Monika B 31.12.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Ukończonych budów, spłaconych kredytów, cudownego mieszkania w nowym domku na Nowy http://www.gifoskop.net/dlaweb/numery/num0020.gifhttp://www.gifoskop.net/dlaweb/numery/num0015.gifhttp://www.gifoskop.net/dlaweb/numery/num0015.gifhttp://www.gifoskop.net/dlaweb/numery/num0004.gif roczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 31.12.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Wszystkiego naj ... naj... naj... najlepszego w nowym roku .. by sie buzia usmiechala by sie manna z nieba lała by sie kasa nie konczyła by budowa skończon była (zaden madrzejszy rym nie przyszedl mi niestety do glowy ) Zycza Pawsony trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 01.01.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Ja wszystkim życzę zdrowia (bo ono chyba niezbędne przy tych "rekreacjach" związanych z budowaniem) i żebyśmy wszyscy, jak najszybciej, mogli cieszyć się własnym domkiem i ogródkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.01.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Samego NAjlepszego w Nowym 2006 roczku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Życza Fizyki !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 01.01.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Wszystkim Forumowiczom-tym,co już przeprowadzili się,co jeszcze budują,co będą budować,którym rodzinki powiększyły się w 2005 r i tym,co czekają z tym do 2006r-SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 02.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Mam pytanie odnosnie instalacji CO + cała hydraulika. Gdzie kupowaliście/bedziecie kupować materiały ( rury, grzejniki, piece itd). Mam oferte od mojego fachowca i chciałem sprawdzić czy ma dobre ceny na materiał. I pytanie drugie, jak się rozliczliscie lub będziecie za instalacje. Oni liczą za punkt czy jakoś inaczej?? I jakie grzejniki bedą u Was w domu ( chodzi mi o firmę). Pozdrawiam Wzięliśmy hudraulika z Jego "inwentarzem" - czyli doświadczeniem i układami. Gość zrobił nam wszystko. Jeżeli chodzi o grzejniki i piec to podał miejsce gdzie sprzedawca nam doradził (mam nadzieję, że dobrze wybraliśmy). Rury i inny osprzęt zakupywał sam. My płaciliśmy za faktury i wyszło od punktu chyba po 80zł. W tę cenę wchodzi również instalacja grzejników i uruchomienie pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.01.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Wszystkim życzymy Szczęśliwego i owocnego Nowego Roku, realizacji wszystkich marzeń i zamierzeń, przychodów większych od wydatków , a jeszcze nie-wybudowanym następnego Sylwestra już u siebie Szampana wypiliśmy pod własnym dachem, dom został "ochrzczony" metodą Monte-Carlo, czyli szampańskim chlapaniem po scianach I do tego mieliśmy na budowie ... Yeti . Pierwsze, co się rzucało w oczy to duuże ślady bosych (raczej męskich) stóp na roztopionym śniegu . Po dokladniejszym śledztwie okazało się, że nastoletni synowie sąsiadów PIERWSZY i OSTATNI raz zrobili imprezę w domu. Zagadnięta sąsiadka uzbrojona była w mopa, gumowe rękawiczki i minę, która winowajców chyba zabiła Oj, musiało się dziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 02.01.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Cześć,koniec laby, proszę do budowy,do budowy! Świeżo przeprowadzeni mają chyba teraz najwięcej pracy,nie strikte budowlanej ale porządkowej-nie wiem co lepsze.Chcę zrobić interes na samym początku roku-kto będzie pozbywał się wkrótce starej bramy wjazdowej-chętnie odkupię,ale TANIO!!!Czekam na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 02.01.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Witam wszystkich w nowym roku Ponieważ większość forumowiczów ma dzieciaki i może korzystają czasami z prywatnych laboratoriów chcąc zdiagnozować swoje pociechy to załączam linka do artykułu o laboratorium na Czwartku. http://miasta.gazeta.pl/lublin/1,35640,3092610.html sami też mieliśmy kiepskie doświadczenia z tym laboratorium Szymoszkowa - my jeszcze nie posiadamy takiej bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 02.01.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Kubusiu.Korzystalam z tego laboratorium wielokrotnie i rozmawaiłam o wynikach z włascicielem (bo też miałam problem). Z tego co wiem, to tylko testy na lambllie maja dolnš granicę wyniku niepewnš. Niekóre laboratoria poprzeczkę daja wyżej.Ja przekonałam sie dotychczas o wysokiej skutecznoci - zwłaszcza w przypadku stwierdzania askariozy (glistnicy), która wg. szacunkow jest duuuużo bardziej powszechna niz pediatrzy chcš to dostrzegać. Zobaczymy co wykaże kontrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.01.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 No i jestem w pracy. Już drugi dzień. Roboty po pachy - nie ma czasu taczki załadować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 No i jestem w pracy. Już drugi dzień. Roboty po pachy - nie ma czasu taczki załadować . To przynajmniej szefa w tej taczce umieść, coby tak na pusto nie biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 04.01.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Baba - Ty tu nie zagaduj. Lepiej napisz, kiedy nas odwiedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.01.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Baba - Ty tu nie zagaduj. Lepiej napisz, kiedy nas odwiedzisz? Bardzo chętnie bym się do Was wybrała, ale możemy dopiero po 16-tym stycznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio 04.01.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witajcie forumowicze z grupy lubelskiej, przewertowałem całe 106 stron i jestem zbudowany tym ze na terenie naszego województwa zebrała się grupa ludzi, chętnych sobie wzajemnie pomagać. Ja jestem na etapie finalizacji kupna działki i w perspektywnie 2-3 lat zacząć budowąć. Sam fakt kupna zdopingował mnie do zbierania wszelkich potrzebnych informacji. Zaczęliśmy na razie od szukania projektu. Spodobala nam się Andromeda. Czy ktoś z forumowiczów może buduje ten domek? Byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 04.01.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witaj wicio, podaj linka do projektu i napisz gdzie będziesz się budował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek81 04.01.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 cześć wszystkim, chciałbym się pochwalić Wczoraj urodził mi się syn, 3580g i 54cm. Na imię będzie miał Albert. No to mam juz parkę. Małżonka i syn w świetnej kondycji, czego chcieć więcej ? pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.01.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 cześć wszystkim, chciałbym się pochwalić Wczoraj urodził mi się syn, 3580g i 54cm. Na imię będzie miał Albert. No to mam juz parkę. Małżonka i syn w świetnej kondycji, czego chcieć więcej ? pozdrawiam Tomek Tomku!!!! SERDECZNIE GRATULUJEMY !!!!! Lubelska rodzina Mutatora rozwija się w bardzo szybkim tempie !!! FAJNO!!!! Idkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 04.01.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witajcie forumowicze z grupy lubelskiej... Witamy, witamy!!! dołączam się do pytania MaPi M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 04.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Witam wszystkich Tomek81 - gratulacje, teraz będzie trochę mniej czasu na budowę , te dzieci to prawdziwy pożeracz czasu, ale ile radości wicio - witamy w naszym gronie, ja również nie znam tego projektu wiec chętnie go zobaczę o ile dasz linka BB - jakby fizyk ganiał z szefem w taczce to by się dopiero usiepał a tak ma trochę lżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts