dyz 08.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Aik - albo źle wytłumaczyłaś gdzie masz działkę albo poddałaś się sugestiom pseudoekologów Którzy z jednej strony mówią "nie budujmy autostrad i lotnisk" a za chwillę "dlaczego nie mamy autostrad i lotnisk jak cały cywilizowany świat" Wiesiek oczywiście susłów (przy całej mojej sympatii dla tych stworzonek) bym nie chciał Potem nawet chodniczka bym nie mógł zrobić od furtki żeby mi się ktoś nie oflagował pewnie i w nocy miałbym zakaz wychodzenia na teren działki, żeby nie zakłócać im ciszy nocnej albo co gorsza nie nadepnąć a dla osób znających tematykę susłów jedynie z prasy, susły znalazły się na naszym lotnisku nielegalnie! Ponadto wiecie gdzie są największe ich skupiska i nory? Przy samych stojankach tam gdzie największy chałas i najmniej ekologicznie (spaliny, nafta itp.) A już największy cyrk jest jak śmigłowiec robi zawis nad płytą a te "bojaźliwe" stworzonka wyłażą z norek, stają słupka i tak ledwo trzymając się w podmuchach sprawdzają numery rejestracyjne śmigłowca Cisza dla nich oznacza większą ilość drapieżników i koniec koloni ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A ja wole susly na Swidnickim lotnisku, niz latajace samoloty nad moim domkiem, i modle sie zeby ekolodzy tym razem wygrali. A ja się modlę żeby ci "ekolodzy" nie wygrali i jednak w Lublinie lotnisko powstało, bo tu niedługo zrobi się smętna okolica dla ubogich emerytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 08.02.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 aik już poprawiłem i inwestor pojawił się na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.02.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 niedługo zrobi się smętna okolica dla ubogich emerytów buahahahahahahaha baba ... w jakim ty swiecie zyjesz ... toz to juz z 10 lat jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 08.02.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Do wszystkich zainteresowanych jest taki maly problemik to nie ma byc lotnisko pasarzerskie tylko transportowe sluzace jedynie przeladunkom, rozladunkom i dalszemu rozwozie towarow np tirami na wschod. Wiec niewiem czy to mieszkancom Swidnika i okolic sie spodoba, lecz niestety malo kto o tym wie. Prace to lotnisko moze i da 500-1000 osobom, a uciazliwe bedzie dla wiecej niz 40tys. Niewiem czy zauwazyliscie ze wszystkie planowane altostrady z daleka omijaja nasz region, dlatego zainteresowanym tak zalezy na tym lotnisku, wtedy niebeda musieli budowac autostrad zawsze to taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.02.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 aik ... ty to potrafisz humor popsuc ... a juz myslalem ze bede ze swidnika w swiat latal wygodnie ... a teraz to sie okazuje ze moge poleciec conajwyzej udajac sprzet AGD ... np w pudelku po lodowce ... hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 08.02.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 aik Na razie susły przegrały pierwsze starcie, sejm przeznaczy w tym roku na lotnisko w Świdniku 14 mln. zł. A z tym lotniskiem transportowym, to nie cała prawda, mają być też tanie przewozy pasażerskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 niedługo zrobi się smętna okolica dla ubogich emerytów buahahahahahahaha baba ... w jakim ty swiecie zyjesz ... toz to juz z 10 lat jest ... Sam wiesz, że w kilku naraz . W takim zapyziałym skansenie przyjemnie i ekologicznie się żyje, tylko ludzie naokoło jacyś biedni i smutni... Na Niedźwiadę jako sensowną całościową inwestycję z odpowiednią infrastrukturą transportową kasy nie ma i pewnie długo nie będzie, Świdnik z jego mniejszym zakresem przynajmniej jest (w mairę) realny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 aik A z tym lotniskiem transportowym, to nie cała prawda, mają być też tanie przewozy pasażerskie. Daj jakiegoś linka na poparcie tezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 08.02.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 niedługo zrobi się smętna okolica dla ubogich emerytów buahahahahahahaha baba ... w jakim ty swiecie zyjesz ... toz to juz z 10 lat jest ... tylko ludzie naokoło jacyś biedni i smutni... no tak biedni bo .....buduja dom a smutni bo .. buduja dom hihiihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 niedługo zrobi się smętna okolica dla ubogich emerytów buahahahahahahaha baba ... w jakim ty swiecie zyjesz ... toz to juz z 10 lat jest ... tylko ludzie naokoło jacyś biedni i smutni... no tak biedni bo .....buduja dom a smutni bo .. buduja dom hihiihihihihi Kurcze - nie pomyślałam - toż w takim razie lotnisko, autostrady i stado inwestorów humoru nie poprawią... I jak tu siać optymizm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wukan 08.02.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Baba_budowniczy podaję linka do Dziennika Wschodniego w sprawie lotniska w Świdniku:http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060127/SWIDNIK/60126030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 08.02.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Pawson - zapewniam Cię że będziesz latał! Może niezbyt wygodnie bo jeszcze ten sezon to za materiałami bydowlanymi będziesz latał ale docel to jest oprócz kargo będą i pasażerskie Aik - no te samoloty które tu będą lądowały nie zastąpią autostrady, zapewniam Zresztą żeby te tiry którymi niektórzy straszą odjeżdżały w tak uciążliwych ilościach to właśnie autostrada tak czy siak jest potrzebna Zresztą ja sam nie wiem czemu ja otniska bronię. Biurowiec mój i Wukana będzie chyba pierwszy do rozbiórki jak coś się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Baba_budowniczy podaję linka do Dziennika Wschodniego w sprawie lotniska w Świdniku: http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20060127/SWIDNIK/60126030 Dzięki - czyli wygląda, że nie tylko lodówki mogą tam wylądować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Zresztą ja sam nie wiem czemu ja otniska bronię. Biurowiec mój i Wukana będzie chyba pierwszy do rozbiórki jak coś się zacznie Może będziecie mieli ładniejsze lokum - byle nie blaszak z płaskim dachem Autostrada - zapomnijmy . Niech przynajmniej 17-tka będzie przejezdna w sensie cywilizowanych ludzi. Na razie wystarczy jeden tir i troszkę śniegu, żeby ją zablokować na amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 08.02.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja zablokuję strefę powietrzną nad Abramowicami!!!!Nie wiecie czy marszałek Lepper zajmuje się jescze takimi sprawami?Będę potrzebowała wsparcia przy paleniu opon na takiej wysokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Ja zablokuję strefę powietrzną nad Abramowicami!!!! Nie wiecie czy marszałek Lepper zajmuje się jescze takimi sprawami? Będę potrzebowała wsparcia przy paleniu opon na takiej wysokości. Dym z opon wysoko dolata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolf PL 08.02.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam Mam pytanie czy ktoś z was wykonywał ścianę fundamentowa z bloczków. Gdzie i w jakiej cenie kupowaliście bloczki fundamentowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.02.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Witam Mam pytanie czy ktoś z was wykonywał ścianę fundamentowa z bloczków. Gdzie i w jakiej cenie kupowaliście bloczki fundamentowe. Średnia cena w tamtym roku to 2-2,10 brutto z dostawą. Ja miałam 1,8 netto. Ze składu zaprzyjaźnionego z wykonawcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wolf PL 08.02.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 To jak to jest że materiały podrozały w ciagu roku dwukrotnie. Bo ja znalazłem najtaniej za 2.8 z transportem i rozładunkiem.A wiem że to niska cena (chyba) bo gdzie indziej mają ponad 3 zł.Podaj mi namiary na twoje źródło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts