forum_user 04.01.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Wicio - witamy i napisz coś więcej, co, gdzie i kiedy Tomek81 - gratulacje!!! Wiedzieliście kiedy - macie becikowe Kubus - szefa na taczce wiezie się tylko raz, a później po niego nie wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 04.01.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Tomek 81-GRATULACJE!!! Ja też mam parkę tylko że moja już jest trochę podstarzała Wiciu,fajnie,że przybywa forumowiczów. Może ktoś wie,dlaczego od tak dawna Darek Rz. nie dzieli się doswiadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 05.01.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 cześć wszystkim, chciałbym się pochwalić Wczoraj urodził mi się syn, 3580g i 54cm. Na imię będzie miał Albert. No to mam juz parkę. Małżonka i syn w świetnej kondycji, czego chcieć więcej ? pozdrawiam Tomek GRATULACJE !!! My jesteśmy córeczkę od 1R9M i wiemy ile to szczęścia - jeszcze raz gratulacje ... Spodobala nam się Andromeda.... Jeśli to ten domek http://www.dobredomy.pl/?id_project=20 to fajny projekt. My mamy wąską działkę, więc taki szeroki dom nie wchodzi. Z własnego doświadczenia Ci powiem. Działkę kupiłem 2.5 roku temu. Wybraliśmy sobie wtedy projekt. Potem była zmiana Potem kolejna a teraz załatwiając pozwolenie na budowę robimy indywidualny. Podsumowując - nie przyzwyczajaj się do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.01.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 tomek: GRATULACJE ... nas jest wiecej od 2,5 m-ca ..... :) wicio: zgodze zie z Borfem ... do ropoczecia budowy to sie jeszcze pare razy projekt zmieni :) u nas tak wybieralismy miedzy dwoma idealnymi ze w koncu wybralismy zupelnie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 05.01.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witajcie Tomek - gratulacje dla Ciebie, Małżonki i oczywiście dla małego Albercika . Witaj Wicio . Co do projektu to chłopaki mają rację. Bierz pod uwagę, że olbrzymi wpływ będzie miała lokalizacja samej działki (czy droga będzie od południa czy z innej strony, sąsiedzi, zabudowania, itp, itd). Dlatego jak już kupisz działkę, to wtedy na poważnie zacznij szukać projektu domku, który się na działce zmieści. A tak z doświadczenia - jak już będziesz wybierał projekt - to Ci się ta zabawa znudzi. Ja do dzisiaj nie mogę patrzeć na katalogi z projektami domów, bo przejrzałem pare tysięcy (bez przesady) projektów w katalogach i na www . A takich które by się zmieściły na moją działkę (bardzo wąska jak u Borfa) było może 50 !!! Życzę miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 05.01.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 cześć wszystkim, chciałbym się pochwalić Wczoraj urodził mi się syn, 3580g i 54cm. Na imię będzie miał Albert. No to mam juz parkę. Małżonka i syn w świetnej kondycji, czego chcieć więcej ? pozdrawiam Tomek Witaj Tomciu, GRATULACJE i dla całej rodzinki. My też mamy małego bąbla od 28.12 .My też mamy parkę - ale rodzaju męskiego Ale tobie udało sie załapać na becikowe Wicio, ja buduję równiez domek z pracowni DOMUS - Virgo II. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 05.01.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Witajcie forumowicze z grupy lubelskiej, przewertowałem całe 106 stron i jestem zbudowany tym ze na terenie naszego województwa zebrała się grupa ludzi, chętnych sobie wzajemnie pomagać. Ja jestem na etapie finalizacji kupna działki i w perspektywnie 2-3 lat zacząć budowąć. Sam fakt kupna zdopingował mnie do zbierania wszelkich potrzebnych informacji. Zaczęliśmy na razie od szukania projektu. Spodobala nam się Andromeda. Czy ktoś z forumowiczów może buduje ten domek? Byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam Pamiętam, że też ten dom oglądałam, ale działkę mam 21,9m szerokości więc nie wszedłby tak jak chcieliśmy- zły wjazd, złe położenie słońca itd. Odpadł. Ale jest oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.01.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Niech żyje Albert nowy forumowy!!! Wicio! Najsampierw przyjmij gratulacje, z tytułu że udało Ci się przebrnąć przez cały wątek - niezła sztuka! Co do wyboru projektu - zgadzam się z przedmówcami - jescze zdązy Ci się odmienić. Mi tak jak Fizykowi pozostał wstręt do katalogów. Ale na początku to niezła zabawa, pamietacie jeszcze? BORF - potrzebujesz jescze namiary na studniarza? Małżonek przez przypadekl zabrał ze sobą, ale wrócą (mąż i namiary) kole niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 05.01.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Tak, tak . Wstręt katalogowy został do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 A mi wręcz przeciwnie - do tej pory lubię oglądać projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.01.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Tomek81 gratulacje !!!!! Ja rónież od czasu do czasu lubię sobie pooglądać projekty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 05.01.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 baba / mapi ... ja tam bym nie ryzykowal z tym ogladaniem projektow ... jeszcze sie znajdzie fajniejszy ... no i co ???? rozbierac to co juz jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.01.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 baba / mapi ... ja tam bym nie ryzykowal z tym ogladaniem projektow ... jeszcze sie znajdzie fajniejszy ... no i co ???? rozbierac to co juz jest ?? Sprzedać (z zyskiem of kors) i budować od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 05.01.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 ja jeszcze nie zaczęłam budować, jesteśmy na etapie adaptacji projektu, ale boję się oglądac katalogi ... a nie daj Boże znajdę taki który bardziej mi się spodoba od obecnie adaptowanego ..., a wyboru nie mam dużego ponieważ działka ma szerokości 18,5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 05.01.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Sprzedać (z zyskiem of kors) i budować od nowa http://www.gifyx.za.pl/emoty/emoty/3d/36_1_20.gifhttp://www.gifyx.za.pl/emoty/emoty/3d/36_1_20.gifhttp://www.gifyx.za.pl/emoty/emoty/3d/36_1_20.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.01.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 ja jeszcze nie zaczęłam budować, jesteśmy na etapie adaptacji projektu, ale boję się oglądac katalogi ... a nie daj Boże znajdę taki który bardziej mi się spodoba od obecnie adaptowanego ..., a wyboru nie mam dużego ponieważ działka ma szerokości 18,5m. To do momentu zalania ław nie oglądaj żadnych projektów, chociaż i tak nie będzie na to ani czasu, ani głowy. A później... za późno . A tak szczerze to nie widziałam jeszcze innego projektu (oczywiście w tych rozmiarach co nasz , nie oglądam projektów domów z "wyższej półki" ), który podobałby mi się bardziej niż nasz. Kiedy jakieś spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 06.01.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 BORF - potrzebujesz jescze namiary na studniarza? Małżonek przez przypadekl zabrał ze sobą, ale wrócą (mąż i namiary) kole niedzieli. Będę bardzo wdzięczny. Od jakiegoś czasu spisuję wszystkie namiary i chyba jeszcze raz przejrze te 107 stron, zeby spisać wszystko co polecaliście. A mi wręcz przeciwnie - do tej pory lubię oglądać projekty Ja w ostatnim etapie przegladania katalogów też miałem już dość. Naszczęście moją Basię to nie dopadło, więc do końca ogladała katalogi i niestety uznaliśmy, że nie będziemy wybierać na siłę. ja jeszcze nie zaczęłam budować, jesteśmy na etapie adaptacji projektu, ale boję się oglądac katalogi ... a nie daj Boże znajdę taki który bardziej mi się spodoba od obecnie adaptowanego ..., a wyboru nie mam dużego ponieważ działka ma szerokości 18,5m. Eko, co budujesz? Ja mam 18.95 z przodu i 19.50 z tyłu. I jestem na etapie projektowania domku, czyli w tym samym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczek1 06.01.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 cześć!!!!czy możecie mi powiedzieć coś na temat biologicznych oczyszczalni jeśli ktoś z was miał chodz mi o oczyszczalnie bezdrenażową ponieważ nie mam miejsca i u kogo zamawialiście lub kto wam wykonywałpozdrawiam AREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 06.01.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 hello, BORF, planujemy budować: http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=78&Page=19&Search=&Realisations=&Wnetrza=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance=#bottom nie wiem czy dobrze wkleiłam link do strony , LK PROJEKT 123a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 06.01.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 W sprawie studni: Studniarz - pan Jerzy tel. 201-548-219 Zrobilimy oczyszczalnię JPRu. Dostalimy (po wielkich przebojach) ofertę BIOEKO i była... droższa! A solidnoć firmy budziła nasze poważne zastrzeżenia. Do tego JPR polecił własnie tego studniarza, który podpowiedział nam rozwišzania i wynegocowalimy dłuższš gwarancję. Też oprotestowałam rozsšczkowanie i JPR zrobił nam dodatkowy baniak czyszczšcy zamiast drenażu - powiedzš co i jak. Niestety system będzie działał dopiero za rok, więc jestem tylko z nadziejš, że będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts