BORF 07.01.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 cześć!!!! czy możecie mi powiedzieć coś na temat biologicznych oczyszczalni jeśli ktoś z was miał chodz mi o oczyszczalnie bezdrenażową ponieważ nie mam miejsca i u kogo zamawialiście lub kto wam wykonywał pozdrawiam AREK Temat oczyszczalni bezdrenażowej tez mnie interesuje, bo taka właśnie mamy robić w przyszłości. Z racji, ze kilkoro z forumowiczow ma bioeko jak tez się skontektowałem na poczatku z ta firmą. W sprawie studni: Studniarz - pan Jerzy tel. 201-548-219 Zrobilimy oczyszczalnię JPRu. Dostalimy (po wielkich przebojach) ofertę BIOEKO i była... droższa! A solidnoć firmy budziła nasze poważne zastrzeżenia. Do tego JPR polecił własnie tego studniarza, który podpowiedział nam rozwišzania i wynegocowalimy dłuższš gwarancję. Też oprotestowałam rozsšczkowanie i JPR zrobił nam dodatkowy baniak czyszczšcy zamiast drenażu - powiedzš co i jak. Niestety system będzie działał dopiero za rok, więc jestem tylko z nadziejš, że będzie OK. Z racji, że pracuje obok JPRu to ich też odwiedziłem. Mam mieszne uczucia, różni pracownicy tej firmy mówia różne rzeczy. Z żoną wybieramy się tam razem w przyszłym tygodniu - zobaczymy. Monika napisz mi na priv jaką oferte Ci przedstawili, proszę. hello, BORF, planujemy budować: http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=78&Page=19&Search=&Realisations=&Wnetrza=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance=#bottom nie wiem czy dobrze wkleiłam link do strony , LK PROJEKT 123 a ty ? Spory domek. U nas mamy w warunkach, że powierzchnia zabudowy maxymalnie 20% działeczki wiec u nas odpadł. A tak ogólnie, to ma wszysto co chcielismy (oprócz lukarni, ich nie lubimy:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.01.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Gdziesik mam. Ino muszę odnaleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.01.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Witam Wszystkich, chciałem pokazać moja drugą pociechę http://img216.imageshack.us/img216/4708/14120116yl.jpg Kolega ma się dobrze, jak na razie w domu jakby go wogóle nie było Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 08.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Ale śliczny ... !!!!!!!!!! do Borfa - a Wy na jaki projekt się zdecydowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 08.01.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Mariucha, no trzeba jeszcze raz pogratulować, koniecznie. GRATULACJE !!!! I życzenia zdrowia dla malucha i mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 08.01.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Śliczności dziecię,a jaka czuprynka bogata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.01.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 dziękuję w imieniu synka za mile slowa, nie wypada mi nie pokazać również drugiej pociechy http://img277.imageshack.us/img277/1172/14120121uv.jpg Ten kolega ma już ponad 3 lata, i kilka fotek naszego domku http://img322.imageshack.us/img322/3451/14120038fr.jpg http://img322.imageshack.us/img322/1719/14120046zk.jpg http://img322.imageshack.us/img322/3180/14120057kn.jpg Pozdrawiam Wszystkie Pociechy, budujacych i tych zaczynajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 08.01.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 08.01.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 do Borfa - a Wy na jaki projekt się zdecydowaliście ? My w końcu wzieliśmy indywidualny. Architekt nam dał wzór do zaakceptowania i teraz czekamy na projekt końcowy. Ma być na koniec stycznia. Gdziesik mam. Ino muszę odnale�ć! Jak odnajdziesz, to daj znać. Rzeczywiscie śliczny bobas. Ale dla mnie moja zawsze będzie najładniejsza :> córeczka tatusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 08.01.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 No,drugi facecik też przystojniaktylko jakoś czuprynka inaczej wybarwiona .A domek-oj,pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 09.01.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 To ja też się pochwalę ... nasza córcia skończyła wczoraj 6 latek !!!! Fizula przezornie schowała 2/3 zabawek na strych na sobotę i niedzielę. W sobotę był tabun dzieciaków, ale dzięki jej chwytowi - sprzątanie nie trwało długo Mariucha - czyli plan wykonałeś w: chłopak - 200% dom - prawie 100% drzewo - ? % Co z tym drzewem ?? Miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowal124 09.01.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witajcie forumowicze z grupy lubelskiej, przewertowałem całe 106 stron i jestem zbudowany tym ze na terenie naszego województwa zebrała się grupa ludzi, chętnych sobie wzajemnie pomagać. Ja jestem na etapie finalizacji kupna działki i w perspektywnie 2-3 lat zacząć budowąć. Sam fakt kupna zdopingował mnie do zbierania wszelkich potrzebnych informacji. Zaczęliśmy na razie od szukania projektu. Spodobala nam się Andromeda. Czy ktoś z forumowiczów może buduje ten domek? Byłbym wdzięczny za info. Pozdrawiam Witam. Mogę się pochwalić, że prawie wybudowałem Andromedkę. Jestem na etapie ostatnich szlifów na parterze i wykańczania poddasza. Poza tym walczę z firmą od mebli kuchennych - mają ok. 15 tygodni spóźnienia. Wicio jak masz jakieś pytania to śmiało pytaj na priva lub na forum. Z pozostałą społecznością forum też chętnie się wymienię doświadczeniami, zwłaszcza w zakresie mebli kuchennych Pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 09.01.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 To od razu dawaj wilczy bilet tej firmie, cobymy tam nie trafili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.01.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam z poniedziałku Mariucha, wszystkie dzieci masz śliczne, gwarantuję, że młodsze da się wkrótce zauważyć I jeszcze jedno - tacy super chłopcy - czas na córeczkę Fizyk - gratulacje dla Poważnej Jubilatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 09.01.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Witam z poniedziałku Mariucha, wszystkie dzieci masz śliczne, gwarantuję, że młodsze da się wkrótce zauważyć I jeszcze jedno - tacy super chłopcy - czas na córeczkę Wszystko się zgadza, dzisiejszej nocy juz się mały dał zauważyć, niepotrzebnie go pochwaliłem Co do tej córeczki, to już muszę oszczędzać moją żonkę tak poważnie to szukamy jakiejś opiekunki do naszego brzdąca, na razie na 2-3 godziny dziennie. Może ktoś zna jakąś kandydatkę z okolic Nowego Świata Mariucha - czyli plan wykonałeś w: chłopak - 200% dom - prawie 100% drzewo - ? % Co z tym drzewem ?? Drzew już też posadzilem trochę, około 40 rok temu, czyli tu wyjdzie 4000% Co do tych 100% w domu, to na razie chyba jest 30% -przynajmniej finansowo. No,drugi facecik też przystojniaktylko jakoś czuprynka inaczej wybarwiona .A domek-oj,pozazdrościć Wielkie dzięki za miłe słowa Pozdrowienia dla jubilatki Fizyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.01.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 a wlasnie .. opiekunka ... gdyby ktokolwiek mial jakikolwiek sprawdzony namiar to STRASZNIE POPROSIMY .. w sumie potrzebna bedzie za pare miesiecy ale juz trzeba zaczynac szukanie :) ... kowal ... zarzucaj na forum nazwe tych spryciarzy od mebli kuchennych .. coby nikt tam nigdy nie trafil z nas ... i nie miej skrupulow .. oni nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.01.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 zapisane w pamieci ... OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 10.01.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Ciekawe jak mnie pójdzie z meblami. Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.01.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać. Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 10.01.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2006 Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać. Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? nie tylko ... ale ja sie nie wychylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts