Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki idkam ! ale i tak mam do ciebie 10000 pytań,więc bez piwka się nie obejdzie.Dom to http://www.dobredomy.pl projekt emanuela 2 wydaje mi się że prawie taki sam.Gdzie można zobaczyć twój domek?

czy znasz może różnicę ile ten sam dom kosztowałby z maxa?

dlaczego goran i jaki koszt? na dziś tyle zostało jeszcze 9998. pozdrawiam

Spotkanie i pogaduszki - JAK NAJBARDZIEJ!!!

i jeszczcze jedno.Jak wkleić zdjęcie domku pod nazwą użytkownika,bo mnie szlag trafi za chwilę.

Linka:

http://www.imageshack.us/

file, przeglądaj, zmień rozdzielczość chyba 800x600, host it! i ... skopiuj drugi link w klej do postu.

Jeśli coś nie wyjdzie ... pobaw się trochę :oops: a na bank coś Ci wyjdzie

idkam, te głębokie ślady w śniegu przy twoim domku, zwłaszcza w okolicach tarasu to my :D :lol: . Przejeżdżaliśmy w sobotę blisko, więc postanowiliśmy spojrzeć. Ale śniegu to ty masz na działce, kurcze wpadłam po kolana :lol: .

Macie szczęście, że macie nogawki całe :wink: , a to burek... gdzie jego czujność?

I jak, po wizji lokalnej? Decyzje podjęte??

dzięki idkam! ale co to jest yares i gdzie to jest?

pozdrawiam

witam po baaardzo dlugiej nieobecnosci , ale jakos ostatnio ciezko mi cos napisac (ale czytam na biezaco ;-) )

pewnie, gdyby nie to pytanie, to jeszcze bym sie nie odzywal, a widze, ze musze sie przypomniec:

otoz yares to jest takie cos na dwoch nogach i jesli tego potrzebujesz to jest to tutaj

pozdrawiam nowych (rowniez tych bardziej nerwowych) oraz starych bywalcow :-)

do nastepnego postu

Witam w piekny poniedzialkowy ranek :wink:

Wukan gdzie obiecane namiary na ekipe od dachu :-?

Jesli ktos posiada dobrych, sprawdzonych dekarzy to prosze o namiary.

Mapi mozesz mi podeslac kontakt , do tego goscia od ktorego bralas pustaki betonowe na fundamenty.

Dyz skad brales beton, cement i najwazniejsze piach, jesli byles zadwolony z jakosci i ceny podeslij mi namiary.

Wszystkim za odpowiedz z gory dziekuje :wink:

Ps spotkanie bylo super, kto niebyl niech zaluje :D , fizyk moj maz kazal ci przekazac ze dzialke to ty masz super i w lecie to on sie pisze na du.....ze grilowanie :wink:

Po długich i mozolnysz poszukiwaniach znalazłam co z moich stron.Jeszcze dokładnie nie poczytałam waszych wypowiedzi ,ale jak wróce z pracy to powiece swój cenny czas i poczytam.

Zaczynam budowę ,ale nie z cegły ,a z bala no i troszkę go zeszpece cegiełkš bo ze względu na wšskš szerokoć działki (w miecie)nie pozwolili mi strażacy :cry: Przykro .Ale klimat wewnštrz zatrzymam.Może podpowiecie mi gdzie na naszym terenie dobre drewniane okienka kupie i po rozsšdnej cenie .

Jak rozwišzać problem glazury.Na razie tyle .Pozdrawiam ziomków .Anna