Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

ja mieszkam w takiej małej miescinie jak Parczew. Tanio mozna też kupić (podobno) w Radzyniu Podlaskim. tak mi mówił moj murarz, ktory nimi murował, tylko tamte są większe troche i droższe tel. do Radzynia 0833521521, a do Parczewa Zakład Budowlany "Zgoda" ul. Siemieńska 20, 0605231125, 0605231126, 083 355-20-41. Ja kupowałem jesienią, może teraz cos sie zmieniło. Hydraulik będzie mi robił za kilka miesiecy i tak się dogadałem - 80 zł za punkt tzn. co i woda.

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć...

U mnie robił brat - mogę spytać, gdzie je kupował i jakie ;)

Monika jakbyś się dowiedziała to daj znać ... oczywiście odnośnie kontaktronów a nie zwierzaków :wink: :lol:

Witajcie

Monika - spróbuj firmy Altest i Solid. Ten drugi jest tańszy.

Co do imienia - to już obmyślamy z Fizulą. Na razie mamy kilka typów dla dziewczynek. Jeśli chodzi o młodych facetów to na razie u nas "sprawdza" się :wink: Danielek.

Witaj Adam. Mój ojciec pochodzi spod Parczewa. Twoje okolice są mi bardzo bliskie :D .

Ja to się teraz w głowę mocno drapię. Jak zaakceptować i zmienić oferty, które nie kończą się poniżej 10tyś (schody wew. z barierkami - 10, rolety zew. - 12, drzwi wew 12, a kuchnię gość wyliczył na 42). Wyjaśniam tylko, że my tak zawsze. Zaczynamy od oferty full wypas, żeby móc z pewnych rzeczy zrezygnować.

Mam niż psychiczny, ale myślę, że w weekend nabiorę animuszu.

Ja to się teraz w głowę mocno drapię. Jak zaakceptować i zmienić oferty, które nie kończą się poniżej 10tyś (schody wew. z barierkami - 10, rolety zew. - 12, drzwi wew 12, a kuchnię gość wyliczył na 42). Wyjaśniam tylko, że my tak zawsze. Zaczynamy od oferty full wypas, żeby móc z pewnych rzeczy zrezygnować.

Mam niż psychiczny, ale myślę, że w weekend nabiorę animuszu.

Trzymaj się. Może budowa nas nie wykończy, co?

Ja teraz muszę się uporać z ofertš na ogrzewanie 30. tys. Niby wszytko -grzejniki, plus piec plus usługa, ale kwota, że włos dęba staje...

Hello, czy ktoś z Was buduje siedlisko ? Czy planujecie budynek gospodarczy ? Słyszałam, że mozna taki budynek postawić do 35 m2 bez pozwolenia tylko na zgłoszenie, natomiast mojemu mężowi w starostwie powiedzieli, że do 25 m2. Może nie doczytali, że to ma być siedlisko ..... Słyszeliście o jakiejś zmianie w prawie budowlanym ?

Mariucha - jak możesz to daj nam namiary na priva na Panią architekt od wnętrz

Fizyk, Aik wielkie GRATULACJE!!!!!!!

Sorki że tak długo nie odpisywałem , ale mialem urwanie głowy w tym tygodniu.

Co do Pani projektant podaję tel.609094084, myślę że nie bdzie mi miała za złe że jej podsyłam inwestorów :wink:

Nie pamiętam jak się nazywa, ale tel.wystarczy.

U nas wreszcie zamówione okna, profil Deckenik z Oknostylu, montaż pod koniec maja.

W domu kończy się elektryka - natomiast chyba nie będe polecał tego wykonawcy bo widzę że ma problemy z terminami.

Natomiast jak ktoś potrzebuje to mogę polecić hydraulika, bierze 90PLN/punkt.

Pozdrawiam

Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto� robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć...

Monika, jeszcze trochę czasu i dam Ci namiary ( mam papiery w samochodzie).

Altest sobie daruj - strasznie drogi, Solid jest natomiast tańszy ale instaluje badziew ( MATRIX - to z tego co słyszałem jedna z najgorszych centrali na rynku).

Dobre są centrale Satela ( wg oceny mojej koleżanki, która pracowała w systemach alarmowych) - mam ofertę z 2 firm, obie wyceny oscylują koło 2000PLN. Potem jak chcesz możesz się podłączyć do monitoringu dowolnej firmy.

Pozdrawiam

J

akbyś jeszcze powiedział gdzie kupowałeś te bloczki to byłoby ok :p .

A hydraulik robi Ci kompleksowo i porządnie?

Co do bloczków to z tego co pamietam płaciłem 2,2 za sztukę brutto. Kupowałem bezpośrednio od LEWTAKA w Lubartowie.

Potem brałem tam też strop TERIVĘ, majster chwalił materiał.

Pozdro

Bardzo Was proszę poratujcie mnie z tym alarmem! Czy w Lublinie kto? robi kontaktrony? No wiecie - takie na zwierzaki. Bo ja na razie nie mogę namierzyć...

Monika, jeszcze trochę czasu i dam Ci namiary ( mam papiery w samochodzie).

Altest sobie daruj - strasznie drogi, Solid jest natomiast tańszy ale instaluje badziew ( MATRIX - to z tego co słyszałem jedna z najgorszych centrali na rynku).

Dobre są centrale Satela ( wg oceny mojej koleżanki, która pracowała w systemach alarmowych) - mam ofertę z 2 firm, obie wyceny oscylują koło 2000PLN. Potem jak chcesz możesz się podłączyć do monitoringu dowolnej firmy.

Pozdrawiam

Dzięki.

Na razie jestem po rozmowie z panem z Akonu - porazka. Poza tym umówiona jestem z panem z Altestu na poniedziałek - ma mi złożyć ofertę i przedstwic projket (bezpłatnie). Mam jeszcze namair na jednego facia - poleconego (nie wiem jaka firma), ale mam dzwonić po weekendzie i nie wiem co on naprawdę umie.

Trzeba będzie porównać nasze oferty. :wink: ale 2tys, to znosna cena jesli to insatacja z kontaktronami.

O Solidzie słyszałam, że kiepski.

Cierpiliwie czekam na namiarki.