wukan 17.02.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Niestety Sztyrlic nie posiada widlaka.Szukam dalej. Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.02.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 zapytaj jeszcze na krepcu w hydroplascie, moze oni na troche wypozycza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 17.02.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Wukan, a może dostawca ma możliwość zabrania widlaka ze sobą. Mnie jutro przywożą piec z Wrocławia i ma być samochód z windą i widlakiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 17.02.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Guit czasmi pisze moj maz czasami ja. Maz niezawsze ma czas musi zarabiac na ten nasz domek. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 17.02.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 AIK - i wszystko jasne )))) A. i K.? pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 17.02.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Pomocy pilnie szukam w sprawie: potrzebuję żerdzi o długości nie mniejszej niż 4 metry (ok. 60 sztuk). Może ktoś z Was ma używane? Może wiecie, gdzie takie bez problemu nabędę (nie bankrutując tym samym)... Jestem ze Świdnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2004 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 hej ) kolejny budowniczy ze Swidnika - duzo nas pozdr, Zbyszek p.s. jesli stemple beda Ci potrzebne tylko do stemplowania stropu - zapytaj o nie firme, ktora przywiezie beton na strop - ja tak pozyczylem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 18.02.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Witam wszystkich w nowym starym roku , widzę że, po długiej nieobecności mam dużo do nadrobienia..tyle tu nowych "twarzy".. Wukan ,jakoś tak wyszło , że nie miałem czasu się z tobą styknąć .. ale za twoją radą kupiłem trochę materiałów w Omedze. U mnie na razie nic się nie dzieje , ciągle czekam az ludziska zaczną kopać bo pilnie ziemi potrzebuję . Elektryk załatwia mi jakieś dokumenty na prąd budowlany..materiał na podłączenie wody już mam(pozostaje mi tylko czekać na wiosnę ) No oczywiście ekipę murarską tez juz dogadałem.. Czy ktoś ma godnych polecenia i niedrogich dekarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 czesc urko - gdzie sie podziewales tyle czasu? w kwestii przylaczy zostalo jeszcze przylacze gazowe, okna za jakies 2 tyg. i zaczynam dlubanine w srodku pozdr, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 18.02.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Ja na brak zajęć nie narzekam (praca , nauka, nauka , praca)końca nie widać. guit , muszę przyznać , że szybko uwinąłeś się ze soim gniazdkiem..teraz to już z górki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 bedzie z gorki, jak zrobie schody, zageszcze grunt pod podloge, zaizoluje fundament i postawie oczyszczalnie wtedy zostana w zasadzie prace instalatorskie i czysto wykonczeniowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 18.02.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Witam Urko pół roku temu pisałeś, że masz namiary na gościa, który robi wykopy chyba 5 zł/mb. Daj mi na niego namiary. Na wiosnę muszę wspólnie z sasiadami zrobić kawałek sieci wodociągowej i szukam jak najtańszych wykonawców i materiałów. PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 18.02.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Dzięki Zbyszku za radę U mnie to rozwiązanie niestety odpada A szkoda. Może ktoś mi coś jeszcze na temat żerdzi doradzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Emisia - gdzie masz działke? i ile chcesz tych stempli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 18.02.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 aj, przeciez napisalas, ze 60 szt. zapytam sasiada, jak tylko bede go widzial, ale on ma ok. 30-tu pozdr, Zbyszek p.s. edytuje posta, bo wlasnie doczytalem, ze maja miec > 4m, czyli odpada, bo tamte sa krotsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emisia 18.02.2004 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Wielkie dzięki Zbyszku za pomoc !!! Ale faktycznie, jakby Twój sąsiad miał na zbyciu te stemple... - pomyślę nad tym, jak by tu zastąpić długie krótkimi... Pozdrawiam! ps. nasza budowa kawałek za Mełgwią - co do transportu, żerdzie mogę przewieźć w swoim zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 18.02.2004 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Hello ! Dziś przyjechało do mnie 400kg pieca na drewno . Jakoś zaczynam od końca, bo to jeden z pierwszych zakupów na mojej budowie . Krzysztof, czy Twój jest tak samo pięknie srebrno-czerwony jak mój ? A przy okazji: czy ktoś z Was wybiera się w sobotę na spotkanie forumowiczów? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 18.02.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Co do zerdzi to proponuję udać się do leśniczego w Swidniku i kupić- tak bedzie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urko 18.02.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Wukan, gościo o którym pisałem kopał u mnie pod fundamenty i szambo , do tego zdejmował humus, wpuszczał kręgi do szamba i równał teren ..wszystko zrobił jednego dnia i w sumie nie bardzo było jak te metry policzyć więc skasował mnie 60 zł/g. i wcale nie najtaniej bo potem znalazłem gościa za 50 zł/g. (tyle że ten , ma mniejszą koparkę i tych kręgów to by nie dał rady zdjąć z ciężarówki i wstawić co dołu..) Do takich wykopów to wystarczy ten drugi.Co do sieci wodociągowej polecam mojego ojca zajmóje się zawodowo takimi tam... Namiary wysyłam ci na priva ..Daj znać jak zaczniesz kopać i będziesz miał ziemię na zbyciu.. kilka ciężarówek potrzebuję najpóżniej do kwietnia bo nie mogę szamba podłączyć do domu , a co za tym idzie nie mogę wylać płyty... w sumie przyjąć mogę ok 200 do 300 ton , więc jeśli ktoś z okolic Franciszkowa miałby na zbyciu zapraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 18.02.2004 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 WitamDzięki Urko za namiary na fachowca od wodociagu, bo zanim rozpocznę budowę to muszę doprowadzić wodę. Z tą ziemią do kwietnia to nie dam rady. Ja najwczesniej zacznę budowę w połowie maja, bo wtedy dopiero wkroczą do mnie fachocy budowlańcy.PozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts