Monika B 03.11.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Babo:http://www.parkiety-baran.pl/39-120 Sędziszów Małopolski,ul. Rzeszowska 35 tel./fax: 017 / 222 00 71telefon kom.: 0 602 377 501 Może popatrzycie i ktoś też będzie chetny na wspólny transport? Zawsze to od producenta taniej, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 03.11.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A ja chciałem się podzielić bardzo ciekawym zdjęciem, a kto na nim jest sami zobaczcie.http://img97.imageshack.us/img97/438/usg24hj.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.11.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Buziak słodki jak u Małej Kobietki Gratulacje Kiedy Maleństwo jest oczekiwane? Chyba jednak powiedzenie "Nowy domek - nowy potomek" się sprawdza... Muszę zdwoić (a właściwie potroić czujność) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.11.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Mariucha superancki jest ten maluszek. Kiedy ujrzy świat? I chłopiec czy dziewczynka? Baba tobie radziłabym czyjność zwiększyć x4 . A chyba masz rację z tym nowym domkiem i nowym potomkiem. Zobacz jak nasze lubelskie się powiększa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 03.11.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Mariucha,szczeście cię dopadło Gratulacje i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 03.11.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 03.11.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Dzięki Wszystkim w imieniu moim i małżonki. To będzie on, na 100% - drugi synio. Pojawi się w okolicach Wigilii, czyli już niedługo. A ja nie proponuję zwiększać czujności, wręcz przeciwnie - toć to sama radość Pozdrawiam Wszystkie Mamusie i Tatusiów ( obecne i przyszłe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 03.11.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 WITAM WSZYSTKICH Startujemy w przyszłym roku na wiosnę, jeżeli uporamy się z papierologią Jesteśmy na etapie zakupionego projektu, jest oddany do adaptacji, załatwiamy niezbędne dokumenty. Gratuluję tym wszystkim, którzy mają już za sobą położenie "kamienia węgielnego" i zastanawiają się nad doborem wykończeniówki. Ufff, u nas to jeszcze chyba kilka dobrych lat ... Ale jestem dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.11.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 A ja nie proponuję zwiększać czujności, wręcz przeciwnie - toć to sama radość Oj tak, zwłaszcza jak taki mały łobuz gania od 6 rano do (jak narazie) 9 i nie chce iść spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.11.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Aha i zapomniałam dodać, że prawie bez spania w międzyczasie.Eko - witam, pierwszy krok zrobiony, szybko pójdzie, niedługo będziesz mieszkać w swoim wymarzonym domku. Napisz co i gdzie będziesz budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 03.11.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Projekt LK&123 z pracowni LK Projekt, jeżeli chodzi o usytuowanie to na naszej mapce grupy lubelskiej kwadrat D3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.11.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 czesc all to mamy mapke grupy lubelskiej ???? hmmmm chyba jakis nie w temacie jestem .... Dzisiaj caly dzien pracowalem na dzialce i widac pewne efekty .. dom obsypany porzadek /jako taki/ zrobiony od dzisiaj jest u mnie hydraulik i robi kanalizacje wszystkich zainteresowanych obejrzeniem pana przy pracy i jakimis negocjacjami z nim zapraszam ... Chudy beton ma byc wylewany pod koniec tygodnia nastepnego .. nie wiem czy nie za pozno .. na wszelki wypadek wzialem oferte od ACH na plastyfikator co sprawia ze betonikowi nie jest zimno ... zobaczymy jak wyjdzie .... Krakte w garazu robie oczywiscie ,... tylko sie zastanawialem gdzie ja umiejscowic hydraulik radzil dwie pod oboma samochodami a majster jedna listwe po srodku stanelo na majstra ... Nowy domek - nowy potomek ... coz ... nie bede sie wypowiadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 03.11.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 To ja też nie wiem jak to jest z tą mapką.W każdym razie fajnie że rozrastamy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 03.11.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Babo: http://www.parkiety-baran.pl/ 39-120 Sędziszów Małopolski, ul. Rzeszowska 35 tel./fax: 017 / 222 00 71 telefon kom.: 0 602 377 501 Może popatrzycie i ktoś też będzie chetny na wspólny transport? Zawsze to od producenta taniej, nie? Witam, mi osobiście na pierwszy rzut oka pasuje dąb czerwony i jesion ciemny... koniecznie trzeba to zobaczyć na żywo. Znasz ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 04.11.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Pozdrowienia dla wszytskich Mariucha – gratulujemy potomka Eko – witamy w naszym gronie Pawson - z tą mapką byś się wstydził, że nie kojarzysz, fakt ze prace nad nią jakoś utknęły w miejscu http://www.motocykle.13.net.pl/mapa/mapa-Lublin.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.11.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Link do naszej mapki wrzuciłam pod mój podpis. A że narazie pojawiam się na forum troszkę częściej niż Pyza1, który stworzył mapkę, to łatwiej będzie do niej dotrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.11.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Mariucha - GRATULACJE!!!Nowy domek, nowy potomek. A to jest ciekawe. Czy to jest zaraźliwe?Witaj Eko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.11.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Eko - jesteśmy (a raczej będziemy sąsiadami). !!! Ja sie buduję w Dąbrowicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 04.11.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Szkoda, że nie mieszczę się na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 04.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Mariucha - GRATULACJE!!! Nowy domek, nowy potomek. A to jest ciekawe. Czy to jest zaraźliwe? A jest na to jakaś szczepionka? Na naszą działeczkę dzisiaj przywieziono dachóweczkę najładniejsza w całej okolicy ... bo nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts