Kubus budowniczy 07.12.2005 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Hej u nas kompanie jest o 18,30 wiec nie obiecujemy, że sie pojawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.12.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 To w takim układzie 17:30 czy 18 na Bursztynowej? My postaramy się być na tą, na którą tu ustalimy. I w piątek, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.12.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Z dziećmi ?? Ostatnio się fajnie bawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.12.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Udało mi się uruchomić album. Kilka fotek przybyło. Dziś wieczorem uzupełnię bardziej. Okazało się, że dawno nie robiłem dokumentacji fotograficznej. Poważne zaniedbanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.12.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 17:30 brzmi fajnie pozdrawiam wszystkich kąpiących i kąpanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.12.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 My mamy możliwość zostawienia dzieciaczka z dziadkami, więc chyba tak zrobimy. Także nas pora kąpielowa nie będzie obowiązywała . Ale jeśli wszyscy wybiorą się ze swoimi pociechami, to chcąc nie chcąc i tak na kąpanie wrócimy. Czyli 17:30 w piątek w pizzerii na Bursztynowej, zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.12.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.12.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Postaramy się dotrzeć. A co tam. Raz się żyje. Ogłaszam piątek DNIEM BRUDASA !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 08.12.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 A ja podzielę się z Wami naszą radością: hurra! malowanie i fugowanie kuchni skoczone, jutro panowie zaczynają monataż mebelków do kuchni. I gorąco polecam naszego glazurnika + malarzy. Jedni z niewielu, z którymi współpracowaliśmy, a którzy się wywiązują z terminów, zostawiają po sobie porządek i bez narzekania naprawiają fuszerki poprzedników. No, dzisiaj byłam wstrząśnięta, że aż tak może po sobie posprzątać ekipa Do jutra, mam nadzieję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 09.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Ciesz się ciesz fizula,naprawdę jest z czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A to tajne miesjce na Bursztynowej to gdzie? W Fikolandzie? Tak serio - to pokierujcie, może uda mi sie wyrawć z mojego zaścianka na pół godzinki. U mnie co prawda, pora mycia zaczyna się ok. 20-tej, a kończy po 22-giej (większość czasu zajmuje mi skierowanie młodocianych na ścieżkę do łazienki). Za to, jak małżonek nie powróci, pozostawię młoych na tymczasową pastwę losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.12.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 dyz ... masz byc na spotkaniu .. bo jak nie to .... w budynku fikolandu na dole jest pizzernia i to tam Pozdrawiam Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Fizula - czyżby to zbieg okoliczności ? U mnie też ekipa zrobiła po sobie porządek i dziś mają być meble kuchenne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Fizula - czyżby to zbieg okoliczności ? U mnie też ekipa zrobiła po sobie porządek i dziś mają być meble kuchenne . A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.12.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Fizula - czyżby to zbieg okoliczności ? U mnie też ekipa zrobiła po sobie porządek i dziś mają być meble kuchenne . A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! masz schody w kuchni ????? łoooooł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.12.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Nie! Kuchnię na schodach! A właśiwie to nawet nigdzie!Generalnie to plączą mi się pomieszczenia, bo ich nie odróżniam po walorach estetycznych - klatka w swej estetyce również nie ma niczego szczególnego, no może oprócz dziury w suficie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.12.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! Monika, a odróżnisz kibelek od szafy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.12.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! Monika, a odróżnisz kibelek od szafy?? przed uzyciem czy po ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.12.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! Monika, a odróżnisz kibelek od szafy?? W swoim czasie pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizula 09.12.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Fizula - czyżby to zbieg okoliczności ? U mnie też ekipa zrobiła po sobie porządek i dziś mają być meble kuchenne . A przestańcież Wy w końcu frustrować tych, co ich kuchni nie odrózni od klatki schodowej!!! Z mojej strony to był podziw dla naszej ekipy, naprawdę są niesamowici. Ale żeby nie było nam tak dobrze, to zamieszkamy na pięknym bagnie (no może dziś bagienko trochę podmarzło). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts