Monika B 05.04.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 AIK! Dołšczam się do gratulacji!!! Co do elektryki, to nie mam jeszcze oferty. Wiem tylko, że mój elektryk włšcznik i lampę liczy jako jeden punkt. Nie wiem - czy to standard? A zakładacie systemy alarmowe? Ja jestem po rozmowach z przedstawicielem firmy AKON - same kable jakie� 400zł. Ale mam w pracy ich monitoring i to pic na wodę. Czy ich scieć będzie współgrała z monitoringiem innej firmy?A może macie inne firmy i jeste�cie zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 05.04.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 AIK - my też gratulujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co do hurtowych zakupów my też byśmy sie pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 05.04.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Dzieki wszystkim Starszy syn nazywa sie Jakub Mateusz, mi podoba sie Dawid i Mateusz, syn chce Karol, a maz natomiast poszedl za obecna moda i chce mu dac ktoros z takich jak Stas, Wojtek, Jas, Bartek . Narazie wszyscy wolaja na niego maly ferbi, ale coraz bardziej sie nam czas kurczy i musimy sie w koncu na cos zdecydowac Pomozcie, moze wy cos podpowiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 05.04.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Szymoszkowa miesiac temu placilam za bloczki 2,4 w maxformie,.W cenie dowoz i rozladunek, a bloczki z Lubartowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 06.04.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Dyz,dzięki.Zadowolony jesteś z nich,materiały sami załatwiają? No co do zadowolenia to ciężko powiedzieć bo narazie to tylko mi rozprowadzili kanalizację pod chudziakiem Ale znajomi u których robili są zadowoleni. Ci goście robią wszystko od przyłącza do kranu i z każdego materiału jaki sobie zażyczysz. Materiały mogą załatwiać ale okazało się że mamy podobne rabaty w zaprzyjaźnionym sklepie więc on brał materiały a ja po kilku dniach pojechałem uregulować rachunek za faktycznie wykorzystane. Po świętach będą robili instalacje w środku to będę mógł powiedzieć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 06.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Jestem za, w kolejności: Bartkiem, Mateuszem, Wojtkiem. Dawid źle mi się kojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 06.04.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 No właśnie w Maxformie kosztuje 2,70.Albo podrożały albo trzeba udać się osobiście i negocjować.Dyz,czy robisz podłogówkę,jesli tak to czy oni będą rozprowadzali?Elektryka i hydraulika wpuszca się jak już jest dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docart 06.04.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Aik gratulacje !!!! . Co do imienia - mieliśmy z tym żoną zawsze drogę przez mękę i decydowaliśmy się w ostatniej chwili ( a raz nawet po zarejestrowaniu w USC zmieniliśmy). Znam ten ból, bo przechodziłem przez to 3-krotnie . Kierujcie się własnym gustem i nie zwracajcie uwagi na opinie innych. Pamiętajcie tylko, żeby przez jakieć "oryginalne" imię dziecko potem nie miało kłopotów w szkole, pracy itd. - znam kilka takich przykładów, że aż skóra się jeży na głowie, jak można własnemu dziecku niechcący "dokopać" od urodzenia. A chyba nie o to Wam chodzi? Bloczki betonowe klasyczne nie powinny kosztować więcej niż 2,50 z dowozem i rozładunkiem / szt. Ja kupiłem za 2,55, ale troszkę mniej typowe, bo pod Porotherm 30 P+W (wymiary bloczka 20 x 20 x 30 cm). Kiedy to białe g.... wreszcie się skończy? Ja chcę już budować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 06.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Szymoszkowa w Maxformie tez na poczatku dawali mi po 2,7 ale po negocjacjach stanelo na 2,4 , tyle ze ja tam bralam prawie wszystkie materialy. Bartek niepodoba mi sie kompletnie, narazie negocjacje stanely na Mateusz, Karol. Ps zna ktos jakiegos Mateusza, czy sa to grzeczne dzieciaczki, bo moj Starszy Jakub to istny diabelek, ,podobno wszystkie Jakuby takie sa, wiec teraz wole dmuchac na zimne, a imie podobno okresla w pewnym stopniu charakter osoby. Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 06.04.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Szymoszkowa w Maxformie tez na poczatku dawali mi po 2,7 ale po negocjacjach stanelo na 2,4 , tyle ze ja tam bralam prawie wszystkie materialy. Bartek niepodoba mi sie kompletnie, narazie negocjacje stanely na Mateusz, Karol. Ps zna ktos jakiegos Mateusza, czy sa to grzeczne dzieciaczki, bo moj Starszy Jakub to istny diabelek, ,podobno wszystkie Jakuby takie sa, wiec teraz wole dmuchac na zimne, a imie podobno okresla w pewnym stopniu charakter osoby. Pozd Mam chrześniaka Mateusza. Jest bardzo fajny. Zaczyna dopiero mówić. Na siebie mówi Mateosiek. A Kubę też mam w rodzinie. Łobuz, ale bardzo zdolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 06.04.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Znam i Mateusza i Karola. Mateusz to zdolny chłopak, trochę zamknięty w sobie (tak z moich obserwacji - zbyt często go nie widuję), ale naprawdę sympatyczny. Karol również symaptyczny facet, ale trochę zwariowany, a jako dziecko aniołkiem napewno nie był . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.04.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Ja mam synka Kubę i potwierdzam, że to tzw "żywe srebro" i urwis jakich mało, ale wyjątkowo kochany Znam 2 Mateuszów - z kolei wyjąątkoowo grzeczni i układni Jako kontrast dla Kuby się nadaje Mi kiedyś podobało się imię Bartosz (nie Bartłomiej) Hydraulika mam naprawdę super - mogę polecić z czystym sumieniem Elektryk powinien wejść na etapie przed tynkowaniem, hydraulik też - część instalacji jest podtynkowa. Następne jego "wejście" jest po tynkach przed wylewkami - wtedy robi ew. podłogówkę i doprowadzenia do grzejnkiów. Później już to co najpiękniejsze, czyli co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 06.04.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 bb, ile twój hydraulik bierze za punkt?Na razie wszyscy,z którymi kontaktowałam się chcą po 100 zł.A elektryka to w ogóle nie mam,z 2 rozmawiałam ale to ręce opadają,już na starcie widać,że 0 rzetelności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.04.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 bb, ile twój hydraulik bierze za punkt?Na razie wszyscy,z którymi kontaktowałam się chcą po 100 zł.A elektryka to w ogóle nie mam,z 2 rozmawiałam ale to ręce opadają,już na starcie widać,że 0 rzetelności. W moim przypadku trudno mówić o "punktach" - robił dodatkowo kilka niestandardowych rzeczy, ale wg mnie nie jest drogi. Najlepiej wyślę Ci na priva namiary, powołaj się na mnie i porozmwaiajcie. Elektrykę robił mi brat - niestety nie ma czasu na następne zlecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 06.04.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 06.04.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Monika,nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 06.04.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 witam wszystkich, uf wreszcie znalazlam chwilke czasu na odwiedziny. Informuje wszystkich zorjetowanych i tych mniej zorjetowanych Ze od 22 03 2006 od godziny 10,30 jest nas w rodzince wiecej mamy wspanialego zdrowego drugiego synia, i straszny problem w wyborze imienia dla niego, kazdy chce inne Pozdrawiam gratulujemy i życzymy zdrówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazber 06.04.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Aik, Serdecznie gratuluje i zycze aby dzieciak byl przede wszystkim zdrowy. Co do wybory imienia jestem rowniez za Mateuszem - Matthew , or Mat poniewaz latwe w uzyciu na arenie miedzynarodowej. My mamy synka o imieniu Jacob- Jakub i jest O.K. Nie wiem czy imie ma zwiazek z charakterem??? Pozdrawiam, Kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 07.04.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Szymoszkowa ja kupowałem bloczki po cos około 1.90 zł brutto o wymiarach 25x25 a grubość to chyba 12 cm, niesamowicie twarde. kierowca przechylił pakę i wysypał bez rozładunku. żaden nie popękał. za punkt hydrauliczny to około 80 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 07.04.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 J akbyś jeszcze powiedział gdzie kupowałeś te bloczki to byłoby ok . A hydraulik robi Ci kompleksowo i porządnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts