Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

cześć!!!!

czy możecie mi powiedzieć coś na temat biologicznych oczyszczalni jeśli ktoś z was miał chodz mi o oczyszczalnie bezdrenażową ponieważ nie mam miejsca i u kogo zamawialiście lub kto wam wykonywał

pozdrawiam AREK

Temat oczyszczalni bezdrenażowej tez mnie interesuje, bo taka właśnie mamy robić w przyszłości. Z racji, ze kilkoro z forumowiczow ma bioeko jak tez się skontektowałem na poczatku z ta firmą.

W sprawie studni:

Studniarz - pan Jerzy tel. 201-548-219

Zrobilimy oczyszczalnię JPRu. Dostalimy (po wielkich przebojach) ofertę BIOEKO i była... droższa! A solidnoć firmy budziła nasze poważne zastrzeżenia. Do tego JPR polecił własnie tego studniarza, który podpowiedział nam rozwišzania i wynegocowalimy dłuższš gwarancję. Też oprotestowałam rozsšczkowanie i JPR zrobił nam dodatkowy baniak czyszczšcy zamiast drenażu - powiedzš co i jak.

Niestety system będzie działał dopiero za rok, więc jestem tylko z nadziejš, że będzie OK. :D

Z racji, że pracuje obok JPRu to ich też odwiedziłem. Mam mieszne uczucia, różni pracownicy tej firmy mówia różne rzeczy. Z żoną wybieramy się tam razem w przyszłym tygodniu - zobaczymy.

Monika napisz mi na priv jaką oferte Ci przedstawili, proszę.

hello, BORF, planujemy budować:

http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=78&Page=19&Search=&Realisations=&Wnetrza=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance=#bottom

nie wiem czy dobrze wkleiłam link do strony , LK PROJEKT 123

a ty ?

Spory domek. U nas mamy w warunkach, że powierzchnia zabudowy maxymalnie 20% działeczki wiec u nas odpadł. A tak ogólnie, to ma wszysto co chcielismy (oprócz lukarni, ich nie lubimy:)).

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dziękuję w imieniu synka za mile slowa, nie wypada mi nie pokazać również drugiej pociechy

http://img277.imageshack.us/img277/1172/14120121uv.jpg

Ten kolega ma już ponad 3 lata, i kilka fotek naszego domku

http://img322.imageshack.us/img322/3451/14120038fr.jpg

http://img322.imageshack.us/img322/1719/14120046zk.jpg

http://img322.imageshack.us/img322/3180/14120057kn.jpg

Pozdrawiam Wszystkie Pociechy, budujacych i tych zaczynajacych :wink:

do Borfa - a Wy na jaki projekt się zdecydowaliście ?

My w końcu wzieliśmy indywidualny. Architekt nam dał wzór do zaakceptowania i teraz czekamy na projekt końcowy. Ma być na koniec stycznia.

Gdziesik mam. Ino muszę odnale�ć! :-?

Jak odnajdziesz, to daj znać.

Rzeczywiscie śliczny bobas. Ale dla mnie moja zawsze będzie najładniejsza :> córeczka tatusia.

To ja też się pochwalę ... nasza córcia skończyła wczoraj 6 latek !!!!

Fizula przezornie schowała 2/3 zabawek na strych na sobotę i niedzielę.

W sobotę był tabun dzieciaków, ale dzięki jej chwytowi - sprzątanie nie trwało długo :wink:

Mariucha - czyli plan wykonałeś w:

chłopak - 200%

dom - prawie 100%

drzewo - ? %

Co z tym drzewem ??

Miłego tygodnia :D

Witajcie forumowicze z grupy lubelskiej, przewertowałem całe 106 stron i jestem zbudowany tym ze na terenie naszego województwa zebrała się grupa ludzi, chętnych sobie wzajemnie pomagać. Ja jestem na etapie finalizacji kupna działki i w perspektywnie 2-3 lat zacząć budowąć. Sam fakt kupna zdopingował mnie do zbierania wszelkich potrzebnych informacji. Zaczęliśmy na razie od szukania projektu. Spodobala nam się Andromeda. Czy ktoś z forumowiczów może buduje ten domek? Byłbym wdzięczny za info.

Pozdrawiam

Witam.

Mogę się pochwalić, że prawie wybudowałem Andromedkę. Jestem na etapie ostatnich szlifów na parterze i wykańczania poddasza. Poza tym walczę z firmą od mebli kuchennych - mają ok. 15 tygodni spóźnienia. :evil:

Wicio jak masz jakieś pytania to śmiało pytaj na priva lub na forum.

Z pozostałą społecznością forum też chętnie się wymienię doświadczeniami, zwłaszcza w zakresie mebli kuchennych :wink:

Pozdrawiam[/b]

Witam z poniedziałku :D

Mariucha, wszystkie dzieci masz śliczne, gwarantuję, że młodsze da się wkrótce zauważyć ;) I jeszcze jedno - tacy super chłopcy - czas na córeczkę ;)

Wszystko się zgadza, dzisiejszej nocy juz się mały dał zauważyć, niepotrzebnie go pochwaliłem :-?

Co do tej córeczki, to już muszę oszczędzać moją żonkę :wink:

tak poważnie to szukamy jakiejś opiekunki do naszego brzdąca, na razie na 2-3 godziny dziennie. Może ktoś zna jakąś kandydatkę z okolic Nowego Świata :o :o

Mariucha - czyli plan wykonałeś w:

chłopak - 200%

dom - prawie 100%

drzewo - ? %

Co z tym drzewem ??

Drzew już też posadzilem trochę, około 40 rok temu, czyli tu wyjdzie 4000% :lol: :lol: :lol: Co do tych 100% w domu, to na razie chyba jest 30%:-? -przynajmniej finansowo.

No,drugi facecik też przystojniaktylko jakoś czuprynka inaczej wybarwiona .A domek-oj,pozazdrościć

Wielkie dzięki za miłe słowa

Pozdrowienia dla jubilatki Fizyka

a wlasnie .. opiekunka ...

gdyby ktokolwiek mial jakikolwiek sprawdzony namiar to STRASZNIE POPROSIMY .. w sumie potrzebna bedzie za pare miesiecy ale juz trzeba zaczynac szukanie :):) ...

kowal ... zarzucaj na forum nazwe tych spryciarzy od mebli kuchennych .. coby nikt tam nigdy nie trafil z nas ... i nie miej skrupulow .. oni nie maja :evil: :evil: :evil: