Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

My mamy możliwość zostawienia dzieciaczka z dziadkami, więc chyba tak zrobimy. Także nas pora kąpielowa nie będzie obowiązywała :wink: . Ale jeśli wszyscy wybiorą się ze swoimi pociechami, to chcąc nie chcąc i tak na kąpanie wrócimy.

Czyli 17:30 w piątek w pizzerii na Bursztynowej, zgadza się?

A ja podzielę się z Wami naszą radością:

hurra! malowanie i fugowanie kuchni skoczone, jutro panowie zaczynają monataż mebelków do kuchni. I gorąco polecam naszego glazurnika + malarzy. Jedni z niewielu, z którymi współpracowaliśmy, a którzy się wywiązują z terminów, zostawiają po sobie porządek i bez narzekania naprawiają fuszerki poprzedników.

No, dzisiaj byłam wstrząśnięta, że aż tak może po sobie posprzątać ekipa :D

Do jutra, mam nadzieję!

A to tajne miesjce na Bursztynowej to gdzie? W Fikolandzie? :wink:

Tak serio - to pokierujcie, może uda mi sie wyrawć z mojego zaścianka na pół godzinki. U mnie co prawda, pora mycia zaczyna się ok. 20-tej, a kończy po 22-giej (większość czasu zajmuje mi skierowanie młodocianych na ścieżkę do łazienki). Za to, jak małżonek nie powróci, pozostawię młoych na tymczasową pastwę losu.

Fizula - czyżby to zbieg okoliczności :o ? U mnie też ekipa zrobiła po sobie porządek i dziś mają być meble kuchenne :D :wink: .

A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! :wink:

Z mojej strony to był podziw dla naszej ekipy, naprawdę są niesamowici. Ale żeby nie było nam tak dobrze, to zamieszkamy na pięknym bagnie (no może dziś bagienko trochę podmarzło).