie i ktoś też będzie chetny na wspólny transport? Zawsze to od producenta taniej, nie?

Witam,

mi osobiście na pierwszy rzut oka pasuje dąb czerwony i jesion ciemny... koniecznie trzeba to zobaczyć na żywo.

Znasz ceny?