Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

lubelskie

arturLU

Recommended Posts

WItam,

za miesišc wchodzi do mnie ekipa do ocieplenia elewcji wełnš + podbitki.

Czy orientujecie się w cenach wełny i robocizny.

Acha, mam kontakt do zakładu gazowniczego do człowieka który robi przyłacza gazowe i sam je sobie odbiera :), jak kto potrzebuje to słuze telefonem

pozdrawiam wszystkich w bólach budownia

agamon

• Odpowiedzi 16,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mam też namiary na dekarza, ale w tym roku często pracuje za granicą - za fachowość gwarantuję, za dostępność - nie...

Acha, mam kontakt do zakładu gazowniczego do człowieka który robi przyłacza gazowe i sam je sobie odbiera , jak ktoś potrzebuje to słuze telefonem

To ja nieśmiało poproszę o te namiary, może być na priv.

Ja mam namiary na [...] człowieka od przyłączy wod/kan/gaz i elektrycznego. Z tych ludzi jestem zadowolona i polecam :)

Jeśli możesz, to poprosiłbym na priv.

WItam, Acha, mam kontakt do zakładu gazowniczego do człowieka który robi przyłacza gazowe i sam je sobie odbiera :), jak kto� potrzebuje to słuze telefonem

Te numer też by mi się przydał, poproszę na priv.

22 maja mogę ruszać i tego dnia wejdzie geodeta, a potem po kolei woda i prąd. Zastanawiam się czy gaz robić juz teraz, czy jak będzie już budynek.

Żeby jeszcze w pracy chcieli dać urlopik.

Witam,

właśnie dziś byłem u producenta parkietów (okolice Rzeszowa).

Cena za klepkę jesionową klasa I (ładna) 60x30 - 68-65 PLN do zapłaty.

Co o tym sądzisie, może ktoś z Was będzie zainteresowany to porozmawiamy o spółdzielni?

M

Wszyscy marmury??? Może cena wysoka ...to mnie uprzedźcie :o

WItam,

za miesišc wchodzi do mnie ekipa do ocieplenia elewcji wełnš + podbitki.

Czy orientujecie się w cenach wełny i robocizny.

Acha, mam kontakt do zakładu gazowniczego do człowieka który robi przyłacza gazowe i sam je sobie odbiera :), jak kto potrzebuje to słuze telefonem

pozdrawiam wszystkich w bólach budownia

agamon

Pisałam o ociepleniu wyżej.

Witam,

właśnie dziś byłem u producenta parkietów (okolice Rzeszowa).

Cena za klepkę jesionową klasa I (ładna) 60x30 - 68-65 PLN do zapłaty.

Co o tym sądzisie, może ktoś z Was będzie zainteresowany to porozmawiamy o spółdzielni?

M

Wszyscy marmury??? Może cena wysoka ...to mnie uprzedźcie :o

Cena raczej średnia (co nie znaczy że kiepska - mniej więcej tyle kosztuje dobry jesion). U nas będzie dąb, także się nie odzywam ;)

BB poprosze o namiary na tych panow od elektryki i wody, gazu. Oni wykonuja tylko przylacza, czy tez rozprowadzenie wewnatrz.

Potrzebuje tez hydraulika, nawet takiego co ma bardzo napiety grafik, bo docelowo potrzebny bedzie dopiero na jesieni, a teraz to tylko do rozprowadzenia kanalizacji pod hudziakiem,

poz

ps lawa wylana, fundamenty wymurowane, w pon ocieplamy i zasypujemy. nareszcie :wink:

Jakie w końcu robisz parkiety: olejowane czy lakierowane? Gdzieś widziałam, że miałaś dylemat. Ja lakieruję, tylko nie wiem jaki klej i jaki lakier użyć.

Lakieruję, ale czym to będę się martwić później!

Dla nie pilnych namiary bedę mieć, ale wolę rzucić po wylewkach, bo i tak wszyscy maja napiety plan, a niektórzy nawet sa poza Lublinem (Aik - własnie hydraulik - chyba, że za 3 tygodnie pasuje - powiedz, to rzucę namiar teraz).

IDKAM. Podłogę w końcu pewnie kupię w Niedrzwicy, raczej III klasa. Ale na razie odkładam temat, bo tempo bieżące szaleńcze.

Agamon Ja ocieplenie mam po połowie - wełna plus na garzaż styropian. Wszystko po znajomości zakupione jescze przed podwyżką.

Mam pytanie. CO robicie Z PODBITKĄ? Braknie mi kasy i rozważam PCV, a nie winylową, bo o połowę tańsza. Czy ktoś widział jak to wygląda i czy zdaje egzamin? A może gdzieś tanio można dostać Boryszew?

Cześć !!! Witajcie wszyscy.

U nas przybyło ogrodzenia z klinkieru.

Drzwi na poddaszu w komplecie. W tym tygodniu zaczynam schody. Może w przyszłym - drzwi na parterze.

Poza tym - wschodzi nam trawa!!!!!

Przypominam, że mam do sprzedania tę ładną cegiełkę około 180 sztuk. Ponadto zostało mi jeszcze kilka belek wełny 5tki i 18tki TopRocka. Jak komus zabraklo to zapraszam. Cena konkurencyjna.