fizyk 23.11.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 A i jeszcze jedno. Zapomniałem. Jak będziecie mieli wynegcjowane wyceny okien to zadzwońcie do wspominanej przez nas firmy JMS. Zawsze twierdzą że załatwią JESZCZE TANIEJ. Niech się wykazują!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 dzieki za ten tony namiarow na tynkarzy ze sie niesmialo przypomne ze swoja prosba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 23.11.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Nie doszłam do tynkarzy. I wogóle nie mam czasu budować! Co ja mam robić? Chłopa nie ma, a miał wanny oceniać - ja wybrałam prysznic! Sama mam wybierć? Jakiej firmy wy macie wanienki? My chcemy prostą. Najbardziej podobają mi sanitariaty Roca, ale wanny... drogie i brzydkie, POOlspa też. Wolę Koło, ale ponoć nie powinno się łączyć tych dwóch firm. Ktos próbował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Monika ... najpierw 10 glebokich oddechow .... potem jeszcze raz 10 glebokich oddechow ... No i przechodzimy do konkretow: nie wiem czy zauwazylas ale jest tu ze 20 ludzi (i fizyk... ) co z checia obejrza linka do twoich propozycji i zawsze sprobuja cos doradzic 2. co do laczenia roznych firm to ja sie balem ze poszczegolne elementy beda mialy troszeczke inny odcien ... i wybralem cala lazienke w mieszkaniu z kola ale teraz jak na to patrze to duzo zalezy od ustawienia .. jak elemty nie przylegaja do siebie ewidentnie to wydaje mi sie ze roznicy nikt nie zobaczy ... my tez musimy kupic to w tym roku i tez nie mamy pojecia co wybrac a maly ssak skutecznie blokuje wszelkie plany wyjazdu na zakupy we dwoje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.11.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Nie doszłam ... Chłopa nie ma, a ... Monika - jest tu nas ze 20 facetów ( i Pawson ). Jakoś damy radę . Co do wanny to my wybraliśmy Sanplastu (bo i tak akryl nie będzie wyglądał tak samo jak ceramika). Natomiast muszle i umywalki bierzemy Roca. Wydaje mi się, że ceramikę trzeba wybierać tej samej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Nie doszłam ... Chłopa nie ma, a ... Monika - jest tu nas ze 20 facetów ( i Pawson ). Jakoś damy radę . myslalem ze sie bardziej postarasz .. chyba jestes przemeczony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 23.11.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Nie doszłam ... Chłopa nie ma, a ... Monika - jest tu nas ze 20 facetów ( i Pawson ). Jakoś damy radę . myslalem ... Pawson no co ty. Nie rozumiem jak to się mogło stać?? TY NAPRAWDĘ MYŚLAŁEŚ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Nie doszłam ... Chłopa nie ma, a ... Monika - jest tu nas ze 20 facetów ( i Pawson ). Jakoś damy radę . myslalem ... Pawson no co ty. Nie rozumiem jak to się mogło stać?? TY NAPRAWDĘ MYŚLAŁEŚ????? naprawde bardzo doceniam prędkość z jaką znalazłeś w słowniku to trudne, nowe dla Ciebie słowo ... i odpisałeś ... no chyba ze ci ktos pomagal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
logard 23.11.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witajcie. Chciałbym Was i ewentualnych nowych inwestorów przestrzec przed wykonawcą z Chodla . Firma ARKADA posiadająca certyfikat YTONG-a budowała mi dom , niestety gdyby nie wypowiedzenie umowy to pewnie dalej bym oglądał niebo przez krzywą więźbę, a śnieg padał by mi na głowę. Firma nie dość, że jest kompletnie nieterminowa (można to do pewnych granic wybaczyć) to popełniła mnóstwo kardynalnych błędów . dlatego uważajcie i ostrzeżcie innych. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 23.11.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Chopaki - nie kóćće się o mojo wanne! POOlspa ma kiepską stronkę:http://www.poolspa.pl/Tak sobie myslę o tej Froi, ale może 180/80 cm to za duża? Więc może muza.To koła:http://www.kolo.com.pl/produkt_sku_366.htmlcomfort A tak wogóle, to myśle Fizyk, że masz rację! Przecież wanna to akryl, więc i tak sie rózni, nie? Jaką linię Roca wybrałeś? Ja myslę o Victoriihttp://www.roca.pl/?id=produkty&idd=1&idg=2Wychodzi taniej, niż Nova TOP Koła.Tylko ta wanna KOła.... Pawson, może znajdę tynkarza na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Chopaki - nie kóćće się o mojo wanne! a kto tu sie kloci My po prostu tak mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 23.11.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 hmmm te poolspa to chyba z hydromasazem ... wg mnie to raczej kosztowny bajer... wanny kola mi sie podobaja ... przy czym ta ktora pokazalas jest jak na moj gust ciut przy krotka (nie da sie w niej wygodnie polezec) ale to oczywiscie kwestia gustu ... Ja szukam duzej wanny naroznej asymetrycznej ... odkad mam kabinete prysznicowa wanna jest wykorzystywana u mnie raz na 2 tygodnie albo rzadziej ale wtedy juz musi byc wygodnie ... Roca Victoria jest ladna hmmmm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.11.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Pozdrawiam budowniczych z lubelszczyzny Hej Verunia! biorąc pod uwagę, że zaglądają tu głównie osoby które są przed, w trakcie i tuż pod koniec ... czyżbyś zaczynała budowę drugiego domku? O nie, na razie nie, chwilowo budowy mam dosyć, ale zajrzałom co słychać u ziomkow na budowie i wesprzeć was duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.11.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Okiennicy - pamiętajcie żeby omijać z daleka firmę OknoKolor (chyba tak się nazywa) Siedzibę mają na Fabrycznej i Rusałce. Ja jeszcze miałem wyceny od Cholewińskiej z Wojciechowskiej (fajna obsługa), Aluplast z Gospodarczej (Veka). Fizyk a możesz tak dokładniej o tej Firmie. Mam wyceny z Koloru i Oknostylu na Rusałki. Czy to któraś z nich?? Tak wogóle to rozmawiałem z kolegą który sprzedaje okna. Mówi, że obecnie Firmy trochę zawyżyły ceny okien bo jest duży popyt i koniec ulgi remontowej. Sugerował ich zakup w lutym, chyba tak zrobimy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 23.11.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Logart-dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 23.11.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Tak wogóle to rozmawiałem z kolegą który sprzedaje okna. Mówi, że obecnie Firmy trochę zawyżyły ceny okien bo jest duży popyt i koniec ulgi remontowej. Sugerował ich zakup w lutym, chyba tak zrobimy. Pozdrawiam Mariucha, dzięki za informację. My raczej nie zamierzaliśmy i tak kupować okien w tym roku, ale dobrze wiedzieć ... Widzę, że jeśli chodzi o spotkanie to nikt poza nami i Kubusami się nie pisze . A szkoda. Może ktoś się jeszcze pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 23.11.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Mariucha, dzięki za informację. My raczej nie zamierzaliśmy i tak kupować okien w tym roku, ale dobrze wiedzieć ... Widzę, że jeśli chodzi o spotkanie to nikt poza nami i Kubusami się nie pisze . A szkoda. Może ktoś się jeszcze pisze? MaPi, pamiętaj że 100% pewności nie mam, ale około 90% tak W naszym rządzie różnych rzeczy mozna się spodziewać Jak była zmiana VATu na materiały budowlane z 7% na 22% to z niższym podatkiem powinno być taniej, a teraz się okazuje że z większym VATem 22% można taniej kupić materiały niż wcześniej Trzeba to szleństwo spokojnie przeczekać, bedzie dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 24.11.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Nie doszłam do tynkarzy. I wogóle nie mam czasu budować! Co ja mam robić? Chłopa nie ma, a miał wanny oceniać - ja wybrałam prysznic! Sama mam wybierć? Jakiej firmy wy macie wanienki? My chcemy prostą. Najbardziej podobają mi sanitariaty Roca, ale wanny... drogie i brzydkie, POOlspa też. Wolę Koło, ale ponoć nie powinno się łączyć tych dwóch firm. Ktos próbował? Cersanit też ma wszystko do łazienki, łącznie z meblami. I jest zdecydowanie najbielsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 24.11.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 dzieki za ten tony namiarow na tynkarzy ze sie niesmialo przypomne ze swoja prosba ... Będziesz tynkował wewnątrz czy na zewnątrz? Ja tynkuję wewnątrz od 2 tygodni, bez chemii i krew mnie zalewa bo nie schnie nic. A co to będzie na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 24.11.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 hmmm te poolspa to chyba z hydromasazem ... wg mnie to raczej kosztowny bajer... wanny kola mi sie podobaja ... przy czym ta ktora pokazalas jest jak na moj gust ciut przy krotka (nie da sie w niej wygodnie polezec) ale to oczywiscie kwestia gustu ... Ja szukam duzej wanny naroznej asymetrycznej ... odkad mam kabinete prysznicowa wanna jest wykorzystywana u mnie raz na 2 tygodnie albo rzadziej ale wtedy juz musi byc wygodnie ... Roca Victoria jest ladna hmmmm pozdrawiam No i włśnie skłania mnie ta Victoria. A polspe mozna kupić bez hydomasażu - zaden problem, a kolorystycznie ponoć pasuje do ROCa. Tyle, że wolę to Koło. A wymiary wanien w tych modelach co pokazałam są od 150/70 do 180/80. I wrócę jescze do tematu pdłóg. Czy wiecie gdzie w Lublinie można zobaczyć, tudzież zakupić parkiet przemysłowy? Może macie? Poważnie przymierzam się teraz do tej obcji. Wychodzi chyba taniej niz parkiet, a równie ładnie. Chetnie zobaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts