Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać.

:oops: Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? :oops:

:lol: :lol: :lol: nie tylko ... ale ja sie nie wychylam :-? :-?

czyżby rozluźnienie zimowe? ... również dołączam do niewychylających się :lol: :lol: :lol: Jak tam czuje się docieplenie? Trzeba by go niedługo odwiedzić :)

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

hi dyziu

jak chcesz ogladac to zapraszam kolo likendu .. tylko zadzwon wczesniej

No nie innaczej :) Powiedz tylko która część łykendu bardziej Ci pasuje :) acha i jakbyś mógł podesłać na priwa nr telefonu ... ten tel w którym miałem zapisane jest akurat w naprawie :evil:

MaPi - coś tu ktoś obiecywał że po przykryciu dachu to odwiedzi kogoś w Świdniku ... przypominam, że to już drugi miesiąc jak jest przykryte a gości ani widu ani ... zaznaczam, że żadnych ciężkich robót dla gości nie planuję :wink:

Witam wszystkich po dluuuuuuuuuuugiej nieobecnosci, a w szegolnosci wszystkich nowych forumowiczow.

Gratuluje osiagniec i to nie tylko budowlanych i skladam wszytkim najlepsze Nowo Roczne zyczenia wczelkiej pomyslnosci, duzo cierpliwosci, milosci :lol: i spelnienia wszytkich marzen.

Mieszkamy juz u siebie i naprawde jest bosko... :p

Niedawno byliśmy na III wizycie U Repeckich w Zamościu.Na pierwszy rzut robimy kosmos, żeby było z czego zjeżdżać.

Zamość to miasto.

Kosmos to poziom projektu. A zjeżdżanie to cena w dół y poprzez wykreślanie poszczególnych elementów. Uff...

Trudno, następnym razem będzie kawa na ławę.

Zamość to miasto.

Kosmos to poziom projektu. A zjeżdżanie to cena w dół y poprzez wykreślanie poszczególnych elementów. Uff...

No niestety musisz wziąć poprawkę na to że niektórzy z nas są jeszcze na takim etapie, że póki co to wiedzą co to pustak a co belka a kuchnia to wogóle dla nich kosmos :wink: :lol: Ten Zamość to ze względu na lokalizację budowy czy faktycznie tacy są dobrzy?

Widziałeś Pawson ile to jeszcze nauki przed nami? a ja naiwny myślałem że juz ten slang budowlany mam jako tako opanowany ... :wink: :lol:

Zamość to miasto.

A Rapeccy :wink: ?

Witajcie Wszyscy, ja myślałem że na mojego posta nikt nie odpisze a tu taki odzew. jestem pod wrażeniem, pozdrawiam wszystkich którzy odpisali na mojego posta. Działkę zamierzam kupic w Smugach, za Jakubowicami, może się ktoś w okolicy buduje. Sam projekt Andromedy jest na www. dobredomy.pl :lol:

Witam wszystkich po dluuuuuuuuuuugiej nieobecnosci, a w szegolnosci wszystkich nowych forumowiczow.

Gratuluje osiagniec i to nie tylko budowlanych i skladam wszytkim najlepsze Nowo Roczne zyczenia wczelkiej pomyslnosci, duzo cierpliwosci, milosci :lol: i spelnienia wszytkich marzen.

Mieszkamy juz u siebie i naprawde jest bosko... :p

Evevet - jak sie miło czyta takie posty :D Wszystkiego naj, naj w nowym domku :D

Witajcie Wszyscy, ja myślałem że na mojego posta nikt nie odpisze a tu taki odzew. jestem pod wrażeniem, pozdrawiam wszystkich którzy odpisali na mojego posta. Działkę zamierzam kupic w Smugach, za Jakubowicami, może się ktoś w okolicy buduje. Sam projekt Andromedy jest na www. dobredomy.pl :lol:

To chyba ja będę najbliżej - Elizówka. Nie mogę znaleść Twojej miejscowości. Podaj współrzędne z mapa.szukacz.pl

Moje: http://mapa.szukacz.pl/?x=749183&y=386920&m=Eliz%f3wka&w=lubelskie&p=lubelski&g=Niemce&z=3

kurde :o :o :o ktos jeszcze dawal kawe na ławe ...

ja mam na ławie dwie warstwy papy na lepiku ... i nie wiem czy to lepiej czy gorzej :o :o :o

To się nazywa nowoczwsne budownictwo! Ewidentnie nie nadążamy! :D :D :D

Ale żeśmy się uśmiali :lol:

Ciekawe czy technologia u nas zastosowana tzn. folia plus warstwa fusów z herbaty się sprawdzi (herbata była z rumem) :D

Witam wszystkich uczestników grupy lubelskiej!

Jestem nowy na forum, ale podobny do Was:

1.01.2006 o godz. 13.05 urodził mi się syn Miłosz 3720 gr 57 cm

Miłosz ma starszą siostrę Zuzię 2,5 roku

9.01.2006 kupiłem działkę w SUMGACH (mam nadzieję, że już Ktoś wie gdzie to jest)

katalogi już mnie zniechęciły

ALE ZA TO:

mam sprawdzone namiary na: parkieciarza, elektryka, malarza i uwaga: gościa od mebli kuchennych

Zdzisio - witamy w naszym gronie i gratulacje! :) Dałeś zagadkę z tą miesjcowością ... jak to się nazywa Sugmy ?

Evevet - ja też tak chcę!!!! :lol: :lol:

Pawson - coś mi się wydaje że to Ty zacząłeś tą niezdrową konkurencję na polu ... becikowego :wink: :lol: :lol: :lol: Muszę uważać żeby żona nie przejrzała forum bo jeszcze jej co do głowy jakiś pomysł wpadnie przed zakończeniem budowy żeby być dżezzi, trendi czy jakoś tak :lol: :lol: :lol:

Dyz - jakby co, to i tak będzie na Ciebie ;)

Ta miejscowość to chyba Smugi (?) - pamiętam jeszcze z okresu poszukiwań działki, ale za chorobę nie wiem, gdzie to... No i szuka tam działki Wicio, pewnie jest ładnie ;)

Zdzisio - witamy w klubie :). Synek będzie miał niestandardową datę urodzin. Nie urodził się przypadkiem pierwszy w nowym roku :D?

Bardzo proszę o namiary na parkieciarza i człowieka od kuchni :)