fizyk 01.06.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mi też na numerze nie zależy. Ja chcę w miarę sprawny=szybki dostęp do netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr-M 01.06.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam No to zacząłem odliczanie, znaczy złożyłem wniosek o PNB. Życzcie mi szczęścia, czyt. krótkiego terminu i braku problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 01.06.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam No to zacząłem odliczanie, znaczy złożyłem wniosek o PNB. Życzcie mi szczęścia, czyt. krótkiego terminu i braku problemów. życzę i jeszcze duuuuużo pieniondzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eko 01.06.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja również życzę, żeby Twój przypadek nie był "szczególny", bo u mnie czekali prawie dwa miesiące, żeby wręczyć papierek z poprawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 01.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dziwne, ja mam szczere pole. TPSA nigdy nie wpuszcze na swój teren a o net się nie martwie juz od pierwszego dnia w nowym domku. Nikt w Waszej okolicy nie świadczy dostepu radiowego? (zawsze pozostaje sieć komórkowa, ale o tym pisaliscie wcześniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Prawdopodobnie sprawa netu w tym miesiącu się rozwiąże. Chrzanić TPSę.Piotrek - 3-maj się. Uzbrój się w cierpliwość. Życze powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Radiowy już miałam, nie chcę więcej. Byle deszczyk czy nie daj Boże zamieć - i już nie ma. A ja internetu potrzebuję do pracy, nie relaksu (no, nie tylko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Może się okazać, że nadajnik będzie blisko mnie. Wtedy sygnał będzie na tyle silny, że nie będzie żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna99 02.06.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Mnie też TP olała, ale jeszcze nie wiem co zrobię, zeby mieć internet w domu. Nam jest potrzebny przede wszystkim dla córki, żeby nie szczekała jak włączy komputer. No i dla mnie też...dla rozrywki, jak być może będę miec w końcu czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.06.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 U nas kiedys była kilkudniowa awaria kiedy ... śnieg zasypał antenki nadawcze i odbiorcze. Po prostu dramat Nic wtedy nie pomoże bliskość masztu... Pytanie za 100 punktów - gdzie i jakiej firmy kupowaliście podbitkę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 03.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Z tego co wiem, to netia ma wdrażać niedługo jakąś nową technologię do pezsyłania sygnału telefonicznego i internetowego. Sygnał przesyłany tak jak do komórek, przepustowość duża. Szczegółów nie znam, ale może warto popytać? Jak wyzdrowieję, to podpytam znajomego, który testował tą technologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 03.06.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ja odbiegnę troszkę od internetowo telefonicznych tematów. Czy ktoś z was ma może takie coś jak świder czy wiertło, czy jak to nazwać, do zrobienia dziury w ziemi? A może wiecie czy coś takiego można gdzieś wypożyczyć?Coś takiegohttp://www.rze.pl/panele/metalzbyt/pl/uploads/nogr_117.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.06.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ja to kupiłam za 100zł.w sklepie internetowym agro24 czy cos takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent07 03.06.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 ja to kupiłem w famiko na kraśnickich, chyba dałem 60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BORF 03.06.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 a tak z ciekawości, do czego to służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 03.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Z tego co wiem, to netia ma wdrażać niedługo jakąś nową technologię do pezsyłania sygnału telefonicznego i internetowego. Sygnał przesyłany tak jak do komórek, przepustowość duża. Szczegółów nie znam, ale może warto popytać? Jak wyzdrowieję, to podpytam znajomego, który testował tą technologię. sie wywiem wszystkiego u źródła i bede wiedzial w polowie tygodnia przyszlego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymoszkowa 05.06.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam,dzisiaj ja pierwsza zgłaszam swoja obecność .Zaraz lecę na budowę,maja mi przywieżć drewno na stropy.Będzie kłopot bo 15 m3 a nie ma dobrego dojazdu dla wielkiego samochodu.No i będę musiała spać na działce bo do układania dachu jeszcze jest troche czasu i boje się,że belki "dostaną nóg".Jeszcze żeby ciepło było .Czy ktoś z Was ma piec Viesmanna/nie pamiętam pisowni/?A może jest coś tańszego i dobrego?Czy na styropian ekstrudowany 8 trzeba jeszcze dać folię bombelkową czy wystarczy zwykła?Wiem,że niektórzy w ogóle nie dają ale kierownik upiera się aja muszę liczyć kasę bo idzie jej strasznie dużo.Tak jakbyście nie wiedzieli,prawda?Informacja dl tych,co są przed pierwszą łpoatą-to jest zdecydowanie lepsze od etapu papierologii więc do dzieła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaPi 05.06.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Szymoszkowa, z tego co wiem to Viessmana ma Fizyk. A jeśli chodzi o ten styropian to szczerze mówiąc nie bardzo wiem jaką dać folię. My mamy zwykły styropian, nie ekstrudowany i na niego mamy dysperbit - dwie warstwy chyba. Folii żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.06.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam,dzisiaj ja pierwsza zgłaszam swoja obecność .Zaraz lecę na budowę,maja mi przywieżć drewno na stropy.Będzie kłopot bo 15 m3 a nie ma dobrego dojazdu dla wielkiego samochodu.No i będę musiała spać na działce bo do układania dachu jeszcze jest troche czasu i boje się,że belki "dostaną nóg".Jeszcze żeby ciepło było .Czy ktoś z Was ma piec Viesmanna/nie pamiętam pisowni/?A może jest coś tańszego i dobrego?Czy na styropian ekstrudowany 8 trzeba jeszcze dać folię bombelkową czy wystarczy zwykła?Wiem,że niektórzy w ogóle nie dają ale kierownik upiera się aja muszę liczyć kasę bo idzie jej strasznie dużo.Tak jakbyście nie wiedzieli,prawda?Informacja dl tych,co są przed pierwszą łpoatą-to jest zdecydowanie lepsze od etapu papierologii więc do dzieła!!! Bąbelkowa lepiej odprowadza wodę. Będziesz miała ocieplenie na fest Zależy, jakie masz warunki gruntowe - jak jest wysoki poziom wód albo piwnica (a z tego co zrozumiałam, strop będzie chyba nad piwnicą), lepiej dmuchać na zimne i na tym nie oszczędzać... Kasy leci - teraz dużo, potem więcej z tendencją rozwojową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubus budowniczy 05.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 my polozylismy folie zwykla i po jakims czasie ziemia swoim ciezarem sciągnela folię z fundamentów (folia była przybita od góry i na nia postawiona byla ściana) wiec siłą z jaką ziemia działa na folię też jest duża ja myśle ze folia bebelkowa jest lepsza bo twardsza. Ponadto tzreba przypilnowac aby ci ktorzy zasypuja fundamenty ubijali ziemie a nie tylko zasypali to moze wtedy tego problemu nie bedzieale gdybysmy jeszcze raz budowali to tez jak Mapi chcialabym miec syropian a na to tynk i dysperbit pare razy posmarowany pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts