Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

Co do stróżowania to dostkonale sprawili się u mnie teść i mąż mojej żony :D .

A za sprzedane butelki powstanie sauna, jakuzi i basen w ogrodzie :wink: :lol:

Właśnie!!!!

Monika - moja cegiełka to ręczznie formowany Vandensander (chyba tak się to pisze). Cegłe kupowałem w Maxformie. Mam około 100-150 sztuk. Płacilem około 3 zł / sztuke. Sprzedam dobrej cenie (50% rabatu).

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Monika - moja cegiełka to ręczznie formowany Vandensander (chyba tak się to pisze). Cegłe kupowałem w Maxformie. Mam około 100-150 sztuk. Płacilem około 3 zł / sztuke. Sprzedam dobrej cenie (50% rabatu).

Fizyk Ty tak bardzo nie rozreklamuj tej cegły bo to mi się tak mocno podobała. Muszę tylko znaleźć dla niej zastosowanie :)

Niech reklamuje, bo ja potrzebuje zwykłą cegłówkę po chyba 57 gr. :wink:

Co do stróżowania, to ja własnie chcę uchronić małża przed spaniem na budowie. Raz, że i tak ciągle jest w terenie, a dwa, że jest tak padniety, że to sie w końcu może nieciekawie skończyć :evil: :evil: :evil:

Ale nawet, to łóżko polowe by sie przydało. Chyba zostanie spanie na wełnie.

Cześć!!!!!

No dobra teraz czekam na pozwolenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Słuchajcie czy ktoś z was i czy to prawda miał kłopoty z prowadzeniem instalacji w maksie? czy on sie sypie, czy to dotyczy ceramiki poryzowanej?

POzdr AREK

:lol: :lol: :lol:

NIC sie nie sypie i nie kruszy

nie wierz w takie rzeczy

mi wlasnie skonczyli robic instalacje w PTH i powiem ci ze wyszlo super bo puszczali wiekszosc przewodow wlasnie w srodku ...

Cześć!!!!!

No dobra teraz czekam na pozwolenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Słuchajcie czy ktoś z was i czy to prawda miał kłopoty z prowadzeniem instalacji w maksie? czy on sie sypie, czy to dotyczy ceramiki poryzowanej?

POzdr AREK

Dokładnie tak jak napisał PAWSON, ja akurat mam skończone instalacje w MAXie i no problem - poprowadzili elegancko środkiem.

Pozdrawiam

witam wszystkich! długa nieobecność spowodowana kompletowaniem papierków,ale nareszcie koniec- to jest początek.

Humus zdjęty i oczywiście zamiast kupić beton na fundamenty moja kochana żona kupiła 60 ślicznych dużych tui na ogrodzenie ,które wkopywałem cały dzień.Jeśli ktoś ma ochotę na ładne duże tuje ok.140 cm na żywopłot w cenie 20pln ,podobno b.tanio,to proszę o kontakt.

Pawson zapomniałeś o pierwszym podstawowym problemie, który każdy z nas przechodził:

BUDOWAĆ SIĘ CZY NIE ? - Oto jest pytanie :D :wink:

Co do kabli po Maxie - to ja mam puszczone pościanie - i też jest OK.

A teraz do rzeczy - tania kostka brukowa + dobry/tani (w miarę) fachofiec. NajLEPIEJ bez VATy. Dawajcie namiary - tylko proszę sie nie pchać i grzecznie pojedynczo :D :wink: .

Pawson zapomniałeś o pierwszym podstawowym problemie, który każdy z nas przechodził:

BUDOWAĆ SIĘ CZY NIE ? - Oto jest pytanie :D :wink:

:o :o :o

pierwszy i podstawowy to jest chyba

TO BE OR NOT TO BE

ten gosc co mi kopal studnie chlonna uklada kostke ... ale nie wiem jak z jego terminami :-?

Ja się właśnie przegryzam przez temat kostkarski - dam znać co i jak :)

PTH - tez bym wybrała jeszcze raz - jestem bardzo zadowolona. Co do bruzd - robili je hydraulicy i elektrycy i nie widziałam jakichś straszliwych dziur, nie narzekali generalnie. Ceny też nie podnieśli ze względu na materiał. Na pewno w bk łatwiej, ale chyba materiału nie wybieramy coby wykonafcom było łatwiej :lol:

Buczek - w sprawie garażu napisałam na priv