fizyk 03.04.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie Zacznę z grubej rury. Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND). Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia: NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 03.04.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie Zacznę z grubej rury. Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND). Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia: NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK Fizyk, gratulacje i najlepsze życzenia dla małżonki! ... ale nie spodziewałem się że tak za wszelką cenę będziesz chciał być trendi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 03.04.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 cokołu nie doliczyli ... w materialach jest wszystko na gotowo ... tutuaj jest 14 ka dla 12ki jakies 2 tys taniej Której firmy wełnę planujesz? A podbitka i parapety zewnętrzne? To ile szacujesz na wykończenie zew. Przypominam, że mnie wyliczyli 38,2 na tip-top netto ( za 270m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 03.04.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Fizyk! Gratulki! Qurcze! Rozmanaża nam się ściana wschodnia na potęgę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 03.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Wy jesteście z Lublina?Chodzi mi o te blaszaki? Okolice Lublina... bliziutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 03.04.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie Zacznę z grubej rury. Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND). Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia: NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK Gratulki od Idkamów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 03.04.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Przyłączam się do gratulcji. My planujemy wprowadzkę w lecie więc wiosenny maluch 2007, czemu nie? Żeby tylko bociany mi nie odleciały! IdkamCzy gadałeś już z TYM ogrodnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Witajcie Zacznę z grubej rury. Dołączyliśmy do szacownego grona Oczekujących Na Dzidziusia (OND). Więc jeszcze jeden argument na potierdzenie powiedzenia: NOWY DOMEK - NOWY POTOMEK Fizyk - witamy serdecznie w elitarnym klubie . Gratulacje - trójeczka jest rewelacyjną liczbą Kiedy spodziewacie się nowego lokatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Of, Fizyczki drogie przyjmijcie i od nas najszczersze gratulacje . Kiedy rodzinka się powiększy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.04.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 fizyki: GRATULACJE WIELKIE !!!! ponowić wypada w tym miejscu temat forumowego przedszkola ... :) no kto chce zostac kapitalista ?? Justyna nie liczylem nic wiecej ... na razie mam tylko elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grego74 03.04.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Co dawaliście jako izolację poziomą na ścianę fundamentową: folię, 2 x papę na lepiku czy papę termozgrzewalną, a może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Pawson - gdzie robiłeś wycenę wełny i jaki materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.04.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Co dawaliście jako izolację poziomą na ścianę fundamentową: folię, 2 x papę na lepiku czy papę termozgrzewalną, a może coś innego? Z tego co pamiętam to my dawaliśmy folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 03.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Fizyki gratulacje!!! Trójka jest the best, naprawdę Tylko nerwy oszczędzajcie, bo się przydadzą wkrótce (a budowa niedługo zejdzie na plan drugi, chociaż u Was już chyba końcówka) U mnie też błoto, że niech to szlag A wg planu sprzed pół roku miałem zaczynać właśnie w ubiegłą sobotę Ale i tak planujemy przed Bożym Narodzeniem 2006 się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 03.04.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Pawson, kiedy planujesz zalewać te rurki od centralnego odkurzacza, bo się nie wyrabiam na zakrętach i trudno mi znaleźć czas na odwiedziny? Jak zacznę budowę, to wreszcie odpocznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 03.04.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Idkam Czy gadałeś już z TYM ogrodnikiem? Cześć, rozmawiałem i nawet spotkałem się Zrobi mi projekt... a co dalej to zobaczymy. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 03.04.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dziękuję za gratulki.Termin - koniec listopada 2006. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 03.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Dołączam do gratulek.Uh,nie ma jak młodość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 03.04.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Fizyk - ja również dołączam się gratulacji. Z całego serca.., od Was jest blisko do mnie więc mam nadzieję, że te bociany się nie zgubią po drodze A moze nie trafią, bo dom jeszcze nie stoi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 03.04.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Wy jesteście z Lublina?Chodzi mi o te blaszaki? Elizówka - rzut beretem (nie mo...... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts