fizyk 28.04.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Co do stróżowania to dostkonale sprawili się u mnie teść i mąż mojej żony . A za sprzedane butelki powstanie sauna, jakuzi i basen w ogrodzie Właśnie!!!! Monika - moja cegiełka to ręczznie formowany Vandensander (chyba tak się to pisze). Cegłe kupowałem w Maxformie. Mam około 100-150 sztuk. Płacilem około 3 zł / sztuke. Sprzedam dobrej cenie (50% rabatu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dyz 28.04.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Monika - moja cegiełka to ręczznie formowany Vandensander (chyba tak się to pisze). Cegłe kupowałem w Maxformie. Mam około 100-150 sztuk. Płacilem około 3 zł / sztuke. Sprzedam dobrej cenie (50% rabatu). Fizyk Ty tak bardzo nie rozreklamuj tej cegły bo to mi się tak mocno podobała. Muszę tylko znaleźć dla niej zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Niech reklamuje, bo ja potrzebuje zwykłą cegłówkę po chyba 57 gr. Co do stróżowania, to ja własnie chcę uchronić małża przed spaniem na budowie. Raz, że i tak ciągle jest w terenie, a dwa, że jest tak padniety, że to sie w końcu może nieciekawie skończyć Ale nawet, to łóżko polowe by sie przydało. Chyba zostanie spanie na wełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 29.04.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Uwaga, uwaga wszyscy zainteresowani grillem. Niestety (z przyczyn od nas niezależnych ) musimy przełożyć spotkanie z środy 3 maja na np. niedzielę 7. Mam nadzieję, że się nie gniewacie za bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek95 29.04.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 No i stało się Ekipa, która miała w maju zaczynać budowę wystawiła nas do wiatru. Bardzo proszę wszystkich o namiary na ekipy, które mogą mieć jeszcze czas w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 30.04.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Monika B a co to za ceglu po 57 gr.. zwykle palcilem po 36 gr albo cos kolo MaPi gniewamy sie bardzo ... i tylko pifko lub dwa 7go wypite wspolnie moze nasz gniew zlagodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 30.04.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 MaPi gniewamy sie bardzo ... i tylko pifko lub dwa 7go wypite wspolnie moze nasz gniew zlagodzic Ojojojoj, ja teraz nie pijam alkoholu, ale mój mąż i owszem. Więc się popatrzę jak razem pochłaniacie to piwka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczek1 01.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Cześć!!!!!No dobra teraz czekam na pozwolenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Słuchajcie czy ktoś z was i czy to prawda miał kłopoty z prowadzeniem instalacji w maksie? czy on sie sypie, czy to dotyczy ceramiki poryzowanej? POzdr AREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.05.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Cześć!!!!! No dobra teraz czekam na pozwolenie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słuchajcie czy ktoś z was i czy to prawda miał kłopoty z prowadzeniem instalacji w maksie? czy on sie sypie, czy to dotyczy ceramiki poryzowanej? POzdr AREK NIC sie nie sypie i nie kruszy nie wierz w takie rzeczy mi wlasnie skonczyli robic instalacje w PTH i powiem ci ze wyszlo super bo puszczali wiekszosc przewodow wlasnie w srodku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariucha 01.05.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Cześć!!!!! No dobra teraz czekam na pozwolenie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Słuchajcie czy ktoś z was i czy to prawda miał kłopoty z prowadzeniem instalacji w maksie? czy on sie sypie, czy to dotyczy ceramiki poryzowanej? POzdr AREK Dokładnie tak jak napisał PAWSON, ja akurat mam skończone instalacje w MAXie i no problem - poprowadzili elegancko środkiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczek1 01.05.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Aha i jeszcze jedno , odwieczny problem budowniczych Max czy BK, cenowo na dom wychodzi podobnie tylko koszty robocizny wzrastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monument 01.05.2006 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 witam wszystkich! długa nieobecność spowodowana kompletowaniem papierków,ale nareszcie koniec- to jest początek.Humus zdjęty i oczywiście zamiast kupić beton na fundamenty moja kochana żona kupiła 60 ślicznych dużych tui na ogrodzenie ,które wkopywałem cały dzień.Jeśli ktoś ma ochotę na ładne duże tuje ok.140 cm na żywopłot w cenie 20pln ,podobno b.tanio,to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buczek1 01.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 HEJ to jeszcze raz ja Czy ktoś ma może z was juz nie potrzebny garaż do sprzedania -kontakt na priv Buczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.05.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Buczek przez problem bk czy ceramika wszyscy przechodzili w sumie to jest jeszcze kilka tego typu problemow .. zobaczysz (u mnie teraz okna drewniane czy PCV ) ja wybralem ceramike (PTH) i jakbym jeszcze raz budowal to tez bym wybral ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Pawson zapomniałeś o pierwszym podstawowym problemie, który każdy z nas przechodził: BUDOWAĆ SIĘ CZY NIE ? - Oto jest pytanie Co do kabli po Maxie - to ja mam puszczone pościanie - i też jest OK. A teraz do rzeczy - tania kostka brukowa + dobry/tani (w miarę) fachofiec. NajLEPIEJ bez VATy. Dawajcie namiary - tylko proszę sie nie pchać i grzecznie pojedynczo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 HEJ to jeszcze raz ja Czy ktoś ma może z was juz nie potrzebny garaż do sprzedania -kontakt na priv Buczek Cześć Buczek. Ja próbowałem sprzedać garaż przez pół roku. Tyle że nie był przenośny - tylko murowany na ul. Bursztynowej . Ale w końcu sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Pawson zapomniałeś o pierwszym podstawowym problemie, który każdy z nas przechodził: BUDOWAĆ SIĘ CZY NIE ? - Oto jest pytanie pierwszy i podstawowy to jest chyba TO BE OR NOT TO BE ten gosc co mi kopal studnie chlonna uklada kostke ... ale nie wiem jak z jego terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Ja się właśnie przegryzam przez temat kostkarski - dam znać co i jak PTH - tez bym wybrała jeszcze raz - jestem bardzo zadowolona. Co do bruzd - robili je hydraulicy i elektrycy i nie widziałam jakichś straszliwych dziur, nie narzekali generalnie. Ceny też nie podnieśli ze względu na materiał. Na pewno w bk łatwiej, ale chyba materiału nie wybieramy coby wykonafcom było łatwiej Buczek - w sprawie garażu napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m1arta 02.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Kto z nowych budowlańców orientuje się, gdzie można nabyć cement za przyzwoitą cenę? Czekam na namiary, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.05.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Kto z nowych budowlańców orientuje się, gdzie można nabyć cement za przyzwoitą cenę? Czekam na namiary, dzięki A jaka cena jest przyzwoita? Ja ostatnio płaciłam 278 netto/tonę za CM1 (do tynkowania, miksokreta itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts