adam153 07.04.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 ja mieszkam w takiej małej miescinie jak Parczew. Tanio mozna też kupić (podobno) w Radzyniu Podlaskim. tak mi mówił moj murarz, ktory nimi murował, tylko tamte są większe troche i droższe tel. do Radzynia 0833521521, a do Parczewa Zakład Budowlany "Zgoda" ul. Siemieńska 20, 0605231125, 0605231126, 083 355-20-41. Ja kupowałem jesienią, może teraz cos sie zmieniło. Hydraulik będzie mi robił za kilka miesiecy i tak się dogadałem - 80 zł za punkt tzn. co i woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 07.04.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 roboty hydraulika nie widziałem ale zebrałem same bardzo pochlebne opinie na jego temat z innych robót, a niektóre domy to w porównaniu z moim (10,70x9,50) pałace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.04.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć... U mnie robił brat - mogę spytać, gdzie je kupował i jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.04.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć... U mnie robił brat - mogę spytać, gdzie je kupował i jakie Monika jakbyś się dowiedziała to daj znać ... oczywiście odnośnie kontaktronów a nie zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.04.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 OK, jasne Mam jeszcze pytanko: Czy ktoś ma znajomego w TPSA, najlepiej w dziale inwestycyjnym??? Będę wdzięczna dozgonnie za dobry kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.04.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witajcie Monika - spróbuj firmy Altest i Solid. Ten drugi jest tańszy. Co do imienia - to już obmyślamy z Fizulą. Na razie mamy kilka typów dla dziewczynek. Jeśli chodzi o młodych facetów to na razie u nas "sprawdza" się Danielek. Witaj Adam. Mój ojciec pochodzi spod Parczewa. Twoje okolice są mi bardzo bliskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 07.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 OK, jasne Mam jeszcze pytanko: Czy ktoś ma znajomego w TPSA, najlepiej w dziale inwestycyjnym??? Będę wdzięczna dozgonnie za dobry kontakt Dołączam sie do pytania ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 07.04.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Witajcie Monika - spróbuj firmy Altest i Solid. Ten drugi jest tańszy. No można jeszcze sprawdzić stratus na nowym świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.04.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Szymoszyszkowa! Dzieki. W końcu znalazłam chwilę i zaraz dzwonię. Babo! Bardzo chętnie - jakby mógł polecić kogoś od tych kontakronów to byłoby fajnie. Jak sama cos znajde też dam znać. Jezusicku! Czy Wy też nie macie kiedy w d... sie podrapać, czy tylko ja taka rura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 07.04.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja to się teraz w głowę mocno drapię. Jak zaakceptować i zmienić oferty, które nie kończą się poniżej 10tyś (schody wew. z barierkami - 10, rolety zew. - 12, drzwi wew 12, a kuchnię gość wyliczył na 42). Wyjaśniam tylko, że my tak zawsze. Zaczynamy od oferty full wypas, żeby móc z pewnych rzeczy zrezygnować. Mam niż psychiczny, ale myślę, że w weekend nabiorę animuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Ja to się teraz w głowę mocno drapię. Jak zaakceptować i zmienić oferty, które nie kończą się poniżej 10tyś (schody wew. z barierkami - 10, rolety zew. - 12, drzwi wew 12, a kuchnię gość wyliczył na 42). Wyjaśniam tylko, że my tak zawsze. Zaczynamy od oferty full wypas, żeby móc z pewnych rzeczy zrezygnować. Mam niż psychiczny, ale myślę, że w weekend nabiorę animuszu. Trzymaj się. Może budowa nas nie wykończy, co? Ja teraz muszę się uporać z ofertš na ogrzewanie 30. tys. Niby wszytko -grzejniki, plus piec plus usługa, ale kwota, że włos dęba staje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 08.04.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A czym grzejesz?Podłogówke też robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 08.04.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Dzieki wszystkim za zyczenia, odnosnie imienia stanelo na Mateusz, Karol, maz skapitulowal .Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 08.04.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Hello, czy ktoś z Was buduje siedlisko ? Czy planujecie budynek gospodarczy ? Słyszałam, że mozna taki budynek postawić do 35 m2 bez pozwolenia tylko na zgłoszenie, natomiast mojemu mężowi w starostwie powiedzieli, że do 25 m2. Może nie doczytali, że to ma być siedlisko ..... Słyszeliście o jakiejś zmianie w prawie budowlanym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 08.04.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Do 25m2 na ileś tam p[owierzchni działki natomiast siedlisko-to nie wiem,ma zupełnie inne prawa i łatwiej budować,nie potrzeba wielu różnych pozwoleń.Brat traktował remont swojego jako rozbudowę i naprawdę nie musiał hasać po urzędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Mariucha - jak możesz to daj nam namiary na priva na Panią architekt od wnętrz Fizyk, Aik wielkie GRATULACJE!!!!!!! Sorki że tak długo nie odpisywałem , ale mialem urwanie głowy w tym tygodniu. Co do Pani projektant podaję tel.609094084, myślę że nie bdzie mi miała za złe że jej podsyłam inwestorów Nie pamiętam jak się nazywa, ale tel.wystarczy. U nas wreszcie zamówione okna, profil Deckenik z Oknostylu, montaż pod koniec maja. W domu kończy się elektryka - natomiast chyba nie będe polecał tego wykonawcy bo widzę że ma problemy z terminami. Natomiast jak ktoś potrzebuje to mogę polecić hydraulika, bierze 90PLN/punkt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.04.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto� robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć... Monika, jeszcze trochę czasu i dam Ci namiary ( mam papiery w samochodzie). Altest sobie daruj - strasznie drogi, Solid jest natomiast tańszy ale instaluje badziew ( MATRIX - to z tego co słyszałem jedna z najgorszych centrali na rynku). Dobre są centrale Satela ( wg oceny mojej koleżanki, która pracowała w systemach alarmowych) - mam ofertę z 2 firm, obie wyceny oscylują koło 2000PLN. Potem jak chcesz możesz się podłączyć do monitoringu dowolnej firmy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 08.04.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 J akbyś jeszcze powiedział gdzie kupowałeś te bloczki to byłoby ok . A hydraulik robi Ci kompleksowo i porządnie? Co do bloczków to z tego co pamietam płaciłem 2,2 za sztukę brutto. Kupowałem bezpośrednio od LEWTAKA w Lubartowie. Potem brałem tam też strop TERIVĘ, majster chwalił materiał. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 08.04.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto? robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć... Monika, jeszcze trochę czasu i dam Ci namiary ( mam papiery w samochodzie). Altest sobie daruj - strasznie drogi, Solid jest natomiast tańszy ale instaluje badziew ( MATRIX - to z tego co słyszałem jedna z najgorszych centrali na rynku). Dobre są centrale Satela ( wg oceny mojej koleżanki, która pracowała w systemach alarmowych) - mam ofertę z 2 firm, obie wyceny oscylują koło 2000PLN. Potem jak chcesz możesz się podłączyć do monitoringu dowolnej firmy. Pozdrawiam Dzięki. Na razie jestem po rozmowie z panem z Akonu - porazka. Poza tym umówiona jestem z panem z Altestu na poniedziałek - ma mi złożyć ofertę i przedstwic projket (bezpłatnie). Mam jeszcze namair na jednego facia - poleconego (nie wiem jaka firma), ale mam dzwonić po weekendzie i nie wiem co on naprawdę umie. Trzeba będzie porównać nasze oferty. ale 2tys, to znosna cena jesli to insatacja z kontaktronami. O Solidzie słyszałam, że kiepski. Cierpiliwie czekam na namiarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 08.04.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Czy do Lewtaka trzeba jeżdzić czy mozna złożyć zamówienie telefonicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts