MaPi 15.12.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Wukan, jak już się rozpakujesz i znajdziesz te wszystkie telefony to prześlij mi je na priva. I numer do Kańczugowskiego też. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.12.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 A ja nie będę wysyłał nic na priv. Bo musiałbym pisać do każdego oddzielnie. Podawałem już kiedyś ale powtórzę: CO, wod-kan - Paweł Boroch - 505193 089 Tynki - Mariusz (jakiśtam - nie pamietam) - 606 629 287 Posadzki - Tomasz Kańczugowski - 601 370 797 Glazura - Marian Mielnik - 510 399 136 Malarze - Kalota Marek - 501 282 069 Ci osobnicy robili u mnie (niektórzy jeszcze robią) i jestem zadowolony w bardzo wysokim stopniu. Pozostali robili i jestem też zadowolony ale w stopniu mniejszym. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to kontakt dam po oględzinach u mnie. Mam nadzieję, że nie złamałem żadnego regulaminu Działamy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 15.12.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Dzięki Fizyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 15.12.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Dzięki Fizyczku Psze bardzo Martuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 15.12.2005 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2005 Fizyk - dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 18.12.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Znowu cisza na tym forum Wiem wiem,przeprowadzki,ostatnie zakupy itd.Zyczę wszystkim uczestnikom Klubu Budujących z Lublina i okolic wesołych Świąt Bożego Narodzenia i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 19.12.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 wszyscy budowniczy zasypiaja na zime :) Co najwyzej czasem przez sen zadzwonia gdzies po jakas wycenke :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 19.12.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam Jestem już po przeprowadzce . Pierwszy weekend spędziłem z rodziną już w nowym domu. Na razie u nas panuje totalny chaos . Może do świąt uda się go jakoś opanować. Pozdrawiam wszystkich budujących i życzę zdrowych i wesołych świąt Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 19.12.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Nie martw się bałaganem! Mikołaj i tak przyjdzie! Może za rok ja będę mieć taki bałagan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 19.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Dodam swoje trzy grosze. też interesowałam się armaturą firmy rokka. Mają przecudną umywalkę do małej łazienki ale całkiem przez przypadek byliśmy przy rozmowie jak ktoś próbował do tej właśnie firmy dokupić nowy syfon. Okazało się, że jego wartość to tyle co umywalka. facet normalnie się załamał w sklepie. Nie chcę mieszać ale warto spytać czy w razie czego to nie będzie problemu z zakupem. Znajomy hydraulik opowiadał, że nie mógł naprawić podwieszanego kibelka bo część występuje tylko w komplecie i nie można kupić później oddzielnie. Może to są nic nie warte uwagi. Ale wiem jedno lepiej kupić coś sprawdzonego co występuje na rynku i wydać trochę więcej niż później być rozczarowanym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 19.12.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 wszyscy budowniczy zasypiaja na zime :) Co najwyzej czasem przez sen zadzwonia gdzies po jakas wycenke :) Pawełku! Nie mówi się "zasypiają" tylko "zasypują" ... nooo a jeszcze są i tacy co się ocieplają ... BTW jak idzie ocieplanie? no i są jeszcze tacy którym żony organizują wyścigi latających dywanów ... do trzepaka i też nie mają się kiedy odezwać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.12.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 My ocieplamy po Świętach - niech i wykonawcy, robaczki biedne zakupy zrobią i dywany wytrzepią Wukan - gratulacje . Pozytyw jest taki, że dom jest świeżutki i (prawie) nie ma co sprzątać przed Świętami. Te kilka paczek wystarczy zgrabnie usunąć z salonu Nie palcie za bardzo w kominku, coby się Święty nie pobrudził Nie wiecie, jak Fizyk i jego przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.12.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ... Nie wiecie, jak Fizyk i jego przeprowadzka? Nie wiemy Melduję więc, że okna na poddaszu zostały umyte. Całe poddasze zagruntowane - czeka na podłogi (po Nowym Roku). Na dole czekamy na koniec montażu mebli kuchennych. Może jutro skończą. Więc już jutro bierzemy się za mycie okien na parterze (na razie z zewnątrz), potem w środku i szorowanie gresu. Kilka drobnych technicznych problemów przy montażu wanny oraz z piecem. Na szczęście do szybkiej naprawy. NIestety jutro muszę na chwilę opuścić Fizule na placu boju i zameldować się we firmie. Obowiązki (tzn - opłatek). Dobrze że jej jedyna teściowa troche pomoże. . Cały czas mamy nadzieję, że najpóźniej w czwartek będziemy naprawdę u siebie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 19.12.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 ... Nie wiecie, jak Fizyk i jego przeprowadzka? Nie wiemy Ładnie, ładnie Tylko zwieźcie te meble pod właściwy adres, bo w takim stanie świadomości wszystko jest możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.12.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 czesc ALL ocieplenie sie konczy robic (przynajmniej prace na teraz) jesli ktos jest zainteresowany to w łikend zapraszam tylko trzeba sie wczesniej jakos ze mna zdzwonic. Poza tym cisza i spokoj prace wewnatrz tzn hydraulika elektryka planuje zaczac styczen/luty Szukam odkurzacza centralnego - jesli macie jakies namiary to poprosze... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.12.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 czesc ALL ocieplenie sie konczy robic (przynajmniej prace na teraz) jesli ktos jest zainteresowany to w łikend zapraszam tylko trzeba sie wczesniej jakos ze mna zdzwonic. Poza tym cisza i spokoj prace wewnatrz tzn hydraulika elektryka planuje zaczac styczen/luty Szukam odkurzacza centralnego - jesli macie jakies namiary to poprosze... Pozdrawiam Pawson w ten łyk-end to najpewniej kolędnicy zajrzą ale swoją drogą to chętnie bym pooglądał to ocieplanie. Co do odkurzaczy centralnych to podłączam się do pytania gdzie? jakiej firmy i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 20.12.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Pawson, my chętnie obejrzymy twoje poddasze, ale napewno nie w ten weekend i nie w następny, ale w styczniu bardzo chętnie wpadniemy do ciebie. Jeśli ktoś z was ma kogoś do polecenia od instalacji, tynków, wylewek i okien to prośba o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 20.12.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 chodzilo mi o likend w ogole a nie o ten nastepny ... wyobrazcie sobie ze i ja bede zajety w TEN likend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 20.12.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 chodzilo mi o likend w ogole a nie o ten nastepny ... wyobrazcie sobie ze i ja bede zajety w TEN likend nieeeeeee noooo ... serio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 20.12.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Cześć Podaję część namiarów do fachowców, firm i sklepów - do wykończenia domu (następna część w tym tygodniu): Instalacja wodna, kanalizacyjna, CO, montaż grzejnikow oraz biały montaż: A.Przybyś tel. 504170422 Brama garażowa segmentowa: DROMA - M.Powązka tel. 602662041 Drzwi zewnetrzne: GERDA ul. Rusałki 1 tel. 081-5328497 Drzwi wewnętrzne: DRE ul. Rusałki 11 M.Smoliński tel. 604544199 Schody wewnętrzne dębowe (obłożenie schodów betonowych): Skoczylas tel. 603246976 Na razie tylePozdrawiamWiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts